El compositor @JordiCampoy i @FrMiralles ens inviten el proxim dissabte 18 desembre a la presentació musicada de #LaCantantdeFado @Columnaedicions

Tot un plaer anunciar a Jordi Campoy i Francesc Miralles que ens oferiran una presentació musicada de #lacantantdefado publicat per @ColumnaEdicions el dissabte 18 de desembre a les 18:30 a #CaminsSerret

Avenida Hispanidad, 21  44580 Valderrobres, Teruel  Teléfono: 638 085 473  Email: info@caminserret.com  Web: caminserret.com
Article complet

Diumenge 1D: Joaquim Molina ens presenta “Tast d'estrelles”, una de les apostes de @ColumnaEdicions per aquesta tardor.

 


Tast d'estrelles

Joaquim Molina

Joaquim Molina (Barcelona, 1966) és traductor i professor. “La rosa entre els llops” és la seva primera incursió en el món literari i l’acció passa a Vall-de-roures com eix d’un repàs d’història ambientada en l’antiga corona d’Aragó.

https://www.grup62.cat/autor/joaquim-molina/000043343

 

Editorial: Columna Edicions

Temàtica: Novel·la contemporània | General novel·la

Col·lecció: Clàssica

Nombre de pàgines: 512

 

Una dona amb prou força i determinació per muntar un imperi del cava. Uns secrets familiars que emmetzinaran una família.

 

Sinopsis

Som a l’any 1982 i a en Josep Maria li acaben d’anunciar que la seva mare, Francisca Ricou, ha mort. Era una dona implacable que amb mà de ferro va ser capaç de crear i conduir un imperi del cava. Una misteriosa carta, del que sembla un antic xantatge, durà en Josep Maria a remenar en el passat familiar mentre brega amb un present complicat.

 

L’any 1934, unes amenaces de mort a la família Raventós (grans del cava) enrareix l’ambient en un Sant Sadurní d’Anoia que comença a viure l’esclat comunista i anarquista. La Francisca viu amb el seu pare, un alcohòlic que la maltracta i que no és capaç de tirar endavant la seva propietat. Malviuen venent el seu raïm als grans, però ella té un somni, ella vol fer el seu propi cava i està decidida a aconseguir-ho.
www.serretllibres.com/cataleg/autor/joaquim-molina


Article complet

Avui 7 desembre, us esperem a les 12:00 en @promera68 #LideienLola @columnaedicions 1931, de Riba-roja d'Ebre a #BCN

 
Li deien Lola

Història Contemporania, Medieval i Guerra Civil

Li deien Lola

El coratge d’una dona a la recerca de la veritat.


Als inicis de la revolució industrial, a les ribes del riu Ebre, la vella aristocràcia rural es resisteix a doblegar-se als aires d’un temps nou. A Barcelona, la ciutat bull amb les revoltes, les bombes anarquistes, les detencions massives i els judicis manipulats per la gran burgesia, disposada a no perdre ni poder ni privilegis.

D’un poblet de la Ribera d’Ebre a Barcelona, dels anys convulsos de finals del segle XIX a l’arribada de la Segona República el 1931, de les barraques del Somorrostro als pisos benestants. Entre anarquistes radicals i burgesos filofeixistes, entre la prostitució i els salons més exquisits, la Dolors, la bella Lola, lluita per sobreviure i venjar la injustícia i la humiliació que l’ha marcat com a víctima des que va néixer, amagant, alhora, un secret durant més de trenta anys que li canviarà la vida per sempre.

Les llums i les ombres d’una dona coratjosa il∙luminen un relat vibrant i apassionant que retrata sense embuts un dels moments més fascinants de la història del nostre país. 

«La Lola va compondre el seu millor i més seductor somriure mentre pensava en la tia Carmina, i mirava aquell burgès que mai no havia vist un poll, una rata, que mai no havia patit gana, ni fred, ni s’havia sentit humiliat, explotat o maltractat. Va falsejar el somriure encara una mica més mentre recordava la cara de la seva mare. La cara de l’Amador mentre la violava, la cara de l’Agustí negant-la. Es va empassar la bilis en agafar la mà enguantada i va acceptar el petó fugaç, a la galta».

PILAR ROMERA va néixer el 1968 a Riba-roja d’Ebre. En l’actualitat viu a Barcelona. Es va llicenciar en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona, on treballa, i va cursar un màster en realització de guions cinematogràfics i televisius a la Universitat Autònoma de Barcelona. El 1993 va guanyar el Premi Ribera d’Ebre de novel∙la amb L’esperit de vidre, que va ser publicada per El Mèdol. L’any 1997 va publicar Dins la boira a Columna Tresmall. És conductora del festival Poesia des dels Balcons des de l’any 2013.@promera68

19 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Ebrencs i matarranyencs
Autor Pilar Romera Aguilà
Editorial Columna
ISBN 978-84-664-2123-2
Any edició 2016
Article complet

Dimarts 6 de desembre @JaumeClotet mos presenta #Elcàtarproscrit #PremiNèstorLuján2016 @columnaedicions
El càtar proscrit

Història Contemporania, Medieval i Guerra Civil

El càtar proscrit

En una època en què la lleialtat és un valor tan preuat com el coratge, un cavaller occità lluita per preservar la memòria i l'honor d'uns homes i unes dones perseguits pels croats francesos: els càtars, un moviment religiós considerat una heretgia per l'Església de Roma.

Frares arrogants i nobles despietats conflueixen amb la vida d?un nen destinat a ser el rei més gran de la corona catalana i toparan amb la determinació d?uns cavallers sense terres ni possessions però amb el desig de justícia ben viu a les seves ànimes.

 ?Ha arribat l'hora de la nostra revenja i no hi haurà pactes ni negociacions. Amb els escorpins no n'hi pot haver; o se'ls esclafa o et claven el punxó i t'injecten el verí. I nosaltres hem decidit esclafar-los. Homes del país d'oc! Aparelleu els vostres cavalls, brunyiu les vostres espases i encomaneu l?ànima a Déu, perquè ha arribat el moment de la revenja!?.

20 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Jaume Clotet Planas
Editorial Columna CAT
ISBN 978-84-664-2143-0
Any edició 2016
Article complet

El 4 de desembre presentem 'Els ulls d'Al·là' de Joaquim Molina @ColumnaEdicions #PremiNèstorLuján2014 amb #LaRosaEntreElsLlops

 

Els ulls d'Al·là

 

Els ulls d'Al·là

Mallorca, novembre de 1285. El conflicte entre la Corona d'Aragó i França s'estén per tota la Mediterrània i la guerra s'acosta a l'illa. Amb les tropes aragoneses desembarca un fosc conseller provinent de Barcelona amb una missió d'alt secret: localitzar un valuós document creat per un savi àrab conegut com «els ulls d'Al·là», un enginy humà ple d'espiritualitat i, alhora, una eina de poder que, segons la llegenda, atorgarà riquesa i saviesa a qui l'obtingui. Mercenaris sicilians, un nàufrag musulmà, una noia d'orígens àrabs adoptada per la societat jueva de l'illa, un erudit mallorquí? El destí d'uns i altres s'anirà encreuant en una lluita pel poder i el coneixement, un joc d'intriga, un viatge que els portarà a l'arrel del debat religiós entre cristians i musulmans, tan vigent avui en dia com fa 800 anys. «La ignorància davant el desconegut ens espanta. Aquest mapa és com una torxa en la foscor. Diu que tots els homes estem fets del mateix».

20 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Joaquim Molina
Editorial Columna CAT
ISBN 978-84-664-2086-0
Any edició 2016
Article complet

1
2>