Dissabte 18 de desembre 18:30 a #CaminsSerret Jordi Campoy i Francesc Miralles en una presentació musicada de #LaCantantdeFado @Columnaedicions

 La cantant de fado

Jordi Campoy Boada


Editorial: Columna Edicions

Temàtica: Novel·la contemporània

Novel·la negra | Thriller


Sinopsi


El Guillem és pianista de jazz i un compositor de renom que pateix la síndrome de l’impostor. Arran d’un fet del passat que no pot superar, es troba immers en una sequera creativa que el preocupa en excés. Empès pels consells del seu mànager, se’n va a Lisboa una temporada per compondre un nou àlbum i posar una mica de llum a la seva vida. Allà coneix la Rita, una cantant de fado de qui ha vist una actuació en un restaurant de l’Alfama. El Guillem queda colpit per la seva veu i tracta de seguir-li la pista. Gràcies a unes fotografies descobertes a l’estudi d’un pintor que ha conegut i a un quadre misteriós que pertanyia al seu pare, el Guillem reconstrueix uns fets del passat en què la Rita té un paper essencial. 

Secrets, misteris i un amor per resoldre. Amb la música com a rerefons i Lisboa com un personatge més de la història, La cantant de fado és una novel·la que demostra que no és valent qui no té por sinó qui sap conquerir-la.


«Diuen que les històries ja existeixen, que només fa falta que algú les atrapi, les faci seves i tingui prou valor per viure-les. El Guillem la va trobar en el moment que més la necessitava. No és una història senzilla ni va ser fàcil coronar-la, però un cop va tenir les cartes que l’atzar li havia repartit, només va poder triar l’opció de començar la partida.

Va ser llavors quan va adonar-se que la música era la bàscula que li sospesava els estats d’ànim. Cada nota dibuixava el traç dels seus sentiments des de la primera corxera fins a la darrera llàgrima. Tal vegada l’examen psicotècnic, l’analítica de la seva sang, fins i tot el seu ADN, estaven gravats en tots els sons que es desprenien del concert de les emocions».


  • Veure l’article complet a Edicions 62

https://www.grup62.cat/autor/jordi-campoy-boada/000050501

  • Als mitjans de comunicació:

https://jordicampoy.com/productor-musical/

  • Veure el Book Tràiler 

https://youtu.be/EQCpGYc48Rc

  • Escoltar les cançons:

https://open.spotify.com/album/4PiIuHF5tEFC9utHekPsDX
Article complet

El meu estimat @frmiralles firmarà ex. diumenge 19M del seu últim ÈXIT! #ICHIGOICHIE @CatedralBooks

 
Diumenge a partir de les 12:00, el meu estimat Francesc Miralles firmarà ex. del seu últim ÈXIT! editorial; "ICHIGO ICHIE" publicat per Catedral books i Aguilar; en un fí de setmana per enmarcar ;)


ICHIGO ICHIE (subtitulado en castellano)


Francesc Miralles

Un libro de Héctor García y Francesc Miralles publicado por Aguilar.

Disponible en librerías y en: https://www.amazon.es/gp/product/8403...


Realización de Meritxell Naranjo

(www.resonando.es)


 


"Cal valorar cada moment com un bell tresor, si el deixem escapar sense gaudir-lo l'ocasió s'haurà perdut per sempre"
Article complet

Demà 18Maig @JordiCampoy, productor musical, presenta #Lanoiadelvioloncel @columnaedicions en un mini-concert a "Horno-cafetería CASALDUC'

Booktrailer de la novel·la La noia del Violoncel, de Jordi Campoy.

Des que treballa a Ten Productions, ha col•laborat en centenars d’àlbums per artistes i desenes de programes de televisió.

L’any 2012 va treballar com a pianista al musical Cop de Rock (Dagoll Dagom), que va estar sis mesos en cartellera al Teatre Victòria de Barcelona. jordicampoy.com/productor-musical/


Article complet

Francesc Miralles presenta su último éxito "Shinrin-yoku" con un “baño de bosque” en Consolación Hotel de Monroyo (Teruel)

 

                                                

http://www.consolacion.com.es/          http://www.serretllibres.com/

 

 

Estimad@s amig@s

 

Nos complace anunciaros que el próximo sábado 13 de octubre, nuestra comarca tiene el honor de ser visitada por Francesc Miralles, con motivo de la presentación de su nuevo libro sobre el arte japonés de utilizar los paseos por el bosque como fuente de inspiración y alivio del estrés. La presentación tendrá lugar en un entorno completamente en sintonía con la filosofía del libro: el Hotel Consolación de Monroyo www.consolacion.com.es/


En este libro Francesc Miralles y Héctor García nos explica como los “baños de bosque” http://www.francescmiralles.com/article/341 elevan el estado de ánimo y desactivan el estrés y la ansiedad, a la vez que promueven cambios muy positivos en todas las áreas de nuestra Un libro inspirador, tan ameno como práctico, que nos enseña cómo volver a los bosques puede salvar nuestra vida y devolvernos a la senda de la felicidad.


Además, experimentamos con el, en primera persona los beneficios de esta peculiar forma de adentrarse en el corazón de los bosques, en este caso el que se encuentra en La ConsolacionH y tener más directrices de cómo desarrollar la visión que Francesc nos ofrece en el libro y descubrir las gratificantes experiencias que surgen cuando se abre el corazón y los sentidos a la pureza de la naturaleza gracias a la meditación caminando, la atención a la comida u otros ejercicios para potenciar nuestra agudeza sensorial. Una experiencia única que transformará nuestro modo habitual de relacionarnos con la naturaleza y nos vinculará a la abundancia y calidez de lo que las antiguas culturas llamaron ‘Madre Tierra’.

Mas información sobre Que es Shinrin-yoku ??

https://www.samuraispain.org/shinrin-yoku.htmlPrograma


- Firma de ejemplares del libro Shinrin-yoku: de 12.30 a 14.00 En Llibreria Serret www.serretllibres.com20:00 -En ConsolacionHBaños de bosque para Presentar “Shinrin-yoku” con Francesc Miralles (inscripción previa)


21:00 - Cena de gala con el autor en Consolación Hotel (inscripción previa)¡Os esperamos en esta apasionante aventura!

Article complet

Alegria el último #libro de @alexroviracelma y @frmiralles @Planetadelibros ;))

 

 
Article complet

1
2
3
4
5>