Francesc Miralles vuelve al #Matarranya el 26 de septiembre, con una bona dosis de espiritualitat con 'la lección secreta' ed. Comanegra

 

La lección secreta

Francesc Miralles

Una fábula espiritual escrita de forma moderna y con pequeñas dosis de sabiduría, un poco de humor y reflexiones que harán que después de leerlo seamos un poco mejores.


Un día te levantas con la sensación de que todo ha cambiado y no sabes por qué. Necesitas encontrar respuestas y huir de la ciudad, aunque solo sea por unos días. Será un exilio de reflexión continua y reencuentros inesperados, así como una ocasión única para descubrir las sabias enseñanzas de un maestro espiritual y de un vagabundo ilustrado que harán que algo empiece a cambiar para siempre.

 

Una fábula sobre la angustia que precede a los grandes cambios y sobre el placer de perdernos para podernos encontrar que nos conducirá hacia la misteriosa lección secreta, la oportunidad perfecta para tomar conciencia de las diferentes estaciones del ser humano y aprender a disfrutar del momento.

Subtítulo: Un viaje inesperado hacia el arte de vivir.

Solo existe el significado que cada uno da a su vida.

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) es licenciado en Filología Alemana y periodista especializado en psicología y espiritualidad. Ha escrito numerosas novelas y obras de no ficción, reconocidas con distintos premios literarios y traducidas a una veintena de lenguas diferentes.

 

 

Tras años sin publicar, Francesc Miralles se incorpora a la Colección de emociones de Comanegra con una fábula que nos hará viajar hacia nuestro interior. 

Descubre más cosas sobre el autor en su página web www.francescmiralles.com

Article complet

Francesc Miralles torne al #Matarranya el 26 de setembre, amb una bona dosis d'espiritualitat... 'la lliço secreta' ed. Comanegra

 


La lliçó secreta

Francesc Miralles

Una faula espiritual escrita de forma moderna i amb petites dosis de saviesa, una mica d'humor i reflexions que faran que després de llegir-lo siguem una mica millors.


Un dia et lleves amb la sensació que tot ha canviat i no saps per què. Necessites trobar respostes i fugir de la ciutat, encara que sigui només uns dies. Serà un exili de reflexió contínua i retrobaments inesperats, així com una ocasió única per descobrir les sàvies ensenyances d’un mestre espiritual i d’un rodamón il·lustrat que faran que alguna cosa comenci a canviar per sempre.

 

Una faula sobre l’angoixa que precedeix els grans canvis i el plaer de perdre’ns per poder-nos trobar que ens conduirà a descobrir la misteriosa lliçó secreta, l’oportunitat perfecta per prendre consciència de les diferents estacions de l’ésser humà i saber gaudir del moment.

Subtítol: Un viatge inesperat cap a l’art de viure.

Només existeix el significat que cadascú dóna a la seva vida.

 

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és llicenciat en Filologia Alemanya i periodista especialitzat en psicologia i espiritualitat. Ha escrit nombroses novel·les i obres de no ficció, reconegudes amb diversos premis literaris i traduïdes a una vintena de llengües diferents.

 

Després d'anys sense publicar, Francesc Miralles s'incorpora a la Col·lecció d'emocions de Comanegra amb una faula que ens farà viatjar al nostre interior.
 

Descobreix més coses sobre l'autor a la seva pàgina web www.francescmiralles.com

Article complet

Dissabte 8 d'agost, a les 12:30, presentem a llibreria Serret, 'El dia que vaig fer vuit anys' (Premi Prudenci Bertrana 2014, Grup 62) amb Antoni Pladevall Arumí, també a les 20:30 al Molí d'Arnes !!!

 

 Grup 62

El dia que vaig fer vuit anys

Col·lecció Clàssica


Un homenatge a les generacions que ens han precedit. Un relat minuciós i emocionat perquè els més joves sàpiguen d’on venim.
Sinopsi

El dia que va fer vuit anys, l’avi del protagonista, un home de pagès de la plana de Vic, va pesar el nét a la bàscula que servia per mesurar els sacs de patates i de gra. Aquell és el primer record nítid de la vida del vailet.

A partir d’aquí, Pladevall trena una col·lecció de trenta estampes que tracen el retrat d’un nen dividit emocionalment entre la fascinació i la vergonya, entre la il·lusió i la por. Envoltat per la família, hi circulen una colla de personatges pintorescos com la Maria francesa, l’Eduard del Puig, la Pepeta dels ous o en Benet venedor.

Entre la realitat i la ficció, en aquest llibre hi ha la novel·la de la gent que no surt mai als llibres d’història i les petites coses que conformen un temps i un país. I la nostàlgia pels dies interminables de l’estiu, els jocs a pagès, els records de l’escola i els mestres. 

L'autor


Antoni Pladevall i Arumí (Taradell, Osona, 1961) és doctor en filologia clàssica i professor de grec i de llatí. La poesia, la narrativa, la crítica literària i la historiografia cultural són els àmbits de la seva dedicació a l'escriptura i la investigació.Es donà a conèixer amb els poemes Les noies de l'hoste, inclòs en el llibre col·lectiu 6 poetes 83 (Premi Amadeu Oller 1983). Ha publicat ressenyes i articles de tema literari a Revista de Catalunya, Reduccions, Els Marges i Serra d'Or, i estudis de tema historiogràfic a Llengua & Literatura, Anuari Verdaguer i, sobretot, Ausa, la revista del Patronat d'Estudis Osonencs de la qual fou director entre 1990 i 1994.Ha publicat els llibres següents: l'assaig La il·lustració a Vic. Les aportacions de Francesc de Veyan i Mola i Llucià Gallissà i Costa (2000), el dietari La mentida original (2000), el volum de proses breus Quadern de Can Garbells (2002) i les novel·les La lliça bruta (2001) i Massey Ferguson 35 (2003).

Bibliografia a Grup62.cat

 

Títols disponibles a Grup62.cat

El dia que vaig fer vuit anys - 20/11/2014 - Columna Edicions
Terres de lloguer - 05/06/2012 - labutxaca
Tot és possible - 24/02/2011 - Columna Edicions
Massey Ferguson 35 - 19/10/2010 - labutxaca
La papallona negra - 01/02/2009 - Columna Edicions
Terres de lloguer - 01/07/2006 - Columna Edicions
El Baix Empordà i La Selva - 11/07/2000 - Editorial Pòrtic
Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Vall d'Aran - 18/02/2000 - Editorial Pòrtic
Article complet

Noche estimulante, divertida y lúdica en SISQUET CAFÉ, con Vicente Garrido y Mapi Romero a propósito de la novela: 'INFIEL, te seduce y te atrapa, y tú solo quieres dejarte llevar!...

 

INFIEL

 

Vicente Garrido y Mapi Romero dialogan sobre el amor, la vida, el cine y la literatura a propósito de la novela INFIEL de Mapi Romero (Carena Editors) 'un libro que te emociona y divierte, mientras se dirige a tu cabeza y te obliga a pensar'. El espectador queda invitado a participar, con sus reflexiones y preguntas, en este estimulante acto lúdico y cultural el viernes 17 de abril en el SISQUET CAFÉ.

¿Qué harías si en mitad de tu aburrida monotonía apareciese un rayo de esperanza?
Laura está metida de lleno en su papel de madre y perfecta ama de casa. Pero ya está harta. Necesita sentir, volver a reconocerse, mirarse al espejo y encontrar de nuevo a esa mujer pasional y vibrante que una vez fue.

Él, el hombre misterioso, le dará eso y mucho más. El problema es que aceptar esa aventura tiene sus costos, entre ellos conocer secretos ocultos del pasado y aceptar que ella o sus hijos corran un inminente riesgo de ser asesinados. Con un sorprendente
final, la experiencia que vive Laura crece en cada capítulo en intensidad y complejidad, y no podemos menos que sentir que algo parecido está en los sueños o en las pesadillas de buena parte de la sociedad actual.
Escrito con un estilo ágil y profundamente revelador de la psicología de sus protagonistas, la acción de Infiel nos lleva desde la primera página a un mundo de un audaz erotismo que salpica con pasión una historia donde la intriga —y un fino humor— están al servicio del placer del lector inteligente. Infiel es mucho más que una “novela romántica”, porque nos invita a pensar sobre nosotros, nuestros ideales y adónde queremos finalmente llegar en nuestra vida.


“Infiel” te seduce y te atrapa, y tú solo quieres dejarte llevar. Vicente Garrido

Article complet

Cari Ariño presente 'El batec del temps' (Ediciones B) una història trepidant que passe al #Matarranya

 

'El batec del temps' de Cari AriñoLa fascinant història d’una nissaga de dones des del 1920 fins al 1995.


El batec del temps es un addictiu relat sobre la lluita de tres heroïnes –àvia, filla y néta– que sobreviuen als prejudicis i els sotracs de la seva època. A través de les seves pàgines, coneixerem de primera mà els petits i grans canvis del segle xx, des de la dictadura de Primo de Rivera fins a les portes del mil·lenni actual, que incideixen en el cor i la vida dels seus entranyables i emotius personatges.

Cari Ariño va néixer el 1958 a Maella, un poble aragonès fronterer amb Catalunya i banyat pel riu Matarranya. Abans d’estudiar Literatura Comparada, es va formar llegint clàssics moderns francesos com Balzac i Flaubert. Actualment compagina la seva feina de funcionària a l’Ajuntament de Barcelona amb la literatura.

En El batec del temps, s’erigeix com una nova veu que desborda talent i qualitat literària en el panorama de les lletres actual.

@Ediciones B
Producción: http://www.caurina.com/
Música: composición y letra de Francesc Miralles (inspirada en la novela de Cari Ariño) interpreta 'A Little Disaster'.
Article complet

1
2
3
4
5
...12>