Todo a punto para recibir es sábado 24 de junio a @frmiralles ¡Los 10 primeros recibirán el disco #TúEresLaNoche! en #llibreriaserret

Article complet

Presentamos 'Tú eres la noche ' el nuevo Éxito de Francesc Miralles, 24 de junio en #llibreriaserret #Valderrobres

 


MONTENA, Junio 2017

¿Qué te sucedería si no volvieras a ver la luz del sol?

Descubre Tú eres la noche, la nueva novela juvenil de Francesc Miralles.

Tú eres la noche, 
mi canción de cuna 
y mi pesadilla. Arrástrame a tu oscuridad.

Rai conoce por accidente las Catacumbas del Amor, un club clandestino que frecuentan los que han decidido rebelarse contra la luz diurna, viviendo exclusivamente de noche. Entre ellos está Lucía, una chica de dieciocho años con tendencias autodestructivas por la que Rai se siente eléctricamente atraído.

Una semana es el tiempo mínimo para ser un iniciado.

Dos semanas da acceso a La Jaula de la Oscuridad, un pozo bajo las Catacumbas donde reina la negrura absoluta y es posible entregarse a la prueba definitiva.

Article complet

@frmiralles vuelve con fuerza el 24 de junio #Túereslanoche #llibreriaserret #Valderrobres #Matarranya

 
Tú eres la noche, 
mi canción de cuna 
y mi pesadilla. Arrástrame a tu oscuridad.

Article complet

Alumnes de 3 i 4 ESO de català del IES Matarranya reben a @francescmiralles lo matí de divendres 16, per Un haiku per a l'Alícia (Cruïlla)

 
Un haiku per a l'Alícia
Blog Mundo Paralelo || Un haiku para Alicia - Francesc Miralles

Article complet

Aquest divendres 16 de desembre, Francesc Miralles ens descobreix 'Ikigai', la filosofia de les persones que tenen la vida més feliç del món


Entrevista a Héctor García (Kirai) y Francesc Miralles, autores de 'Ikigai' (Urano)
Descobrir el significat que s'amaga darrere d'aquesta paraula màgica va portar als autors, Héctor García i Francesc Miralles, a embarcar-se en un viatge fins a Ogimi, la ciutat del somriure.


 

Ikigai: Els secrets de Japó per a una vida llarga i feliç. Medicines complementàries.

Segons els japonesos, tothom té un ikigai, una raó per existir. Algunes persones l’han trobat i són conscients del seu ikigai, i altres el porten dins, però encara l’estan buscant. Aquest és un dels secrets per a una vida llarga, jove i feliç com la que tenen els habitants d’Okinawa, l’illa amb la població més longeva del món. El projecte d’aquest llibre va sorgir unint l’experiència en cultura japonesa d’Héctor García (autor d’”Un Geek al Japó”), que porta dotze anys vivint al Japó, amb l’experiència com a escriptor de Francesc Miralles (autor de desenes de llibres i novel•les i especialista en psicologia). Per escriure l’obra, els autors van ser rebuts per l’alcalde d’Ogimi (Okinawa), una localitat al nord del Japó amb l’índex de longevitat més alt del món, i van tenir accés a entrevistar més d’un cententar dels seus habitants. Aquest llibre analitza per primer cop les claus dels centenaris japonesos per obtenir una existència optimista i feliç, i ens descobreix com s’alimenten, com es mouen, com treballen, com es relacionen amb els altres i —el secret que guarden millor— com troben l’ikigai que dóna sentit a la seva existència i els impulsa a viure cent anys en plena forma. Tenir un ikigai clar i definit, una gran passió, dóna satisfacció, felicitat i sentit a la vida. La missió d’aquest llibre és ajudar-te a trobar-lo, a més de descobrir moltes claus de la filosofia japonesa per a una llarga salut del cos, la ment i l’esperit. • Una obra que ens apropa als secrets dels centenaris japonesos per a una vida saludable i feliç. • Ofereix eines pràctiques per tal que el lector descobreixi el seu particular ikigai, la seva raó de ser.

www.serretllibres.com/cataleg/autor-dilve/Miralles%2C+Francesc%3BGarc%C3%ADa%2C+H%C3%A9ctor

 
Informació addicional
PVP:
10 €
Autor Miralles, Francesc;García, Héctor
Editorial Entramat
ISBN 978-84-92920-15-0
Any edició 2016
Article complet

1
2
3>