25NOV: Charla-coloquio con la escritora Roser Amills "Escribir: alegría y disciplina" en #BiblioValde @AsjaLacis

Article complet

25NOV Roser Amills presenta la història perduda de "Asja Lacis" la dona que va enamorar a Walter Benjamin

 

Asja. Amor de dirección única

Roser Amills
+ INFO: www.serretllibres.com/autorsebrencs/articles/asja-una-dona-amb-un-home-savi

 

La novel·la que recupera la història perduda de Asja Lacis, una dona extraordinària que va enamorar a Walter Benjamin.

 
L'escriptora Roser Amills recupera la història perduda d'un personatge real: Asja Lacis, una dona fascinant, però principalment reconeguda com l'amant del filòsof Walter Benjamin. A la novel·la, Amills reivindica les seves altres facetes oblidades: va ser una pensadora d'alt nivell, directora de teatre clandestí, una bolxevic convençuda i supervivent dels gulags russos, on va passar 10 anys internada després de ser detinguda pel KGB.

Asja també va ser una fervent defensora de l'amor lliure en un moment en què aquestes llibertats estaven minvades. Per això, gran part de la història se centra en l'ardent (i a la vegada complicada i tràgica) història d'amor entre la revolucionària comunista Lacis i el filòsof jueu  Walter Benjamin.

La novel·la està estretament lligada amb l'actualitat: aviat se celebrarà el centenari de la revolució russa, un tema recurrent al llibre.
 
Descarrega el dossier de premsa complet AQUÍ.  
Si t'interessa tenir informació més segmentada: 
* La informació essencial del llibre, aquí
* La llista dels personatges principals, aquí
* L'argument de cada capítol, aquí
* Les raons de Roser Amills per escriure la novel·la, aquí
Article complet

25Nov a las 20h coloquio con la escritora y periodista @RoserAmills y Lola Salmerón en #FondaLaPlaza @AsjaLacis Amor de dirección única

 

Asja. Amor de dirección única

Roser Amills

Una novela que recupera la historia perdida de Asja Lacis: una mujer extraordinaria que enamoró a Walter Benjamin.

 
+ INFO: www.serretllibres.com/autorsebrencs/articles/asja-una-dona-amb-un-home-savi

 

Asja Lacis fue mucho más que la amante del filósofo Walter Benjamin: fue una pensadora de alto nivel, directora de teatro clandestino, una bolchevique convencida y superviviente de los gulags rusos. Ahora, Roser Amills recupera la historia perdida de esta mujer extraordinaria y nos la acerca en forma de novela.

 


Berlín, 1955. La directora de teatro letona Asja Lacis, que ha pasado diez años en un campo de trabajo de Kazajistán y vuelve con el alma rota, visita a su viejo amigo Bertolt Brecht. Tras una breve conversación en la que ambos intentan ocultar sus miserias, Bertolt le comunica a Asja que ha muerto el amor de su vida: Walter Benjamin. Un torbellino de emociones empuja a Asja hacia los recuerdos agridulces de su relación con uno de los filósofos europeos más influyentes del siglo XX.

Esta novela recupera la figura de Asja Lacis, una mujer desconocida para el gran público, cuyo potencial se quiso negar y cuyo talento se buscó reducir a mera anécdota, a un epígrafe en la vida de un hombre sabio. Asja nos habla de las contradicciones del amor libre en una época de libertades mermadas, y de cómo una personalidad puede resistir las mayores atrocidades y sucumbir ante un callejón sentimental sin salida.

Y si queréis que organicemos una presentación en vuestra librería, sólo tenéis que decirlo!

IMPORTANTE; en mi blog estoy enlazando las librerías que ya lo tenéis, por favor échale un vistazo a la página para verificar que están correctos el logo y el enlace de vuestra tienda online: https://roseramills.com/book/asja

Para descargar el dossier de prensa completo, haz clic AQUÍ.


Si te interesa tener la información segmentada:

* La información esencial del libro, aquí.

* El listado de personajes principales, aquí.

* El argumento de cada capítulo, aquí.

* Las razones de Roser Amills para escribir esta novela, aquí.


Sobre la autora:

Roser Amills (Algaida, 1974), escritora mallorquina, madre de dos muchachos, vive y trabaja en Barcelona. Muy activa en las redes sociales, combina una dedicación casi completa a la escritura con trabajos periodísticos. Actualmente colabora en TV3, escribe columnas enMetrópoli Abierta y coordina un blog en La Vanguardia. Ha sido distinguida con el Micrófono de Plata de Informadores APEIPRTVI 2014, la Llança de Sant Jordi de Òmnium Cultural (2011 y 2012), y los premios de poesía de la Universidad Politécnica de Madrid y de narrativa de la Universidad de Barcelona, ambos el mismo año (1997). Algunos de sus libros se han traducido al francés, ruso y portugués. Esta es su cuarta novela.

amillsroser@gmail.com


Article complet

Roser Amills presente aquest dissabte 31 “Fes bondat”!! Un fascinant viatge pel record, la màgia i les emocions...!!Un fascinant viatge pel record, la màgia i les emocions | L'obra es publica en català i castellà
 


L'escriptora i periodista Roser Amills ha editat de manera simultània en català i castellà la seva última novel·la, “Sé buena” – “Fes bondat”, una novel·la descrita com a “absorbent, addictiva i inoblidablement màgica” en la qual l'escriptora mallorquina presenta “una saga de 100 anys entre Mallorca i Barcelona: misteri, romanços, una alliberadora de bonsáis, un vell col·leccionista, la incomunicació i les llegendes d'un poble ancorat en el passat entre fades i encantades es barregen en aquesta arrebatadora novel·la amb el dolor que causen les herències no desitjades i els silencis que els pares transmeten als seus fills”.


Capítulo 8 de la novela "Sé buena" | El nacimiento de VitaliaPublicado el 27/5/2014

Vanessa Martí Simonka lee el capítulo "El nacimiento de Vitalia" de la novela "Sé buena de Roser Amills. Encuentra la novela entera en Amazon.es: https://www.amazon.es/dp/B00IWSNR3O Te invito a conocer la magia y las historias entrelazadas de las cuatro generaciones de mujeres mallorquinas, inquietantes, que desvelarán, para ti, página a página, sus secretos más íntimos y los de las hadas. ¿Te atreves?Una novel·la que surt a la llum després dels excessos de la foscor

Sobre aquest treball literari, Roser Amills assenyala «El 2 de febrer es van complir sis anys de la mort del meu avi Miquel Bibiloni Sastre. Li vaig portar una màquina d'escriure groga al cementiri en comptes de flors, ell escrivia guions de cinema. I els vaig prometre, a ell i a la meva àvia Catalina Pou Barceló, aquesta novel·la que acabo de publicar. He trigat, però aviat arribarà un exemplar a Mallorca per a la meva avieta. Hi ha un altre que l'hi haig de portar un dia a Miquel.»

«He trigat trenta anys a escriure aquesta novel·la. Va començar a gestar-se al meu poble natal quan la meva àvia m'explicava les desventuras i miracles dels éssers que no es veuen però que segons expliquen mouen les nostres destinacions, esquitxant aquests relats amb peripècies familiars i aquests silencis de quant ella mateixa no s'atrevia a explicar. A partir d'aquí, els vaig haver d'investigar pel meu compte.»

Més informació sobre Roser Amills

«Si vas tenir una infància especial… No t'agradaria esbrinar com seràs de major?»


Aigües profundes que confonen realitat i fantasia: beure-les i dominar-les pot fer-nos valents davant l'inexplicable, però amb una urgència per la qual no sempre s'està preparat.Un viatge vertiginós ple d'emocions que comença amb un intrigant encàrrec professional i que culmina amb la transformació d'una protagonista amb problemes d'adolescent i pors d'adulta, una identitat per descobrir fins que obri els ulls a la vida, la mort i l'amor veritables.


Book trailer de "fes bondat"Una vegada tancat aquest llibre, tan fascinant com a cruel, el lector s'enfrontarà a l'abisme fosc del que no sempre estem disposats a acceptar. Un alliberament que solament es produeix davant la resposta definitiva: juga la màgia amb nosaltres? La protagonista haurà d'esbrinar-ho per força, però per a això abans haurà de superar peripècies i obstacles insòlits fins a nuar tots els elements de la història per il·luminar la seva biografia i la d'una apassionant saga de dones estigmatitzades per colpidors suïcidis.


Roser Amills (Algaida, Mallorca, 1974) és escriptora i periodista, Micròfon d'Informadors 2014 de la APEI-PRTVI. Viu immersa en dos mons: la veloç actualitat (treballa habitualment en TVE La 2, Catalunya Ràdio i La Vanguardia online) i la seva precoç vocació, l'escriptura. Va despuntar als 19 anys amb el premiat poemari “Un solament, per favor” (Calambur Ed. 1997), 1er Premio Universitat Menéndez Pelayo de Madrid, i entre altres premis literaris ha estat guardonada amb La Llança de Sant Jordi 2011 i La Llança de Sant Jordi 2012 d'Òmnium Cultural. Ha publicat 17 llibres i ha estat traduïda al francès, rus, portuguès i alemany.

Article complet

Avui dimarts, al "Tirant de llibres", Punt 7 Ràdio Sant Celoni, 107.7 FM: parlem de "Fes Bondat" de Roser Amills !!

 
 
www.santceloni.cat/
Punt 7 Ràdio Sant Celoni, 107.7 FM   Tirant de llibres

Programa dedicat al món de la literatura i els llibres.

Conductors:
Francesc PinaJordi Plens i Joan Rubiralta Hora d'emissió:
Dimarts, de les 21.00h a les 22.00h 

El 23 de maig tanquem la recepció de manuscrits dels Premis llibreria Serret de Literatura Rural

Article complet

1
2
3
4
5
...7>