Dissabte 19 d'abril fem un recorregut per l'Horta de Sant Joan de ‘El secret de Picasso’ amb Francesc Miralles !!

 

 

Entrevista: Francesc Miralles presenta ‘El secret de Picasso’


Després de l’èxit d’El Quart Reich i La profecia 2013, l’escriptor Francesc Miralles torna a recuperar el periodista Leo Vidal per descobrir-nos un dels fets més misteriosos de la vida de Picasso amb l'ajuda inestimable del Octavi Serret, en la seva estada a Horta de Sant Joan.

El pintor malagueny va visitar i viure la població catalana en dues èpoques ben diferents.  La primera estada es situa l’any 1898, quan convidat pel seu amic Pallarés, va viure durant vuit mesos en una cova, fet que va marcar profundament al pintor. Pel que fa a la segona estada, al’any 1909, va ser molt important pel pintor, perquè va començar a desenvolupar el cubisme.
La relació d’Horta de Sant Joan i Picasso és poc coneguda i  Francesc Miralles ha aprofitat aquesta situació per treure a la llum aquest passatge de Picasso i crear una novel·la amb aires de thriller i teoritzar sobre un quadre inèdit de l’autor que amaga un secret important.
Per aquest motiu el periodista nordamericà Leo Vidal rebrà l’encarreg d’un ric galerista de Sitges de localitzar un quadre desaparegut de Picasso El secret de Picasso viatja de Barcelona a Sitges, a l’illa de Buda, en ple Delta de l’Ebre, i a Horta de Sant Joan, tot creant  una excel·lent ruta literària.
Francesc Miralles ha parlat de la novel·la a L’illa dels llibres.
        
El secret de Picasso està publida en català per l’editorial Edicions 62 i en castellà per Umbriel. 
Article complet

Francesc Miralles presente WABI-SABI, el 22 de febrer, la segona part d'Amor en minúscula 6 anys després...

La nova novel∙la de Francesc Miralles se situa al Japó i reflexiona sobre l'art de la imperfecció.


 
Una novel·la que ens transporta al Kyoto més sensual, a la bellesa més exòtica, al detall més subtil. Amb Wabi-Sabi Francesc Miralles ens convida a descobrir l'art de la imperfecció. Quan una relació sentimental s'acaba, res millor que viatjar a un món llunyà per passar pàgina i retrobar el propi rumb. Després de rebre dues postals misterioses de Kyoto d'un misteriós remitent, en Samuel decideix fer les maletes i lliurar-se a l'aventura. Mentre estudia elwabi-sabi a l'antiga capital japonesa, la porta de l'amor està a punt d'obrir-se allà on menys s'ho espera. 'Allà les parelles mai van de la mà ni mostren públicament el seu afecte, encara que nosaltres tampoc érem cap parella. Ni tan sols érem amics. Què érem, doncs? La intersecció entre dues solituds diferents.'


Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és escriptor, músic i periodista especialitzat en psicologia. És autor d'El millor lloc del món és aquí mateix (Amsterdam, 2008), Tant de bo fossis aquí (Amsterdam, 2009), amor en minúscula (Amsterdam, 2010) i coautor d'El laberint de la felicitat (Ara Llibres, 2007), entre molts altres títols. www.arallibres.cat/cont/cataleg/cataleg_amsterdam_fitxa_cat.php

I enllaços interessants: 
 


Article complet

Francesc Miralles amb Wabi-Sabi, una novel.la sobre la bellesa del que és imperfecte i efímer...22 febrer a Llibreria Serret!!

 

WABI-SABI, l'última novel·la de Francesc Miralles [Booktràiler] 
Una novel·la que ens transporta al Kyoto més sensual, a la bellesa més exòtica, al detall més subtil. Amb Wabi-Sabi, Francesc Miralles ens convida a descobrir l'art de la imperfecció. De l'autor d' "Amor en minúscula". 

Publicat per Amsterdam Llibres al febrer del 2013. Ja a la teva llibreria i en format e-book! 

Més informació: http://www.arallibres.cat/cont/catale...

I enllaços interessants: 
 
1. Recomanació a "Els Matins" de TV3: http://www.tv3.cat/videos/4885532/La-llibreria-%28040214%29
 
Article complet

Dissabte 22, 12.30 Presentem WABI-SABI, de Francesc Miralles, ARA LLIBRES, que torne amb el  protagonista de l’èxit Amor en minúscula!!


 

Una novel·la que ens transporta al Kyoto més sensual, a la bellesa més exòtica, al detall més subtil. Amb Wabi-Sabi, Francesc Miralles ens convida a descobrir l'art de la imperfecció.


Quan una relació sentimental s'acaba, res millor que viatjar a un món llunyà per passar pàgina i retrobar el propi rumb. Després de rebre dues postals de Kyoto d'un misteriós remitent, en Samuel decideix fer les maletes i lliurar-se a l'aventura. Mentre estudia el wabi-sabi a l'antiga capital japonesa, la porta de l'amor està a punt d'obrir-se allà on menys ho espera.

 "Allà les parelles mai van de la mà ni mostren públicament el seu afecte, encara que nosaltres tampoc érem cap parella. Ni tan sols érem amics. Què érem, doncs? La intersecció entre dues solituds diferents"

 
 

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és escriptor, músic i periodista especialitzat en psicologia. És autor d'El millor lloc del món és aquí mateix(Amsterdam, 2008), Tant de bo fossis aquí (Amsterdam, 2009), amor en minúscula(Amsterdam, 2010) i coautor d'El laberint de la felicitat (Ara Llibres, 2007), entre molts altres títols.

Article complet

Trobada de Barcelona novel.la històrica: Dijous 14 de novembre 16:30 Fora muralles: la novel·la històrica que no passa per Barcelona!!

 


Barcelona acull la primera Trobada de Novel·la Històrica

El Born Centre Cultural acollirà la trobada  de l’11 al 16 de novembre.
www.illadelsllibres.com/2013/10/29/barcelona-acull-la-primera-trobada-de-novella-historica/

Amb el referent de l’exitosa BCNegra,  Barcelona vol ser referent també de la novel·la històrica.
Escriptors, editors i il·lustradors debatran al voltant de  la novel·la històrica  al voltant de  diversos actes organitzats per  l’Ajuntament de Barcelona en el marc del Tricentenari de 1714.

Enric Calpena és el comissari de la Trobada que comptarà amb la presència de destacats autors com Lindsey Davis, Coia Valls, Edward Rutherford, Albert Sánchez Piñol, Martí Gironell, Jordi Molist o José Luis Corral.

Entre les activitats previstes  inclouen taules rodones, clubs de lectura organitzats per Biblioteques de Barcelona, rutes per la ciutat o el lliurament del Premi Internacional Barcino de Novel·la Històrica, que  rebrà l’escriptora britànica Lindsey Davis, autora de la sèrie  protagonitzada pel detectiu romà Marco Didio Falco.

Totes les activitats són gratuites i es realitzaran a la Sala Moragues d’El Born Centre Cultural.

 Totes les Activitats Programades les trobareu a l'enllaç www.illadelsllibres.com/2013/10/29/barcelona-acull-la-primera-trobada-de-novella-historica/

 

DIJOUS 14 DE NOVEMBRE

16.30h  Fora muralles: la novel·la històrica que no passa per barcelona
Participants:
Carles Terès, autor de Licantropia.
Miquel Esteve, autor d’ El Baphomet i la taula esmaragda, una aventura històrica trepidant.
Francesc Miralles, autor d’ El secret de Picasso.
Octavi Serret, llibreter.
Moderador:
David Martí, autor de 
Les bruixes d’Arnes.

 

17.45h El novel·lista lector
Què ha de llegir un autor per escriure una bona novel·la històrica? I quins són els autors que més l’inspiren?

Participants:
Edward Rutherfurd, un dels grans noms internacionals amb novel·les com London, New York i la recent Paris.
Víctor Amela, periodista i autor d’ El càtar imperfecte, la seva primera novel·la històrica i un dels llibres de l’any.
Jordi Mata, autor d’una llarga trajectòria amb obres com La segona mort de Shakespeare Un cadàver exquisit.
Moderador:
Jacinto Antón, periodista d’El País.Article complet

1
2
3
4
5
...11>