Matarranya literari

Visualitza

@CoiaValls presenta per #NADAL 'Si tu m’escoltes' la seva obra més inspiradora, que se suma a la col·lecció #Emocions @Comanegra amb un relat sobre l'empatia.

 

Si tu m’escoltes

Coia Valls

L'obra més inspiradora de Coia Valls, una autora emocionant que se suma a la col·lecció Emocions amb un relat sobre l'empatia. 


Subtítol: Quan posar-se al lloc de l'altre és la solució.

En John Cavage és el prototip de triomfador americà: un jove pare de família amb una feina esplèndida, que ha vençut tots els obstacles sense haver de demanar res a ningú ni empatitzar amb les petites misèries dels altres. Però la jugada bruta d'un company que vol la seva posició el deixa sense feina i l'obligarà a mirar més enllà del seu melic.

 

Quan en John es veu empès a acceptar una feina de comercial per mantenir la família, s'adona que la seva manca d'empatia l'anul·la com a persona i fa que totes les seves relacions estiguin mancades, en realitat, d'alguna cosa essencial. Per sort, una amiga li parlarà d'un misteriós curs per correspondència que li canviarà la vida.


Coia Valls (Reus, 1960) és professora d'educació especial, logopeda, actriu i novel·lista d'èxit (La princesa de JadeLa cuinera i Etheria, entre d'altres). Les seves obres han estat traduïdes a l'italià i al portuguès. Per a ella, els textos són una partitura pensada per ser tocada amb violí, i aquesta promet ser la seva melodia més íntima.

 

Coia Valls

 

Article complet

Alumnes de català del IES Matarranya reben a Francesc Miralles lo matí de dimecres 20D llegint #BATECS Ed. Cruilla !!!

 

DEMÀ! dimarts 19D Celebrem l'#ALEGRIA @frmiralles a #llibreriaserretDescobrir

Batecs

Què pot passar entre dos desconeguts que estan separats per milers de quilòmetres? Què poden saber l'un de l'altre per les fotos que pengen i els textos que escriuen? I per què cada cop que reben un missatge els batecs del cor se'ls acceleren?
Informació addicional
Autor Miralles, Francesc;Ruescas Sánchez, Javier
Editorial CRUÏLLA
ISBN 978-84-661-4117-8
Any edició 2016
Article complet

DEMÀ! dimarts 19D Celebrem l'#ALEGRIA @Planetadelibros en @frmiralles a #llibreriaserret

 

ALEGRIA

MIRALLES, FRANCESC - ROVIRA, ÀLEX
Gènere: Autoajuda i coaching
Tema: Ficció

Alegria és el primer títol de la tetralogia de les emocions, un projecte de no-ficció en què els autors volen explorar els quatre pilars per a una vida realitzada: l’alegria, l’amor, l’èxit i la prosperitat.

Meitat gènere narratiu, meitat gènere d’autoajuda, mitjançant capítols curts a manera de cartes, el llibre vol ensenyar al lector com centrar-se en allò que és realment important en la vida i com superar l’adversitat i la tristesa. Alguns dels capítols són: “Les cinc persones que et mostren qui ets”, “Creure en l’alegria per crear alegria”, “El natural és estar alegre” i “La màgia de passejar”.

Al final de cada capítol, es proposen exercicis perquè el lector pugui aplicar els consells en la seva vida diària. I el llibre es tanca amb un relat curt que exemplifica tot el que s’ha anat desenvolupant al llarg dels capítol.

Amb il·lustracions inspiradores, el llibre està creat perquè sigui també un objecte deliciós.

http://www.sandrabruna.com/ca/libro/alegria/

MIRALLES, FRANCESC

Francesc Miralles va néixer a Barcelona el 1968. És llicenciat en Filologia alemanya i periodista especialitzat en psicologia i espiritualitat. A més de treballar per a mitjans com El País i Ràdio Nacional d’Espanya, és autor de nombrosos llibres de ficció i de no ficció amb gran repercussió internacional. El seu últim èxit,Ikigai, ha estat traduït a 32 idiomes i és un dels llançaments de l’any als Estats Units i a la resta del món.

Per saber més sobre l’autor, entra a www.francescmiralles.com.
Article complet

SABADO 23D Celebramos la #NAVIDAD con @CoiaValls #situmeescuchas @Comanegra en #llibreriaserret

 
comanegra.com/esp/emociones/439-coia-valls-si-me-escuchas.html

Si tú me escuchas

Coia Valls

La obra más inspiradora de Coia Valls, una escritora emocionante que se suma a la colección Emociones con un relato sobre la empatía.

Subtítulo: Cuando ponerse en el lugar del otro es la solución.

Coia Valls (Reus, 1960) es profesora de educación especial, logopeda, actriz y novelista de éxito (La princesa de Jade, La cocinera y Etheria, entre otras). Sus obras han sido traducidas al italiano y al portugués. Para ella, los texts son una partitura pensada para ser tocada con violín, y esta es su melodía más íntima.

 

 

Coia Valls
 

http://www.papeldetintanegra.com/2017/12/si-tu-me-escuchas-de-coia-valls.html

+
 INFO: comanegra.com/esp/emociones/439-coia-valls-si-me-escuchas.html#idTab5

Article complet

MAÑANA MARTES: Celebramos la #NAVIDAD con "ALEGRÍA", 19D con Francesc Miralles en #llibreriaserret

 

ALEGRÍA

MIRALLES, FRANCESC - ROVIRA, ÀLEX

Género : Shef-ayuda y entrenamiento

Tema : Ficción

Planeta, Columna Edicions

La alegría es un sentimiento natural en todos los seres humanos, y podemos verlo en los bebés cada vez que miran a su alrededor y contemplan el mundo con asombro. Cuando somos adultos, podemos extraviar ese regalo con el que nacemos, pero la verdad es que nunca lo perdemos. La alegría es una fuerza motriz maravillosa que puede conquistar todo, que siempre está cerca de nosotros, a veces tan cerca que ni siquiera podemos verlo.

Este libro te muestra 30 formas de activar en ti el poder de la alegría para que permanezca contigo para siempre.

Cómo recuperar la alegría y dejar ir la tristeza. Este libro quiere que abraces esta emoción y tengas una vida plena.

http://www.sandrabruna.com/en/libro/alegria/


MIRALLES, FRANCESC

Francesc Miralles nació en Barcelona en 1968. Es licenciado en Lengua y Literatura Alemanas y periodista especializado en psicología y espiritualidad. Además de trabajar para medios como El País y Radio Nacional de España, es autor de una gran cantidad de libros de ficción y no ficción con gran repercusión internacional.

Su último éxito, Ikigai, ha sido traducido a 32 idiomas y es uno de los mayores lanzamientos de EE.UU. del año y del mundo.

Para obtener más información sobre Francesc Miralles, ingrese awww.francescmiralles.com .

Article complet

1
2
3
4
5
...115>