Cari Ariño torna al #Matarranya per diumenge de pasqüa per firmar ‘La roda de l'oblit’ (Ediciones B) a #llibreríaSerret,
-Dissabte 25 de març:


-12:30 - a la  llibrería Serret, presentem La roda de l'oblit’ de Cari Ariño (Ediciones B)
Cari Ariño
va néixer en 1958 en Maella, un poble aragonès fronterer amb Catalunya i banyat pel riu Matarraña. Abans d'estudiar Literatura Comparada, es va formar llegint als clàssics moderns francesos, com Balzac i Flaubert. Actualment compagina el seu treball de funcionària a l'Ajuntament de Barcelona amb la literatura.
La roda de l'oblit
de Cari Ariño (Ediciones B)

La roda de l’oblit és un relat molt emotiu els protagonistes principals del qual, l’Alícia i el Baptiste, busquen l’equilibri a les seves vides. El descobriment d’un retrat entre les pàgines d’una novel•la d’Isaac Asimov marcarà la trobada entre tots dos.

Al llarg del llibre, el lector trobarà dues històries paral•leles connectades pel present de l’Alícia, una noia que acaba de patir un daltabaix emocional, i el Baptiste, un exiliat espanyol a França arran de la Guerra Civil, que, a contracor, rememorarà el passat.

Com a nexe entre tots dos, un anarquista desaparegut, el Biel, i un amor a l’horitzó, el Julien.

L’oblit i el dolor seran els ganivets de glaç que apagaran el foc de l’amor.

I l’esperança, una remota guspira que lluita per encendre’n la flama.


Article complet

Cari Ariño firmará ejemplares de La rueda del olvido @Ediciones_B Domingo de pascua a las 18:00 en #llibreriaserret

  

Cari Ariño

Cari Ariño

Cari Ariño nació en 1958 en Maella, un pueblo aragonés fronterizo con Cataluña y bañado por el río Matarraña. Antes de estudiar Literatura Comparada, se formó leyendo a los clásicos modernos franceses, como Balzac y Flaubert. Actualmente compagina su trabajo de funcionaria en el Ayuntamiento de Barcelona con la literatura.
 

Obras: 
La roda de l'oblitLa rueda del olvidoEl batec del tempsEl latido del tiempo.
www.edicionesb.com/catalogo/autor/cari-arino_1256.html
 

Article complet

@xrtrigo presenta L'objectiu del crim primera novel·la d'una sèrie policial (Manual Lens) sobre el món de la fotografia @Edicions_B

 

 

X.R. Trigo

X.R. Trigo


Xulio R. Trigo (Betanzos, 1959) és escriptor i fotògraf. Ha publicat una dotzena de novel·les, entre les quals les més recents són El port del nou món (2011) i Els veus del Liceu (2015). També ha publicat llibres de poesia i ha acostat la seva literatura als més joves.


Ha guanyat premis com l'Ausiàs March, el Maria Mercè Marçal, el Miquel de Palol i el Joanot Martorell, entre uns altres. Les seves col·laboracions en premsa han vist la llum en El Temps, Diari de Barcelona, La Vanguardia o El Periódico de Catalunya. La seva obra ha estat traduïda al portuguès i el polonès.

Com a fotògraf treballa sobretot en blanc i negre, molt especialment relacionant literatura i fotografia. Ha realitzat exposicions individuals en ciutats com Barcelona, Saragossa, Reus, Tarragona i Amposta, entre unes altres.

Article complet

Dissabte 25 de febrer, trobada de Coia Valls en los alumnes de català del IES Matarranya que s'han llegit 'L'Ombra dels oblidats' (BARCANOVA)

 

Autores > Autores españoles > Coia Valls

Coia Valls

Coia Valls

Coia Valls (Reus, 1960) es escritora y profesora de Educación Especial y Logopedia. Ha publicado la novela 'La princesa de jade' (2010), premio Néstor Luján de novela histórica, además de numerosos cuentos y relatos en volúmenes colectivos. En el mundo de la literatura infantil han visto la luz 'Marea de lletres que maregen' y la novela 'L’ombra dels oblidats'. Es responsable del blog 'El cuaderno naranja'.

Coia Valls (Reus, 1960) és escriptora i professora d’educació especial i logopèdia. Ha publicat la novel·la 'La princesa de jade' (2010), premi Néstor Luján de novel·la històrica, a més de nombrosos contes i relats en volums col·lectius. En el món de la literatura infantil han vist la llum 'Marea de lletres que maregen' i la novel·la juvenil 'L’ombra dels oblidats'. Manté a la xarxa el bloc 'El quadern taronja'.

 

 

Obras: 
EtheriaEtheriaLa princesa de JadeLa cocineraLas torres del cieloAmor prohibitAmor prohibidoEl mercaderEl mercader,La cuineraLa cocineraLas torres del cieloLes torres del celLas torres del cieloEl mercaderEl mercaderEl mercader. El despertar d’una nova Barcelona.El mercader. El despertar de una nueva Barcelonawww.edicionesb.com/catalogo/autor/coia-valls_938.html

 Article complet

Dissabte 25 de febrer @JordiCantavella presenta als #4GatsMediàtics 'Llegendes de boletaires' @Ediciones_B on entenem el bolet com una filosofia de vida...

 

Grupo Mediâtica
 El nuevo referente cultural en Barcelona. Presentaciones editoriales. Itinerarios Culturales. Notas de prensa. Gabinete de prensa. Medios de comunicación... 

Llegendes de boletaires

Descobrir

Llegendes de boletaires

El llibre més complet de llegendes de boletaires del nostre país que ha estat publicat fins ara. A Catalunya el bolet no és únicament un element important de la gastronomia, és gairebé una filosofia de vida. A pocs indrets del món es pot veure la dèria que tenen els catalans pels bolets. No es tracta només del plaer de menjar-los, ni de la il•lusió d’anar al bosc i trobar-ne..., és que en alguns casos hi ha autèntica obsessió. Amb aquests antecedents és lògic que hi hagi un munt d’anècdotes i llegendes relacionades amb els boletaires. En aquest llibre únic i apassionant s’hi poden llegir històries per a tots els gustos.

15 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Cantavella, Jordi
Editorial B (Ediciones B)
ISBN 978-84-666-5817-1
Any edició 2016

Article complet

1
2
3
4
5
...20>