Matarranya literari

Visualitza

El meu estimat @frmiralles firmarà ex. diumenge 19M del seu últim ÈXIT! #ICHIGOICHIE @CatedralBooks

 
Diumenge a partir de les 12:00, el meu estimat Francesc Miralles firmarà ex. del seu últim ÈXIT! editorial; "ICHIGO ICHIE" publicat per Catedral books i Aguilar; en un fí de setmana per enmarcar ;)


ICHIGO ICHIE (subtitulado en castellano)


Francesc Miralles

Un libro de Héctor García y Francesc Miralles publicado por Aguilar.

Disponible en librerías y en: https://www.amazon.es/gp/product/8403...


Realización de Meritxell Naranjo

(www.resonando.es)


 


"Cal valorar cada moment com un bell tresor, si el deixem escapar sense gaudir-lo l'ocasió s'haurà perdut per sempre"
Article complet

Víctor Amela @amelanovela presenta #JohauriapogutsalvarLorca" @ColumnaEdicions al Celler "Les Vinyes del Convent", dissabte 26 on tastarem la nova añada del 'Lola Bel'

 

 

Jo hauria pogut salvar Lorca

Víctor Amela

Editorial: Columna Edicions

 

 

Un gran secret familiar. Una veritat oculta. Un destí.

 

Sinopsi de Jo hauria pogut salvar Lorca:

La novel·la reconstrueix la vida de Manuel Bonilla, l'avi de Víctor Amela, llaurador i pastor de l'Alpujarra convertit en passador clandestí de persones d'un costat a l'altre del front de guerra de Granada, La revolta militar el va arrossegar al fons d'un dels successos més tràgics i universals de la guerra del nostre país: l'assassinat del poeta Federico García Lorca. Un horror que li pesarà per sempre en una vida que s'empelta amb la d'altres personatges, cèlebres alguns ­Luis Rosales, Ramon Ruiz Alonso, Gerald Brenan, Agustin Penón, Emília Uanos­ i anònims d'altres, com Josep Amela, soldat republicà català que serà presoner seu: el temps i l'atzar els convertiran en membres d'una mateixa família.

 

VÍCTOR-M. AMELA, barceloní de 1960, és novel·lista i periodista. Degà de la crítica televisiva a la premsa, l’exerceix des de fa trenta anys a La Vanguardia, on és cocreador de la secció «La contra» (1998), en què ha publicat 2.400 entrevistes, esperonat per una curiositat que no el sadolla. Col·labora en programes de televisió i ràdio, i és també autor de les novel·les El càtar imperfecte (2013), Amor contra Roma (2014) i La Filla del Capità Groc (Premi Ramon Llull 2016). Portador de gens forcallans, sosté que un dia mereixerem no tenir presidents ni governs ni lleis, creu en la imaginació creadora i cita Llull: «Ja que existim, alegrem-nos!»

Article complet

HOY 11nov de 11:30 a 13h. La gran Rosa Regàs firmará ejemp. en #llibreriaSerret !!!

 


               


Es autora de las novelas
Memoria de Almator (1991), Azul (Premio Nadal 1994), que la dio a conocer como novelista al gran público, Luna lunera (1999, Premio Ciutat de Barcelona) y La canción de Dorotea (Premio Planeta 2001), y de los libros de relatos Pobre corazón (1996), Desde el mar (1997) y Viento armado (2006). Es autora de una selección de cuentos populares, Hi havia una vegada (2001), y ha coordinado las obras colectivas Barcelona, un día y De Madrid... al cielo. Ha escrito sobre ciudades y viajes —Viaje a la luz del Cham (1995; Booket, 2010)— y ha recogido sus artículos de prensa en Canciones de amor y de batalla (1995) y Más canciones (1998), así como sus experiencias de la vida de familia en Sangre de mi sangre (1998) y Diario de una abuela de verano (2004).

En 2005 recibió del presidente de la República francesa la condecoración de Chevalier de la Légion d’Honneur, y al año siguiente la Creu de Sant Jordi del president de la Generalitat de Catalunya, entre muchas otras condecoraciones concedidas por los gobiernos de varios países. Sus obras han sido traducidas a más de diez idiomas. Colabora regularmente en diversos medios periodísticos.  

Rosa Regàs nació en Barcelona donde cursó estudios y se licenció en Filosofía. Al acabar, trabajó con Carlos Barral y, a partir de 1970, fundó y dirigió las editoriales La Gaya Ciencia y Bausán, así como las revistas Arquitectura Bis y Cuadernos de la Gaya Ciencia. Entre 1983 y 1994 fue editora y traductora para las Naciones Unidas en Ginebra, Nueva York, Nairobi, Washington y París, y entre 1994 y 1998 dirigió el Ateneo Americano de la Casa de América de Madrid.
                   

Bibliografía en PLANETA de Rosa Regàs Pagès

                       

                   

Article complet

HOY 10 de noviembre en La Torre del Visco: Coloquio-tertulia-almuerzo con Rosa Regàs "Nunca es tarde para las vocaciones ocultas" a las 12:00 !!

 

http://www.hotelesconencanto.viajes/es/news


Encuentro otoñal con ROSA RÈGAS Coloquio y almuerzo-tertulia SÁBADO 10 de noviembre

               

    Rosa Regàs Pagès       


 

La Torre del Visco quiere empezar este mes de noviembre con la colaboración de Octavio Serret (Librería Serret) para homenajear a Rosa Regàs por su trayectoria profesional, en un encuentro con coloquio y almuerzo-tertulia el próximo sábado 10 de noviembre a partir de las 12:00h. Domingo 12:00h Firmará ejemplares de su extensa bibliografía en Librería Serret – Valderrobres

Es autora de las novelas Memoria de Almator (1991), Azul (Premio Nadal 1994), que la dio a conocer como novelista al gran público, Luna lunera (1999, Premio Ciutat de Barcelona) y La canción de Dorotea (Premio Planeta 2001), y de los libros de relatos Pobre corazón (1996), Desde el mar (1997) y Viento armado (2006). Es autora de una selección de cuentos populares, Hi havia una vegada (2001), y ha coordinado las obras colectivas Barcelona, un día y De Madrid... al cielo. Ha escrito sobre ciudades y viajes —Viaje a la luz del Cham (1995; Booket, 2010)— y ha recogido sus artículos de prensa en Canciones de amor y de batalla (1995) y Más canciones (1998), así como sus experiencias de la vida de familia en Sangre de mi sangre (1998) y Diario de una abuela de verano (2004).

En 2005 recibió del presidente de la República francesa la condecoración de Chevalier de la Légion d’Honneur, y al año siguiente la Creu de Sant Jordi del president de la Generalitat de Catalunya, entre muchas otras condecoraciones concedidas por los gobiernos de varios países. Sus obras han sido traducidas a más de diez idiomas. Colabora regularmente en diversos medios periodísticos.  

 


PROGRAMA


Sábado 12:00h Encuentro con Rosa Règas en La Torre del Visco “Nunca es tarde para las vocaciones ocultas”


Sábado 14:00h Almuerzo / Tertulia con Rosa (Almuerzo 30 Euros PREVIA RESERVA 978 76 90 15)Domingo 12:00h Firma de libros en Librería Serret – Valderrobres

Article complet

Dissabte 8 de desembre presentem "els Camins de la llum" l'obra més ambiciosa de Coia Valls, autora d'EL MERCADER !!!


megustaleer

Publicado el 31 oct. 2018


L'obra més ambiciosa de Coia Valls, autora d'EL MERCADER. Descobreix més a www.magradallegir.com
 

Aquesta és la historia d'una revolució, protagonitzada per un nen, portada a terme des de l'anonimat, sense més armes que un punxó.

El petit d'una família de basters, els Braille, té un accident que li farà perdre la vista de manera gradual. La tenacitat dels qui l'envolten, i la seva pròpia, aconsegueixen teixir un camí d'aventura i descobertes que anirà molt més enllà del que ens atreviríem a somiar.
LLEGIR +

Article complet

1
2
3
4
5
...118>