"Paraules d'Amor", compilat per Víctor Amela i Roser Amills, ja té coberta!!!

The Rosario:

Víctor Amela i Roser Amills, la coberta

"Paraules d'Amor", compilat per Víctor Amela i Roser Amills, ja té coberta, Angle Editorial el posarà a les llibreries en unes setmanes i estem feliços de poder-li posar "cara" a aquest llibre que tantes alegries ens ha portat a l'hora de fer-lo. 101 amics meravellosos han fet les seves declaracions d'amor amb tota la il·lusió, donant el millor de cadacscun...

Amor, amor i més amor, qui no s'enamora és perquè no vol!!!| | Estou lendo: Víctor Amela i Roser Amills, la cobertaTweet this! | Assine o Feed.

Article complet

Victor Amela Channel en directe a totes hores, ¿encara no ho has vist?!!!

Victor Amela Channel en directe, ¿encara no ho has vist?

  
Víctor-M. Amela
 (Barcelona, 1960) es periodista. Acuciado por la curiosidad, pregunta cosas a unos para contárselas a otros en “la contra” de “La Vanguardia”. Además, cada día atiza su gusto por conocer y comunicar, tanto en prensa escrita como en radio (en RNE con Juan Ramón Lucas, y en RAC1 con Jordi Basté) y en televisión (en 8tv con Alfonso Arús, y en Canal 33 con Emilio Manzano).Autor de algunos libros (“Haciendo la contra”, “Algunas cosas que he aprendido”, “Antología de citas”), ha ejercido la docencia en la Universitat Autònoma de Barcelona y la Universitat Ramon Llull, y es autor de la asignatura “Història cultural de l’audiovisual” de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha sido distinguido con diversos premios de periodismo: Asociación de la Prensa de Madrid, Gremi d’Editors de Catalunya, Protagonistas, Micrófono de Plata, Àngel de Bronze, Antonio Mompeón Motos, Ferrer Eguizábal… Este año publica “Paraules d’amor”, Angle Editorial,compilado con Roser Amills Bibiloni, que estará en las librerías ¡el próximo 21 de marzo!


Article complet

Víctor Amela ens presente a Arucitys el seu "VÍCTOR AMELA CHANNEL", ESPECTACULAR!!!

 

Arucitys 1 de març 2011, presentació VICTOR AMELA CHANNELtor amela

por WEBMASTER el 1 MARZO 2011


Momento histórico en televisión: un crítico de tele, el decano de los críticos televisivos, presenta su propio canal… que graba en directo un programa de televisión. Tele dentro de la tele

Article complet

Alicia Gimenez Bartlett, el darrer Premi Nadal, entrevistada per Víctor Amela, a la Contra del dissabte 5 de març.

 Alicia Gimenez Bartlett, el darrer Premi Nadal, entrevistada per Víctor Amela, a la Contra del dissabte 5 de març. El mateix dia que firme "donde nadie te encuentre" a llibreria Serret.

Alicia Giménez Bartlett es posse a dins la pell de "La Pastora" per ensenyar-mos la part mes humana del personatge:

Donde nadie te encuentre (Destino) té com a escenari la postguerra espanyola i com a protagonista a una maqui coneguda com La Pastora, que va existir en la realitat amb el nom de Teresa Pla.

Perseguida per la Guàrdia Civil per la gran quantitat de morts que se li atribueixen, La Pastora atraurà l’atenció d’un periodista de Barcelona, que escriu un article sobre ella.  També es mostra força interessat, un psiquiatre francès que està fent una investigació sobre la crueltat en relació amb determinades patologies, i que creu haver donat amb un cas digne d’estudi. Periodista i metge, intentaran contactar amb ella. 

Article complet

Televisión dentro de televisión…Víctor Amela Channel!!!!Bienvenidos, aquí tenéis Víctor Amela Channel en riguroso directo!

Article complet

<1...2
3
4
5
6
...13>