HOY 11nov de 11:30 a 13h. La gran Rosa Regàs firmará ejemp. en #llibreriaSerret !!!

 


               


Es autora de las novelas
Memoria de Almator (1991), Azul (Premio Nadal 1994), que la dio a conocer como novelista al gran público, Luna lunera (1999, Premio Ciutat de Barcelona) y La canción de Dorotea (Premio Planeta 2001), y de los libros de relatos Pobre corazón (1996), Desde el mar (1997) y Viento armado (2006). Es autora de una selección de cuentos populares, Hi havia una vegada (2001), y ha coordinado las obras colectivas Barcelona, un día y De Madrid... al cielo. Ha escrito sobre ciudades y viajes —Viaje a la luz del Cham (1995; Booket, 2010)— y ha recogido sus artículos de prensa en Canciones de amor y de batalla (1995) y Más canciones (1998), así como sus experiencias de la vida de familia en Sangre de mi sangre (1998) y Diario de una abuela de verano (2004).

En 2005 recibió del presidente de la República francesa la condecoración de Chevalier de la Légion d’Honneur, y al año siguiente la Creu de Sant Jordi del president de la Generalitat de Catalunya, entre muchas otras condecoraciones concedidas por los gobiernos de varios países. Sus obras han sido traducidas a más de diez idiomas. Colabora regularmente en diversos medios periodísticos.  

Rosa Regàs nació en Barcelona donde cursó estudios y se licenció en Filosofía. Al acabar, trabajó con Carlos Barral y, a partir de 1970, fundó y dirigió las editoriales La Gaya Ciencia y Bausán, así como las revistas Arquitectura Bis y Cuadernos de la Gaya Ciencia. Entre 1983 y 1994 fue editora y traductora para las Naciones Unidas en Ginebra, Nueva York, Nairobi, Washington y París, y entre 1994 y 1998 dirigió el Ateneo Americano de la Casa de América de Madrid.
                   

Bibliografía en PLANETA de Rosa Regàs Pagès

                       

                   

Article complet

HOY 10 de noviembre en La Torre del Visco: Coloquio-tertulia-almuerzo con Rosa Regàs "Nunca es tarde para las vocaciones ocultas" a las 12:00 !!

 

http://www.hotelesconencanto.viajes/es/news


Encuentro otoñal con ROSA RÈGAS Coloquio y almuerzo-tertulia SÁBADO 10 de noviembre

               

    Rosa Regàs Pagès       


 

La Torre del Visco quiere empezar este mes de noviembre con la colaboración de Octavio Serret (Librería Serret) para homenajear a Rosa Regàs por su trayectoria profesional, en un encuentro con coloquio y almuerzo-tertulia el próximo sábado 10 de noviembre a partir de las 12:00h. Domingo 12:00h Firmará ejemplares de su extensa bibliografía en Librería Serret – Valderrobres

Es autora de las novelas Memoria de Almator (1991), Azul (Premio Nadal 1994), que la dio a conocer como novelista al gran público, Luna lunera (1999, Premio Ciutat de Barcelona) y La canción de Dorotea (Premio Planeta 2001), y de los libros de relatos Pobre corazón (1996), Desde el mar (1997) y Viento armado (2006). Es autora de una selección de cuentos populares, Hi havia una vegada (2001), y ha coordinado las obras colectivas Barcelona, un día y De Madrid... al cielo. Ha escrito sobre ciudades y viajes —Viaje a la luz del Cham (1995; Booket, 2010)— y ha recogido sus artículos de prensa en Canciones de amor y de batalla (1995) y Más canciones (1998), así como sus experiencias de la vida de familia en Sangre de mi sangre (1998) y Diario de una abuela de verano (2004).

En 2005 recibió del presidente de la República francesa la condecoración de Chevalier de la Légion d’Honneur, y al año siguiente la Creu de Sant Jordi del president de la Generalitat de Catalunya, entre muchas otras condecoraciones concedidas por los gobiernos de varios países. Sus obras han sido traducidas a más de diez idiomas. Colabora regularmente en diversos medios periodísticos.  

 


PROGRAMA


Sábado 12:00h Encuentro con Rosa Règas en La Torre del Visco “Nunca es tarde para las vocaciones ocultas”


Sábado 14:00h Almuerzo / Tertulia con Rosa (Almuerzo 30 Euros PREVIA RESERVA 978 76 90 15)Domingo 12:00h Firma de libros en Librería Serret – Valderrobres

Article complet

Dissabte 1 d'agost a les 11 h, començe lo 'Rusquet 2015. Poesia, piano i disbarats per a infants' al Museu de la Vida rural de l'Espluga de Francolí

 

Rusquet 2015. Poesia, piano i disbarats per a infants

 
 
 • FESTIVAL DE POESIA PER A INFANTS
   
  Dissabte 1 d'agost a les 11 h
   
  •  

   Dissabte 1 d’agost, a les 11 del matí i en el marc de la Festa Major de l’Espluga de Francolí, el Museu presenta el festival per a infants Rusquet.

   Voleu poesia? Voleu piano? Voleu paraules que s’encadenen per fer poemes de gats que fan marrameu, de caragols que callen sempre, de cucs, de cuques i estius, de números i lletres, de pirates terribles i de bruixotes dolentotes?

   Doncs no us ho penseu dos cops ni tres i veniu al Rusquet d’enguany! Hi haurà poemes, piano i disbarats per a nens i nenes que no tinguin por de les paraules! Un passeig pels poemes d’uns quants poetes d’arreu triats i dits pensant en els més petits i amantis amb unes notes de piano.

   Dirà els poemes la poeta Meritxell Cucurella-Jorba, que n’ha fet la tria i també n’ha escrit uns quants; tocarà el piano Xavier Guitó, compositor, productor i pianista habitual de Roger Mas. 

    

  •  
Article complet

Dijous, 30 de juliol a les 20.30 h arrenca al Museu de la Vida Rural, la tercera edició del Festival de poesia RUSC !!

 
 
 
 • FESTIVAL DE POESIA
   
  Dijous, 30 de juliol a les 20.30 h

Dijous 30 de juliol a dos quarts de nou del vespre començarà al jardí del Museu la tercera edició del RUSC. Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí, una iniciativa promoguda pel vicepresident de la Fundació Carulla, el poeta Jordi Carulla-Ruiz, i el Museu, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i que s’emmarca dins el programa d’actes de la Festa Major del poble. 
 
El rusc de poetes d’enguany el compondran Màrius Sampere, Mireia Vidal-Conte, Blanca Llum Vidal, Arnau Pons i Guim Valls. Tancarà el festival l’actuació musical del conjunt de “folk” Malva de Runa.
 
Inspira aquest esdeveniment la idea de que hi hagi "un RUSC adherit al Museu de la Vida Rural, un Festival de Poesia a l'Espluga de Francolí", perquè "se sap que l'abella escull sempre el lloc idoni" amb "un saber antic que vetlla per la qualitat de la mel". Així ho escriu qui va tenir la iniciativa del festival, el poeta Jordi Carulla-Ruiz, que afegeix que la pervivència del festival respon a una "necessitat de prodigar i consumir poesia, d'apropar els poetes a un públic àvid de paraules, posant a l'abast en ple estiu, a les portes de la Festa Major, una selecció de diferents MELS vingudes d'arreu de les contrades catalanes".
 
Els protagonistes  
Màrius Sampere, una de les veus poètiques més imponents de la literatura catalana, amb una llarguíssima trajectòria que arrenca l’any 1963 amb L’home i el límit, presentarà el seu nou poemari, Ignosi, publicat recentment per Edicions Poncianes.
 
Mireia Vidal-Conte, poeta i traductora, ha escrit els poemarisGestualPragariAnomena’m nomMargarides de fons i, aquest any 2015, Veces. Ha traduït Eugénia de Vasconcellos i Brigitte Oleschinski.
 
La barcelonina Blanca Llum Vidal és autora dels llibres La cabra que hi havia, Nosaltres i tu, Homes i ocells, Visca! iPunyetera Flor. Ha editat, també, la poesia d’Àngel Guimerà i ha escrit sobre el Tractat de l’amor heroic d’Arnau de Vilanova.
 
Arnau Pons, mallorquí, combina l’escriptura creativa amb l’obra de no-ficció, la traducció literària i l’edició. La seva poesia ha aparegut en edicions limitades publicades per ell mateix. Ha presentat en català, com a editor, a Roland Barthes, Hannah Arendt i Mahmoud Darwish.  
 
Guim Valls va debutar l’any 2011 amb Autoretrat a ulls clucls. i Com ell mateix diu, publica la seva obra, de moment, “als estrats de l’aire”. És recitador de poesia, entre d’altres de Joan Vinyoli, Joan Josep Camacho Grau o Sebastià Roure.
 
El grup de “folk” Malva de Runa, proposa una relectura de la música tradicional a través d’una acurada formació acústica constituïda per instruments occidentals amb d’altres típics del Mediterrani oriental. Aquesta amalgama dota les composicions d’un so renovat i potent, però alhora molt proper gràcies als arranjaments, influïts clarament per les anomenades “músiques mediterrànies”.   
Article complet

Jorge Wagensberg presenta 'Alguns anys després' / 'Algunos años después' ARA LLIBRES / NOW BOOKS dissabte 25 de juliol a llibreria Serret dins de la Jornada 'Terra de Cruïlla' a Caseres!!

 
   
Article complet

1
2
3
4>