Esteve Llitrà firmarà ex de "No Parlaràs" la novel·la negra que pasa a #Vallderoures el diumenge 18 d'agost,a la Festa literaria de #llibreriaSerret

 

No parlaràs

Cossetania Edicions

L’inspector Ramon Celma retorna al poble on va néixer, Vallde- roures, per fer-se càrrec de la investigació d’un macabre crim que ha tingut lloc al vell pont medieval. El retrobament amb un paisatge i un territori, el Matarranya i els Ports, dels quals se’n va voler allunyar, i la concentració que li exigeix la resolució del cas es barregen en els seus pensaments, tot construint una teranyina que posarà en qüestió la seva vida i el seu futur. L’inspector ha de fer front a una corrua de testimonis i de sospitosos, un conegut rodamon de la població, una mena de comuna de la qual en circulen rumors esgarrifosos i una farmacèutica que treballa a Vall-de-roures i viu a Lledó. Una història d’estimació i admiració per una terra, de retrobament de les arrels i també de l’amor. Però, sobretot, una història de violència masclista que posa en qüestió la nostra societat, encara tan arrelada a les estructures patriarcals. Un entrellat de paradoxes que ens interpel·len i que ens aboquen a un final inesperat i poc convencional.

Premi Literari Sebastià Juan Arbó 2018

Esteve Llitrà

Esteve Llitrà. Nascut a Tarragona. Biòleg i psicòleg. Especialista en planificació de serveis socials i polítiques d’equitat de gènere. Ha publicat articles de recerca en revistes especialitzades en l’àmbit de la intervenció social. L’any 2007 va ser finalista del Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb la novel·la Més enllà de la memòria. Ha publicat les novel·les La noia de la boca cosida (Ed. Oblicuas, 2015) i Grafits de gel (Ed. Carena, 2016). És coautor del llibre 40 contes que ballen (Ed. Carena, 2014). Ha guanyat diversos premis, com el de Relats Curts de Sant Jordi, convocat per l’Associació de Veïns de Diagonal Mar de Barcelona l’any 2016 amb el relat Pas de mort, i l’any 2018 amb el relat Tornarà Àshia, i en va ser finalista l’any 2017 amb Cera negra. També l’any 2017 va guanyar el Concurs Literari de l’Associació Badalona Poètica amb el relat El somni de l’amant de la Grècia del Nord. Ha estat finalista dels premis del Diari de Terrassa 2017 per relats breus amb els contes 3/24 i Apunts de bromatologia, i finalista amb el relat Tsunami negre dels premis Constantí 2017, publicat al llibre Relats mediterranis, editat per l’Ajuntament de Constantí.


Article complet

El dissabte 3 de desembre, Vicent Pellicer mos presenta 'Terres de l'Ebre i Matarranya' @Cossetania un llibre de gran format per regalar aquest #Nadal ;))

 
Terres de l'Ebre i Matarranya

Mapas, turisme, guies de natura

Terres de l'Ebre i Matarranya

'Durant quasi tres primaveres he recorregut pobles, muntanyes, valls, rius, boscos... He tastat pa acabat de fer en forns de llenya amable. He descobert perfums novells d'immensos camps de fruita dolça. El Delta m'ha pintat albades insòlites. He navegat per lleres curulles de cançons seductores. Des de talaies privilegiades he contemplat la frenesia dels sembrats. A boqueta nit, sota la llum inesgotable dels estels que embolcallen aquestes terres, he somiat mons de formositat exquisida, que m'il·lusiona de compartir amb vosaltres.' 'Durante casi tres primaveras he recorrido pueblos, montañas, valles, ríos, bosques... He probado pan recién hecho en hornos de leña amable. He descubierto perfumes jóvenes de inmensos campos de fruta dulce. El Delta me ha pintado amaneceres insólitos. He navegado por lechos rebosantes de canciones seductoras. Desde privilegiadas atalayas he contemplado el frenesí de los sembrados. Al caer la noche, bajo la incesante luz de las estrellas que abrazan estas tierras, he soñado mundos de exquisita hermosura, que me ilusiona compartir con vosotros.' 'For almost three springs I have travelled through villages, mountains, valleys, rivers and forests. I have tried freshly baked bread in friendly bakeries with wood ovens. I have discovered new perfumes in huge fields of sweet fruit. The Delta has painted me amazing sunsets. I have navigated riverbeds bubbling with seductive songs. From magnificent viewpoints, I have contemplated the frenzied fields of crops. When night fell, under the ever-present starlight that embraces this land, I have dreamed of worlds of exquisite beauty, which I am thrilled to share with you.'

39 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Vicent Pellicer
Autor Vicent Pellicer
Editorial Cossetània Edicions
ISBN 978-84-9034-546-7
Any edició 2016
Article complet

8 de febrer Josep Igual a la Serret: «Algunes de les variants amatòries d''Amors gairebé eterns' m'inquieten... »

 

Presentació del Llibre "Amors gairebé eterns"
Els llibre "Amors gairebé eterns" de Josep Igual i editat per Cossetània Edicions es presentà a la lliberia + Bernat de Barcelona, el dia 10 de desembre de 2013. La presentació la realitzà l'escriptora i periodista Roser Amills i també comptà amb un tast del llibre teatralitzat a cura de Santi Gallisà & Co (actor camaleònic còmic, humor original i autèntic català).
Fitxa del llibre: http://www.cossetania.com/amors-gaire...

Article complet

Antoni Bolinches nos presenta "Un golpe de suerte" su primera novela, en una comida-tertulia en Arens de Lledo!!!


Signatura dels llibres "Un cop de sort / Un golpe de suerte"

TÍTOLS: Un cop de sort / Un golpe de suerte

AUTOR: Antoni Bolinches

DIA: dissabte 3 d'agost

HORA: 2/4 d'1 del migdia

LLOC: llibreria Serret (Av. Hispanitat, 21. Vall-de-roures)

 Tot seguit, a les 14.30h, tindrà lloc un dinar-tertúlia amb Antoni Bolinches a La Contrada Casa Rural organitzada per l’Associació El Galeró, per celebrar la Setmana Cultural d’Arenys de Lledó. 


ANTONI BOLINCHES
(Barcelona 1947) es Licenciado en Filosofía y Ciencias de la Educación con grado de Licenciado en Psicología y Máster en sexualidad humana. Es uno de los introductores de la psicología humanista en España y, desde este enfoque, se ha especializado en el tratamiento de los conflictos de pareja, las disfunciones sexuales y las terapias de crecimiento personal.


 
En el año 1994 fundó el IPAB y en el 2004 creó la Terapia Vital, una metodología terapéutica especialmente concebida para favorecer el desarrollo de potenciales y la realización personal. Sus teorías sobre la autoayuda, como método a través del cual las personas pueden convertirse en terapeutas de sí mismas y alcanzar la madurez, están ampliamente desarrolladas en sus distintos ensayos psicológicos.

Es profesor y coordinador del Máster en Sexología Clínica y Salud Sexual de la Facultad de Medicina de la UB y profesor-colaborador del Máster en Educación Emocional de la Facultad de Pedagogía de la misma Universidad. Es también profesor invitado de otras universidades e instituciones académicas relacionadas con la formación de postgrado en Psicología y Sexología.

Es miembro de la Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears y de la Federación Española de Sociedades de Sexología. Colabora habitualmente en distintos medios de comunicación y su amplia actividad clínica, pedagógica y divulgativa le han convertido en un profesional de prestigio que está creando escuela entre las nuevas generaciones de psicólogos españoles e iberoamericanos.

A las 14.30h estará a La Contrada de Arens de Lledó para compartir una tertulia con todos los asistentes a la comida.

Precio comida:
Socios 18 € 
No socios 23 €
Plazas limitadas. 
Inscripciones en los lugares habituales.


Article complet

AGENDA | ROSER AMILLS Y SUS FANTASÍAS ERÓTICAS EL SÁBADO 26 DE MAYO EN LIBRERÍA SERRET!!!

Article complet

1
2
3
4
5
...6>