Celebrem #36anysserretllibres en un #recital de @MontseCastella i @LauraBorras a #llibreriaserret


Disponible en
 

videoclip 'És com un miracle'


Publicado el 1 feb. 2011

Lo segon disc de Montse Castellà (L'escriptor inexistent) va tindre com a single este tema 'És com un miracle'. La cançó conté textos de Gerard Vergés, Desideri Lombarte i Jesús M. Tibau. Amb la recent desaparició de Vergés, este vol ser el nostre petit homenatge a la seua obra i la seua persona. Gràcies Gerard per l'amistat i pel teu art.Article complet

15 de juliol presentem #Laliteraturaenuntuit @LauraBorras i celebrem #36anysserretllibres en @MontseCastella #llibreriaserret

 

La literatura en un tuit

La literatura en un tuit és una porta d’entrada a algunes de les millors obres de la literatura universal, un convit a llegir-les en tota la seva extensió i profunditat. De la Bíblia a Mercè Rodoreda, passant per Èsquil, els trobadors, Shakespeare, Flaubert o Sylvia Plath, la història de la literatura està plena d’obres i escriptors imprescindibles.

 

Biografia de l'autora

 

Laura Borràs i Castanyer (Barcelona, 1970) és especialista en teoria de la literatura i literatura comparada. És llicenciada en Filologia Catalana (1993) i doctora en filologia romànica (1997) per la Universitat de Barcelona per la tesi Formes de la follia a l'Edat Mitjana. Estudi comparat de textos literaris i representacions iconogràfiques. Des de 2013 exerceix de directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

Article complet

Divendres 27 de març Montse Castellà fa un Concert Especial del Festival #Barnasants a La Sénia (Montsià). Us hi esperem !!!


 Divendres 27 de març Montse Castellà fa un Concert Especial del Festival Barnasants a La Sénia (Montsià). La cantautora tortosina estarà acompanyada per la banda de l'Agrupació Musical Senienca en un concert únic en el què Castellà, a més, estrenarà nous temes.

Per primera vegada en los 20 anys d'història del festival, les Terres de l'Ebre es convertixen en seu, a través dels concerts de Marina Rossell (al febrer) i de Montse Castellà (lo 27 de març). L'actuació serà a la Casa de Cultura a les 22h i les entrades es podran adquirir la mateix nit a la taquilla (10€) o anticipadament (8€) per internet a: 

http://www.cantauticket.com/Montse-Ca...
Article complet

Música d’aigua i revolució LA BREGADA CANTAUTORA DE LES TERRES DE L’EBRE MONTSE CASTELLÀ DEBUTA AL FESTIVAL BARNASANT!!!

 


Música d’aigua i revolució LA BREGADA CANTAUTORA DE LES TERRES DE L’EBRE MONTSE CASTELLÀ DEBUTA AL FESTIVAL BARNASANTEl recital repassarà el bo i millor de l’obra d’aquesta autora i cantant de Tortosa, que fins ara ha editat tres discos, primer amb la formació Isla de Buda –amb producció de Pep Sala, Valen Nieto i Jordi Gas– i més  tard en solitari. Geminis (DiscMedi, 2011) és el seu darrer treball que aborda el paisatge, la terra, els rius, la justícia i els sentiments ebrencs.
Article complet

Surtdecasa et porta al concert de Montse Castellà al BarnaSants!! Guanya una entrada doble amb viatge en bus inclòs per al concert del 8 de març!!

 
Surtdecasa et porta al concert de Montse Castellà al BarnaSants!Guanya una entrada doble amb viatge en bus inclòs per al concert del 8 de març

El concurs acaba

Enguany, el cartell del BarnaSants, el festival de la cançó d'autor a Barcelona, compta amb l'actuació de la cantautora tortosina Montse Castellà. Ho farà el proper divendres 8 de març a la Sala Luz de Gas amb un concert antològic que comptarà amb les col·laboracions d'Artur Gaya, Sílvia Comes i Montse Llusà, entre altres.

No te'ls vols perdre? Participant al concurs de Surtdecasa.cat, pots guanyar una entrada per a 2 persones amb el viatge en bus inclòs! Una ocasió com aquesta no es pot deixar escapar!

Guanya cultura amb Surtdecasa.cat!
Sort!

Article complet

1
2
3
4
5
...7>