@xrtrigo presenta #Elobjetivodelcrimen primera novela de una serie policial (Manual Lens) sobre el mundo de la fotografía @Ediciones_B

 

Autores > Autores españoles > X.R. Trigo

X.R. Trigo

X.R. Trigo

Xulio R. Trigo (Betanzos, 1959) es escritor y fotógrafo. Ha publicado una docena de novelas, entre las cuales las más recientes son El port del nou món (2011y Les veus del Liceu (2015). También ha publicado libros de poesía y ha acercado su literatura a los más jóvenes.

Ha ganado premios como el Ausiàs March, el Maria Mercè Marçal, el Miquel de Palol y el Joanot Martorell, entre otros. Sus colaboraciones en prensa han visto la luz en El Tiempo, Diario de Barcelona, La Vanguardia o El Periódico de Catalunya. Su obra ha sido traducida al portugués y el polaco.

Como fotógrafo trabaja sobre todo en blanco y negro, muy especialmente relacionando literatura y fotografía. Ha realizado exposiciones individuales en ciudades como Barcelona, Zaragoza, Reus, Tarragona y Amposta, entre otras.

 www.edicionesb.com/catalogo/autor/x-r-trigo_1454.html

Copy foto Coia Valls

 

 

Obras: 
L'objectiu del crimEl objetivo del crimen.
 

Article complet

L'illa dels Llibres entrevista a Xulio R. Trigo amb #Lobjectiudelcrim @Ediciones_B aquest dissabte 25 de febrer mos trobem a la #llibreriaserret

 


L’escriptor X. R. Trigo publica la novel·la ‘L’objectiu del crim’ (Ediciones B), la primera novel·la d’una sèrie que uneix la fotografia amb la novel·la policial.Entrevista: Jordi Milian
Fotografies: Coia Valls

L’objectiu del crim és la primera novel·la d’una sèrie negra, “Manual lens”, on la fotografia juga un paper important.
www.illadelsllibres.com/x-r-trigo-entrevista-objectiu-del-crim/

Article complet

BCNHistòrica 2016: El Liceu a les novel·les. Xulio R. Trigo protagonista amb "Les veus del Liceu" (Columna Edicions) 8 de novembre al Saló dels Miralls!!

 
Article complet

Dissabte 2 d'abril presentem 'Etheria' de Coia Valls (Ediciones B) amb un dinar-tertulia a la torre del Visco !!!

 

RECOMANT PEL CLUB DE LECTURA SERRET CLS


Etheria

Novel·la i relats curts

Etheria

De Calavario a Roma, l’extraordinària odissea d’una intrèpida viatgera del segle iv

El darrer terç del segle iv és un període de canvis profunds. Els valors s’inverteixen i els perseguits es converteixen en perseguidors. El Senat romà està dividit i la permanència de l’estàtua de la Victòria és el símbol de l’enfrontament entre pagans i cristians.

En aquest escenari de fi d’una civilització, l’Etheria, una dona noble de la Gallaecia emparentada amb l’emperador Teodosi, emprèn un viatge a Terra Santa perseguint el seu somni. Durant el seu pas per Lucus Augusta, Caesaraugusta, Tarraco, Barcino, Gerunda, Roma i altres ciutats, escriurà un diari per transmetre aquesta experiència a les seves deixebles.

Sovint, però, les coses no són com les havíem previst. L’aparició d’Irene d’Aveleda, una patrícia que, sota l’aparença de lluitar per una causa noble, cerca venjança, obligarà la pelegrina a prendre decisions insospitades i enfrontar-se a les seves pròpies contradiccions.

Dues dones capgiren els seus destins en aquest calidoscopi d’un temps en crisi. Un cant a la tolerància i l’amistat, a la capacitat de convertir el viatge en una experiència de vida. Perquè res no està escrit a les estrelles.

20 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Coia Valls
Autor Valls, Coia
Editorial Ediciones B
ISBN 978-84-666-5810-2
Any edició 2016
Article complet

Sábado 2 de abril, almuerzo-tertulia con Coia Valls en La Torre del Visco para presentar 'ETHERIA' de Ediciones B !!!

RECOMENDADO EN EL CLUB SERRET Etheria

Etheria

De Calavario a Roma, la extraordinaria odisea de una intrépida viajera del siglo IV

El último tercio del siglo IV es un período de profundos cambios. Los valores se invierten y los perseguidos se convierten en perseguidores. El Senado romano está dividido y la permanencia de la estatua de la Victoria es el símbolo del enfrentamiento entre paganos y cristianos.

En este escenario de fin de una civilización, Etheria, una mujer noble de la Gallaecia emparentada con el emperador Teodosio, emprende un viaje a Tierra Santa en pos de su sueño. En su paso por Lucus Augusta, Caesaraugusta, Tarraco, Barcino, Gerunda, Roma y otras ciudades, escribe un diario para trasmitir esa experiencia a sus discípulas.

Sin embargo, a menudo las cosas no suceden como se había previsto. La aparición de Irene de Aveleda, una patricia que, bajo su apariencia de luchar por una noble causa, busca venganza, obligará a la peregrina a tomar decisiones insospechadas y enfrentarse a sus propias contradicciones.

Dos mujeres invierten sus destinos en este calidoscopio de una época de crisis. Un canto a la tolerancia y la amistad, a la capacidad de convertir el viaje en una experiencia de vida. Porque nada está escrito en las estrellas.


Cantidad  Agregar a la cesta 

 

Información adicional
Idioma Castellano
Autor Coia Valls
Autor Valls, Coia
Editorial Ediciones B
ISBN 978-84-666-5811-9
Any edició 2016

Article complet

1
2
3
4
5
...10>