Diumenge 29 de juliol, Joan-Lluís Lluís presentarà a l'Hostal de la Sociedad d'Arenys de lledo "Jo soc aquell que va matar Franco" #PremiSantJordi2017 (Proa)


Trobada d’autors a Arenys de Lledo - diumenge 29 de juliol de 2018


                 ©Victor P. de Obanos

©Victor P. de Obanos

Diumenge 29 de juliol a les 18:30 Joan-Lluís Lluís (Perpinyà, 1963) presentarà Jo soc aquell que va matar Franco http://www.serretllibres.com/cataleg/142156/jo-soc-aquell-que-va-matar-franco - Premi Sant Jordi 2017 (Editorial Proa) dins de la Trobada d'Autors a Arenys de Lledo. Joan-Lluís Lluís ha publicat, entre altres obres, les novel·les El dia de l’ós (premi Crexells), Aiguafang (premi de la Crítica Serra d’Or), Les cròniques del déu coix (premi Lletra d’Or), El navegant (premi de la Crítica Serra d’Or); l’assaig pamfletari Conversa amb el meu gos sobre França i els francesos, i el joc literari titulat Xocolata desfeta. Ha conreat gairebé tots els gèneres i registres, sempre de manera personal.
https://www.grup62.cat/autor/joan-lluis-lluis/000033518
Article complet

Adell presenta Llavina / Llavina presenta Adell - Tot aixo serà diumenge 29 a Arenys de Lledo dins la Trobda d'autors al #Matarranya

Diumenge 29 de juliol - Arenys de Lledo

Joan-Elies Adell

 

Jordi Llavina ens convida a una ascensió poètica a ERMITA, el seu nou títol.


18.00 Doble Presentació:
Jordi Llavina
presenta a Joan-Elies Adell i Joan-Elies Adell presenta Jordi Llavina

Desig de servar el temps - Jordi Llavina - ara.cat - llegim

'Res no és personal' de Joan-Elies Adell. Pròleg de Francesc-Gil Lluch. Saldonar.

Llibres anteriors de Joan-Elies Adell, com és ara La degradació natural dels objectes (Proa, 2004) o Escandall (Meteora, 2014), ja responien a una idea vertebradora clara, distintiva. Ara bé, cap títol seu anterior no resultava, a parer meu, tan unitari com aquest: un llarg poema dividit en tres parts més un epíleg, en què la veu única (en primera persona) ens va presentant, tot servint-se de l’octosíl·lab i d’una dicció narrativa, una mena d’estat de la qüestió de l’home que ha arribat a la cinquantena.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/mes-324/entrevista-jordi-llavina-escriptor-i-poeta-acaba-de-publicar-el-poemari-ermita/video/5746519/

Jordi Llavina ens convida a una ascensió poètica a ERMITA, el seu nou títol.

Mitjançant la descripció d’una pujada física a l’ermita de Sant Pere del Puig, talaia des d’on es domina tot el Camp tarragoní fins a la blavor mediterrània, Jordi Llavina ens proposa un viatge…

http://www.editorialmeteora.com/noticia/jordi-llavina-ens-convida-a-una-ascensio-poetica-a-ermita-el-seu-nou-titol/376

 
Article complet

Montse Castellà presenta el seu nou disc “Punts de Llibre” en un recital de cançons diumenge 29 a #llibreriaserret

Montse Castellà Cantautora

https://www.youtube.com/channel/UCCQqI6aPYDi_aGJsfDr_gqADiumenge 29 de juliol a les 13:00 Montse Castellà presenta i firmarà ex del seu nou disc “Punts de Llibre”per tots los assistents a l’acte, en un recital de cançons a #llibreriaserret
Es tracta d’un doble CD amb 22 cançons, que ha esdevingut, en paraules de Castellà, el seu disc “més eclèctic i original”. “És un disc ple de vitalitat, compromís i unes dosis de poesia i filosofia. Cada cançó conté una frase que podria ben bé ser un punt de llibre o el lema d’una samarreta”, afegeix. -Castellà ha compost les 11 cançons del primer CD. Mentre que en el segon ha posat música a textos d’alguns poetes i escriptors, com Miquel Martí i Pol, Zoraifa Burgos, Rosa Fabregat, Rosa Regàs, o Miguel de Cervantes, entre d’altres. També ha versionat cançons d’altres autors, com Ovidi Montllor, Joan Pau Giné o Quico Pi de la Serra.  
https://www.montsecastella.com/

Article complet

Presentem “EBRE, relats d'una batalla” dins de la Trobada d’autors a Arenys de Lledo - diumenge 29 de juliol de 2018

Cal RESERVAR pel dinar (17€)

al Hostal la Sociedad

Tel :978 85 31 80

Direcció: Av. Catalunya, 9, - 44622 Arens de LLedó, - Matarrranya - Teruel /TerolBenvolguts amics, autors, seguidors, i amants de descobrir el nostre terrritori de la mà de la creació literria. Amb motiu del 80è aniversari de la Batalla de l'Ebre, li donem protagonisme al  llibre “EBRE, relats d'una batalla” per que sigue lo fil conductor d’aquesta Trobada d’autors, la vostra trobada en la que podeu participar de tots els actes i lo dinar literari (17€) que tenim programat al Hostal la Sociedad d'Arenys de Lledo i que teniu que RESERVAR en que disfrutarem  d’una jornada frenètica de presentacions i sorpreses ;))Diumenge 29 a Llibreria Serret :


11:30 a 12:30 Trobada d’autors del llibre a la llibreria Serret.

13:00 Montse Castellà firmarà ejemplars del seu nou disc “Punts de Llibre” per tots los assistents a l’acte, en un recital de cançons a llibreria serret. Es tracta d’un doble CD amb 22 cançons, que ha esdevingut, en paraules de Castellà, el seu disc “més eclèctic i original”. “És un disc ple de vitalitat, compromís i unes dosis de poesia i filosofia. Cada cançó conté una frase que podria ben bé ser un punt de llibre o el lema d’una samarreta”, afegeix. -Castellà ha compost les 11 cançons del primer CD. Mentre que en el segon ha posat música a textos d’alguns poetes i escriptors, com Miquel Martí i Pol, Zoraifa Burgos, Rosa Fabregat, Rosa Regàs, o Miguel de Cervantes, entre d’altres. També ha versionat cançons d’altres autors, com Ovidi Montllor, Joan Pau Giné o Quico Pi de la Serra.

https://www.youtube.com/channel/UCCQqI6aPYDi_aGJsfDr_gqA

 


Diumenge 29 de juliol - Arenys de Lledo


14:30 Recepció per part de l’alcalde d’Arenys de Lledo, Manel Gallén per dinar al Restaurant de la Sociedad d’Arenys de Lledo.


16:30 Presentació EBRE, relats d'una batalla” per part de Marc i Ramon Vericat, J. Ignasi Vidal i Fuster, creadors de Ebrejocs.cat i David Tormo, Coordinador Tècnic del Comebe i col·laborador en aquest projecte.


-El llibre conté 270 pàgines de ficció, passió, sofriment i amor ambientat a la històrica Batalla de l’Ebre que alguns van patir tant i d’altres van viure com una victòria. Es el nou projecte d'Ebrejocs.cat, on hi han participat 26 autors i autores del territori, que han creat una història fictícia, però que hagués pogut passar, sobre cada un dels 16 personatges fets per al joc. “Descobreix… la Batalla de l’Ebre” que mes endevant acompanyarà el llibre i que es presentarà d’una manera gràfica dins de la trobada.


Autors dels relats: Víctor Amela, Tomàs Camacho, Andreu Carranza, Xavier Garcia, Valer Gisbert, Núria Menasanch, Manel Ollé, Marina Pallás, Enric Panisello, Mari Piñol, Màrius Pont, Roc Salvadó, Miquel Reverté, Carlos Ribera, Ramon Rosales, Jordi Sancho, Elena Solé, Toni Térmens, Jesús Tibau, David Tormo, Anna Zaera, Alba Guimerà, Roman Aixendri.

17:30 Miquel Reverté mos presenta Gairebe Vint Poemes D´amor I Una Nota Aclaridora de Ediciones Oblicuas

Professor i escriptor (Sant Carles de la Ràpita, 1966), membre l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya. Ha estat guardonat, entre d’altres premis, amb el de l’Ametlla de Mar, els anys 1993 i 1996, el Ciutat de Tortosa, l’any 1997, el Ciutat d’Igualada de Contes l’any 2002 i també aquell mateix any amb el Premi Sebastià Juan Arbó de la Ràpita. L’any 2013 amb el Premi Nostromo i el 2015 amb el Premi de Narrativa ciutat d’Ascó. Tots aquests premis en narrativa, però, des de fa aproximadament uns 10 anys ha començat a treballar en poesia. En aquest camp també ha estat mereixedor de premis com ara el la Selva del Camp, pel poemari Els versos inicials, o els anys 2016, 2017 i 2018 al Perelló per poemaris diversos. També, per poemes, ha aconseguit reconeixements a llocs com ara Jesús (Tortosa), Cunit, Terrassa o l’Espluga de Francolí. Ha participat des de sempre de la vida cultural de la Ràpita, havent estat durant més d’un any director de la revista d’informació local RÀPITA. I ha estat col·laborador en projectes artístics i poètics que s’han celebrat a la vila, per exemple, amb el Taller de Pintura de la vila o, des del propi centre educatiu, amb activitats poètiques al voltant del 21 de març. En els darrers temps s’ha involucrat també en iniciatives de recitació poètica i d’experimentació.
Article complet

Celebrem #36anysserretllibres en un #recital de @MontseCastella i @LauraBorras a #llibreriaserret


Disponible en
 

videoclip 'És com un miracle'


Publicado el 1 feb. 2011

Lo segon disc de Montse Castellà (L'escriptor inexistent) va tindre com a single este tema 'És com un miracle'. La cançó conté textos de Gerard Vergés, Desideri Lombarte i Jesús M. Tibau. Amb la recent desaparició de Vergés, este vol ser el nostre petit homenatge a la seua obra i la seua persona. Gràcies Gerard per l'amistat i pel teu art.Article complet

1
2
3
4
5
...8>