Francesc Miralles presenta #cuentosparatenervalor @Planetadelibros el sábado 18 de diciembre a las 17:00 en #CaminsSerret

 

Cuentos para tener valor

Ilustraciones de Gemma Capdevila

Álex Rovira | Francesc Miralles

 

Editorial: Destino Infantil & Juvenil

Temática: Infantil | De 9 a 12 años

Colección: Cuentos | Libros ilustrados

Número de páginas: 176

 

 

35 historias para empoderarte y superar las adversidades

Como constructores del futuro, niños y adultos tenemos en nuestras manos un gran poder, pero también una gran responsabilidad, como los superhéroes. Para dar forma a nuestra vida y al nuevo mundo que nos espera, es necesario despertar el coraje que procede del autoconocimiento de las propias fortalezas.

Para ello, esta nueva antología de cuentos trabaja la resiliencia —el arte de navegar por las dificultades—, el pensamiento creativo y el cultivo de relaciones nutritivas, entre muchos otros conceptos que nos ayudan a tener valor. 35 historias inspiradoras, con sus respectivas reflexiones, para superarnos día a día en la apasionante aventura de vivir.

Article complet

Dissabte 18 de desembre 18:30 a #CaminsSerret Jordi Campoy i Francesc Miralles en una presentació musicada de #LaCantantdeFado @Columnaedicions

 La cantant de fado

Jordi Campoy Boada


Editorial: Columna Edicions

Temàtica: Novel·la contemporània

Novel·la negra | Thriller


Sinopsi


El Guillem és pianista de jazz i un compositor de renom que pateix la síndrome de l’impostor. Arran d’un fet del passat que no pot superar, es troba immers en una sequera creativa que el preocupa en excés. Empès pels consells del seu mànager, se’n va a Lisboa una temporada per compondre un nou àlbum i posar una mica de llum a la seva vida. Allà coneix la Rita, una cantant de fado de qui ha vist una actuació en un restaurant de l’Alfama. El Guillem queda colpit per la seva veu i tracta de seguir-li la pista. Gràcies a unes fotografies descobertes a l’estudi d’un pintor que ha conegut i a un quadre misteriós que pertanyia al seu pare, el Guillem reconstrueix uns fets del passat en què la Rita té un paper essencial. 

Secrets, misteris i un amor per resoldre. Amb la música com a rerefons i Lisboa com un personatge més de la història, La cantant de fado és una novel·la que demostra que no és valent qui no té por sinó qui sap conquerir-la.


«Diuen que les històries ja existeixen, que només fa falta que algú les atrapi, les faci seves i tingui prou valor per viure-les. El Guillem la va trobar en el moment que més la necessitava. No és una història senzilla ni va ser fàcil coronar-la, però un cop va tenir les cartes que l’atzar li havia repartit, només va poder triar l’opció de començar la partida.

Va ser llavors quan va adonar-se que la música era la bàscula que li sospesava els estats d’ànim. Cada nota dibuixava el traç dels seus sentiments des de la primera corxera fins a la darrera llàgrima. Tal vegada l’examen psicotècnic, l’analítica de la seva sang, fins i tot el seu ADN, estaven gravats en tots els sons que es desprenien del concert de les emocions».


  • Veure l’article complet a Edicions 62

https://www.grup62.cat/autor/jordi-campoy-boada/000050501

  • Als mitjans de comunicació:

https://jordicampoy.com/productor-musical/

  • Veure el Book Tràiler 

https://youtu.be/EQCpGYc48Rc

  • Escoltar les cançons:

https://open.spotify.com/album/4PiIuHF5tEFC9utHekPsDX
Article complet

Francesc Miralles presenta #contespertenirvalor amb la participació dels alumnes de català del IES MATARRANYA

 

Contes per tenir valor

Álex Rovira | Francesc Miralles

 

Editorial: Estrella Polar

Temàtica: Infantil | De 9 a 12 anys

Col·lecció: Contes

Traductor: Maria Llopis Freixas

Nombre de pàgines: 176

 

 

El dissabte 18 de desembre, a les 17h. Tertúlia-col·loqui amb Francesc Miralles, a #CaminsSerret per presentar el llibre nou de valors amb la participació dels alumnes de català del IES Matarranya del Taller d'escriptura sobre el llibre “Pulsacions” que va publicar l’autor amb Javier Ruescas. 

 

35 històries per empoderar-te i superar les adversitats

Com a constructors del futur, infants i adults tenim a les mans un gran poder, però també una gran responsabilitat, com els superherois. Per donar forma a la nostra vida i al nou món que ens espera, cal despertar el coratge que procedeix de l'autoconeixement de les pròpies fortaleses.

Per a això, aquest nou recull de contes treballa la resiliència —l'art de navegar per les dificultats—, el pensament creatiu i el conreu de relacions nutritives, entre molts altres conceptes que ens ajuden a tenir valor. 35 històries inspiradores, amb les seves respectives reflexions, per superar-nos dia a dia en l'apassionant aventura de viure.

Article complet

El meu estimat @frmiralles firmarà ex. diumenge 19M del seu últim ÈXIT! #ICHIGOICHIE @CatedralBooks

 
Diumenge a partir de les 12:00, el meu estimat Francesc Miralles firmarà ex. del seu últim ÈXIT! editorial; "ICHIGO ICHIE" publicat per Catedral books i Aguilar; en un fí de setmana per enmarcar ;)


ICHIGO ICHIE (subtitulado en castellano)


Francesc Miralles

Un libro de Héctor García y Francesc Miralles publicado por Aguilar.

Disponible en librerías y en: https://www.amazon.es/gp/product/8403...


Realización de Meritxell Naranjo

(www.resonando.es)


 


"Cal valorar cada moment com un bell tresor, si el deixem escapar sense gaudir-lo l'ocasió s'haurà perdut per sempre"
Article complet

Demà 18Maig @JordiCampoy, productor musical, presenta #Lanoiadelvioloncel @columnaedicions en un mini-concert a "Horno-cafetería CASALDUC'

Booktrailer de la novel·la La noia del Violoncel, de Jordi Campoy.

Des que treballa a Ten Productions, ha col•laborat en centenars d’àlbums per artistes i desenes de programes de televisió.

L’any 2012 va treballar com a pianista al musical Cop de Rock (Dagoll Dagom), que va estar sis mesos en cartellera al Teatre Victòria de Barcelona. jordicampoy.com/productor-musical/


Article complet

1
2
3
4
5>