HERALDO: La librería Serret de Valderrobres, que dirige Octavio Serret en Valderrobres, distingida con la Cruz de Sant Jordi

 

descarga.png

CULTURA Y OCIO - HERALDO DE ARAGÓN - miércoles 12 de abril 2017


valderrobres_26.jpg327f4a4.jpg


La librería Serret de Valderrobres, que desde hace más de treinta años dirige Octavio Serret en la localidad del Matarraña, fue distingida ayer con la Cruz de Sant Jordi por la Generalitat de Catalunya, uno de los máximos galardones que otorga en Govern. Junto a la deportista Gemma Mengual o la ex ministra Carme Chacón, a título póstumo, Octavio Serret recibe un galardón que le cogió “por sorpresa” cuando recibió la noticia, “y que supone una inyección de adrenalina y un honor enorme”, explicó el turolense.


L.R.Article complet

DiarioDeTeruel: La Librería Serret de Valderrobres recibe la Cruz de Sant Jordi

 

Diario de Teruel:

La Librería Serret de Valderrobres recibe la Cruz de Sant Jordi

valderrobres_26.jpg327f4a4.jpg 

Article complet

Afiliat al Club Serret i aconsegueix rebre MES literatura X MEINS diners !!!

 

faldón Serret.jpg


Fidelitzem lectors amb el Club de Lectura CLS (Club de Lectura Serret)


Amb el Club de Lectura Serret http://www.serretllibres.com/club, aconseguim fidelitzar lectors, el qual ens permetrà saber de les vostres inquietuds i necessitats per acabar preparant trobades temàtiques totalment personalitzats amb els autors-clients-lectors per fer lectures al aire lliure a Vall-de-roures/Matarranya com també a BCN o a altres llocs on estaré present també en productes exclusius que anirem incorporant al ‘Club Serret’.

Amb això guanyem identitat i força per aconseguir afermar el CLUB i obtenir bons resultats que és del que realment es tracta.

A continuació us presento la forma més operativa i al temps beneficiosa (per al lector-client i per al llibreter) per aconseguir donar més literatura -o assaig- per menys diners. Donar MES X MEINS: És la nostra màxima!!

F.- L'operativa per afiliar-se és simple: un email, msm o whatsApp al telèfon 628 085 473 o al mail serretllibres@gmail.com indicant la modalitat de subscripció escollida de les tres que us plantejo a continuació, DNI per donar-se d'alta com a soci i número de compte on domiciliar els pagaments mensuals.

A-SOCI BÀSIC: 20 euros al mes que li donaran dret a l'elecció de dos llibres de butxaca o un de la selecció que anirem recomanan al CLUB al Serret Blog http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat

B-SOCI MITJÀ: 29 euros al mes que li donaran dret a l'elecció de dos llibres de la selecció que recomanarà el CLUB a la pàgina http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat

C-SOCI PREFERENT: 49 euros al mes. Podrà escollir quatre títols de la selecció. http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat

D.-En l'enviament mensual dels llibres que serà gratuït en totes les modalitats, s'afegirà aleatòriament un llibre més com a regal que serà triat pel propi Serret.

Al moment que rebo l'el vostre mail o wasthapp, en totes les vostres dades, us dono d'alta en la tarifa que heu triat i ja podreu començar a triar els llibres que anem seleccionant al serretbloc http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat com també val la pena a tenir en compte les critiques que fa Alberto Díaz Rueda de la qual podeu seleccionar grans obres literàries http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/critica-libre com també podeu anar a triar directament al serretllibres.com  per triar tots llibres que teniu en català http://www.serretllibres.com/cataleg/idioma/catala com castellà http://www.serretllibres.com/cataleg/idioma/castella i que actualitzem al dia.

Al moment que envieu la reserva dels llibres, us ho preparo per enviar-vos a casa ‘GRATIS DE PORTS’ o recollir-los a la llibreria, d'acord??

Espero que us agradi la proposta ;))

Octavi Serret - llibreria Serret


Article complet

La literatura del món rural es reivindica a través dels premis Serret-Terra de Cruïlla i un fòrum a Ulldecona !!!

 

La Vanguardia 

La literatura del món rural es reivindica a través dels premis Serret-Terra de Cruïlla i un fòrum a Ulldecona


ACN Tortosa.-La Llibreria Serret de Vall-de-roures (Matarranya), que promou des de fa temps el foment de la literatura vinculada al territori i al món rural, ha presentat la segona edició del premi Terra de Cruïlla que impulsa en col·laboració amb la Fundació Carulla i el Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), amb qui han signat un conveni. L'emblemàtica llibreria del Matarranya també ha signat un conveni amb Òmnium Ebre per compartir avantatges entre els socis de l'entitat cultural i els socis del Club de lectura Serret que s'ha creat per "salvar" la llibreria. Tots plegats, junt amb l'Ajuntament d'Ulldecona, impulsen el Fòrum de Literatura del Món Rural que es celebrarà al municipi del Montsià el 15 de març. www.lavanguardia.com/vida/20160224/302410152820/la-literatura-del-mon-rural-es-reivindica-a-traves-dels-premis-serret-terra-de-cruilla-i-un-forum-a-ulldecona.html
Article complet

El Matarranya, els Ports, el Maestrat i l'Ebre es reivindiquen com a terra de cruïlla !!

 

Signatura del conveni entre la llibreria Serret, Òmnium i la Fundació Carulla

SIGNATURA DEL CONVENI ENTRE LA LLIBRERIA SERRET, ÒMNIUM I LA FUNDACIÓ CARULLA

Malgrat la força de les fronteres administratives autonòmiques, les comarques del Matarranya, el Maestrat, els Ports i totes les Terres de l’Ebre conserven trets distintius comuns que evoquen a l’àrea que històricament s’articulava al voltant del Bisbat de Tortosa. Ara, aquest territoris ubicats a la confluència d’Aragó, el País Valencià i Catalunya volen reivindicar el seu paper de cruïlla.

I és que la Llibreria Serret de Vall-de-roures, Òmnium Cultural i la Fundació Carulla han signat un conveni col·laboració per promoure activitats conjuntament. Aquest conveni permetrà sumar esforços en l’organització del Primer Fòrum del Món Rural, que se celebrarà el proper 15 de març a Ulldecona. “Des del punt de vista de la creació i del talent, la literatura rural la capacitat de commoure i d’interessar, d’aconseguir lectors que se sentin més propers a la realitat que descriu”, reivindica Carles Duarte, president de la Fundació Carulla, una de les entitats organitzadores de Fòrum.

Aquest esdeveniment literari preveu activitats per a les escoles, lectures de poemes, interpretació de cants tradicionals, un tast de literatura del món rural entre oliveres mil·lenàries i una taula rodona d’escriptors. “El nostre objectiu és poder crear sinèrgies entre escriptors vinculats al món rural i als territoris fronterers. Per això hem invitat l’escriptor Pep Coll, de les comarques pirinenques, Mercè Ibars, de la Ribagorça aragonesa, Joan Todó de la Sénia i Jesús Maria Tibau, del Priorat però assentat a Tortosa”, ha detallat Josep Lluís Soler, un dels promotors de la iniciativa. 
LLEGIR + www.ebredigital.cat/cultura/265-el-matarranya-els-ports-el-maestrat-i-l-ebre-es-reivindiquen-com-a-terra-de-cruilla

Article complet

1
2
3>