Demà dissabte 18 nov esmorçar en Coia Valls en los alumnes de 1 i 2 ESO al IES MATARRANYA

 

Autores > Autores españoles > Coia Valls

Coia Valls

Coia Valls

Coia Valls (Reus, 1960) es escritora y profesora de Educación Especial y Logopedia. Ha publicado la novela 'La princesa de jade' (2010), premio Néstor Luján de novela histórica, además de numerosos cuentos y relatos en volúmenes colectivos. En el mundo de la literatura infantil han visto la luz 'Marea de lletres que maregen' y la novela 'L’ombra dels oblidats'. Es responsable del blog 'El cuaderno naranja'.

Coia Valls (Reus, 1960) és escriptora i professora d’educació especial i logopèdia. Ha publicat la novel·la 'La princesa de jade' (2010), premi Néstor Luján de novel·la històrica, a més de nombrosos contes i relats en volums col·lectius. En el món de la literatura infantil han vist la llum 'Marea de lletres que maregen' i la novel·la juvenil 'L’ombra dels oblidats'. Manté a la xarxa el bloc 'El quadern taronja'.

 

 

Obras: 
EtheriaEtheriaLa princesa de JadeLa cocineraLas torres del cieloAmor prohibitAmor prohibidoEl mercaderEl mercader,La cuineraLa cocineraLas torres del cieloLes torres del celLas torres del cieloEl mercaderEl mercaderEl mercader. El despertar d’una nova Barcelona.El mercader. El despertar de una nueva Barcelonawww.edicionesb.com/catalogo/autor/coia-valls_938.html

 Article complet

AVENTURAS IBÉRICAS

Alberto Díaz comenta: Nuestro autor busca el hilo de Ariadna de la erudición histórica para enriquecer sus viajes y enriquecernos a sus lectores, a través del magisterio del Museo Arqueológico Nacional, dándonos lecciones simpáticas a muchos españoles, entre ellos yo mismo, sobre los rincones históricos que alfombran nuestro país
Article complet

Cari Ariño torna al #Matarranya per diumenge de pasqüa per firmar ‘La roda de l'oblit’ (Ediciones B) a #llibreríaSerret,
-Dissabte 25 de març:


-12:30 - a la  llibrería Serret, presentem La roda de l'oblit’ de Cari Ariño (Ediciones B)
Cari Ariño
va néixer en 1958 en Maella, un poble aragonès fronterer amb Catalunya i banyat pel riu Matarraña. Abans d'estudiar Literatura Comparada, es va formar llegint als clàssics moderns francesos, com Balzac i Flaubert. Actualment compagina el seu treball de funcionària a l'Ajuntament de Barcelona amb la literatura.
La roda de l'oblit
de Cari Ariño (Ediciones B)

La roda de l’oblit és un relat molt emotiu els protagonistes principals del qual, l’Alícia i el Baptiste, busquen l’equilibri a les seves vides. El descobriment d’un retrat entre les pàgines d’una novel•la d’Isaac Asimov marcarà la trobada entre tots dos.

Al llarg del llibre, el lector trobarà dues històries paral•leles connectades pel present de l’Alícia, una noia que acaba de patir un daltabaix emocional, i el Baptiste, un exiliat espanyol a França arran de la Guerra Civil, que, a contracor, rememorarà el passat.

Com a nexe entre tots dos, un anarquista desaparegut, el Biel, i un amor a l’horitzó, el Julien.

L’oblit i el dolor seran els ganivets de glaç que apagaran el foc de l’amor.

I l’esperança, una remota guspira que lluita per encendre’n la flama.


Article complet

Cari Ariño firmará ejemplares de La rueda del olvido @Ediciones_B Domingo de pascua a las 18:00 en #llibreriaserret

  

Cari Ariño

Cari Ariño

Cari Ariño nació en 1958 en Maella, un pueblo aragonés fronterizo con Cataluña y bañado por el río Matarraña. Antes de estudiar Literatura Comparada, se formó leyendo a los clásicos modernos franceses, como Balzac y Flaubert. Actualmente compagina su trabajo de funcionaria en el Ayuntamiento de Barcelona con la literatura.
 

Obras: 
La roda de l'oblitLa rueda del olvidoEl batec del tempsEl latido del tiempo.
www.edicionesb.com/catalogo/autor/cari-arino_1256.html
 

Article complet

@xrtrigo presenta L'objectiu del crim primera novel·la d'una sèrie policial (Manual Lens) sobre el món de la fotografia @Edicions_B

 

 

X.R. Trigo

X.R. Trigo


Xulio R. Trigo (Betanzos, 1959) és escriptor i fotògraf. Ha publicat una dotzena de novel·les, entre les quals les més recents són El port del nou món (2011) i Els veus del Liceu (2015). També ha publicat llibres de poesia i ha acostat la seva literatura als més joves.


Ha guanyat premis com l'Ausiàs March, el Maria Mercè Marçal, el Miquel de Palol i el Joanot Martorell, entre uns altres. Les seves col·laboracions en premsa han vist la llum en El Temps, Diari de Barcelona, La Vanguardia o El Periódico de Catalunya. La seva obra ha estat traduïda al portuguès i el polonès.

Com a fotògraf treballa sobretot en blanc i negre, molt especialment relacionant literatura i fotografia. Ha realitzat exposicions individuals en ciutats com Barcelona, Saragossa, Reus, Tarragona i Amposta, entre unes altres.

Article complet

1
2
3
4
5
...20>