@xrtrigo presenta L'objectiu del crim primera novel·la d'una sèrie policial (Manual Lens) sobre el món de la fotografia @Edicions_B

 

 

X.R. Trigo

X.R. Trigo


Xulio R. Trigo (Betanzos, 1959) és escriptor i fotògraf. Ha publicat una dotzena de novel·les, entre les quals les més recents són El port del nou món (2011) i Els veus del Liceu (2015). També ha publicat llibres de poesia i ha acostat la seva literatura als més joves.


Ha guanyat premis com l'Ausiàs March, el Maria Mercè Marçal, el Miquel de Palol i el Joanot Martorell, entre uns altres. Les seves col·laboracions en premsa han vist la llum en El Temps, Diari de Barcelona, La Vanguardia o El Periódico de Catalunya. La seva obra ha estat traduïda al portuguès i el polonès.

Com a fotògraf treballa sobretot en blanc i negre, molt especialment relacionant literatura i fotografia. Ha realitzat exposicions individuals en ciutats com Barcelona, Saragossa, Reus, Tarragona i Amposta, entre unes altres.

Article complet

Os recomiendo 'El objetivo del crimen' de Xulio R. Trigo (Ediciones B) que presento el 25 de febrero en librería Serret

 
El objetivo del crimen

Novela Negra

El objetivo del crimen

Con doce años, y apenas terminada la Segunda Guerra Mundial, Erika Ernemann, aprendiz en la fábrica de cámaras Contax, es secuestrada, con su madre y doscientas personas más, por el ejército ruso. Los soviéticos han decidido que sólo con los técnicos y operarios alemanes lograrán poner en marcha la fabricación de una réplica de las Contax, las Kiev.

Muchos años después, en 1961, mientras el mundo se estremece con las primeras noticias de la construcción del muro de Berlín, Erika viaja a Barcelona como miembro de la policía alemana. Los asesinatos de dos mujeres jóvenes le recuerdan demasiado los métodos de sus secuestradores, los momentos terribles que vivió en su adolescencia. Con la ayuda del comisario Casajoana, intentará averiguar la razón por la que todo ha vuelto a empezar.

La complejidad de lo que se esconde detrás de esos crímenes supera la imaginación más fértil, y a Erika le resulta muy difícil explicarse sin hacer una profunda inmersión en su pasado, sin volver a vivir unos hechos que siempre ha querido olvidar.

Una inspiradora novela policiaca basada en la historia de la fotógrafa Erika Ernemann y ambientada en el mundo de las cámaras fotográficas clásicas, cuando la tecnología aún se medía por la precisión mecánica y la belleza de las imágenes era el resultado de procesos químicos que parecen abocados a la desaparición.

18 €

Cantidad  Agregar a la cesta 

 

Información adicional
Idioma Castellano
Autor Xulio R. Trigo
Autor Xulio R. Trigo 
Editorial Ediciones B
ISBN 978-84-666-5819-5
Any edició 2017
Article complet

Us recomanem 'L'objectiu del crim' de @xrtrigo @Ediciones_B que presentem el 25 de febrer a #llibreriaserret

 

L'objectiu del crim

Gènere Negre

L'objectiu del crim

Amb dotze anys, tot just acabada la Segona Guerra Mundial, l’Erika Ernemann, aprenent a la fàbrica de càmeres fotogràfiques Contax a Alemanya, és segrestada, juntament amb la seva mare i dues-centes persones més, per l’exèrcit rus. Els russos han entès que tan sols amb els tècnics i operaris alemanys podran posar en marxa la fabricació d’una rèplica de les Contax, les Kiev.

Molts anys després, el 1961, mentre el món s’estremeix amb les primeres notícies de la construcció del mur de Berlín, l’Erika viatja a Barcelona com a membre de la policia alemanya, per ajudar en la investigació d’un cas d’assassinat de dues compatriotes seves. Aquests crims recorden massa els mètodes dels seus segrestadors, els moments terribles que va viure en la seva adolescència. Amb l’ajuda del comissari Casajoana intentarà esbrinar com és que tot ha tornat a començar.

La complexitat del que s’amaga al darrere de les joves assassinades supera la imaginació més fèrtil i a l’Erika li resulta molt difícil explicar-se sense fer una profunda immersió en el seu passat, sense reviure uns fets que sempre ha volgut oblidar.

Una inspiradora novel•la policial basada en la història de la fotògrafa Erika Ernemann i ambientada en el món de les càmeres clàssiques, quan la tecnologia es mesurava encara per la precisió mecànica, i la bellesa de les imatges fotogràfiques era el resultat de processos químics que semblaven abocats a la desaparició.

18 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Ebrencs i matarranyencs
Autor Xulio R. Trigo
Editorial Ediciones B
ISBN 978-84-666-5818-8
Any edició 2017
Article complet