Novetats editorials

Aquestes són les darreres novetats editorials

Fèlix Edo Tena, firmarà exemplars de 'El guardià de les trufes' publicat per Barcino, diumenge 30 a #llibreriaSerret

 

El guardià de les trufes

Història:

El guardià de les trufes

En Leovigild ha desertat de l’exèrcit, durant la Guerra Civil, amb l’objectiu de tornar a casa. En el llarg camí que ha d’afrontar recorre una naturalesa desfermada que intenta sobreviure als paisatges arrasats i a la civilització en descomposició. En un altre temps, en Lluís i la seua família, tots ells masovers del mas de Forès, viuen i treballen a compàs de les estacions i en contacte amb la terra i les seues entranyes, sense poder restar aliens a les violències que els ha tocat viure. I encara en un altre temps, un dels últims habitants d’un món en extinció conviu amb l’amarga consciència d’aquest final i amb l’estoica resignació per tot el que li ha tocat viure. Resolt a no perdre la independència, tot i que sap que amb ell morirà el seu món, encara li queda un bri d’esperança... Hi planteja un rigorós exercici antropològic que és capaç de reflectir els sotracs de la història i que no està exempt de lirisme. L’obra és una conseqüència de les sèries d’articles temàtics que ha escrit a la revista Saó sobre la realitat natural, paisatgística i humana dels Ports i del Maestrat.

Biografia de l’autor: Fèlix Edo Tena, nascut el 1981 a Vilafranca (Els Ports), es professor en un institut públic. Escriu de literatura, música i cinema en revistes com Debats, Serra d’Or o La Nau. A Internet, en destaquen els seus textos en Núvol, en el blog LEC (Lectures en comú) o en el seu mur de Facebook. "El guardià de les trufes" és la seva primera novel•la

16 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Ebrencs i matarranyencs
Autor Fèlix Edo Tena
Editorial Barcino
ISBN 978-84-7226-802-9
Any edició 2017
Article complet

Núria Menasanch i Martí, mos presenta la 'Biografia de Francesc Mestre i Noè', diumenge 30 d'abril a les 18:00 a llibreria Serret !!!

 

 


Biografia de Francesc Mestre i Noè. Cronista de Tortosa

Descobrir

Biografia de Francesc Mestre i Noè. Cronista de Tortosa

Dins d’esta extensa obra trobareu la vida, en carn i ossos, de Francesc Mestre i Noè, farcida amb passatges familiars contats a través dels seus propis llavis o de testimonis vivents, anècdotes divertides i curioses, que romangueren durant dècades dins del clos de la llar, intimitats xiuxiuejades als amics més fidels, giripigues punyents, que a voltes fan saltar les llàgrimes del lector, i moltes coses més, que no espereu potser trobar en una biografia… L’obra és un ampli estudi sobre els inicis del catalanisme polític a les Terres de l’Ebre, des de la penúltima dècada del segle xix fins a l’esdeveniment de la Guerra Civil Espanyola en 1936, i particularment de la reivindicació de l’únic tortosinisme catalanista que ha existit mai, representat en la figura del biografiat. Ara, en el 150è aniversari del seu naixement, esta tasca pionera ajudarà a comprendre millor la idiosincràsia d’esta important regió, amarada de vida per l’Ebre en la seua desembocadura.

20 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Menasanch i Martí, Núria
Editorial Onada Edicions SL
ISBN 978-84-16505-52-4
Any edició 2017
Article complet

ACN.cat: Gemma Ruiz en #Argelagues un dels mes venuts del #SantJordi2017 dissabte 29 a #llibreriaserret


ACN
 > CULTURA

Llibres dels periodistes Pilar  Rahola, Gemma Ruiz i Rafel Nadal triomfen entre les personalitats del país per Sant JordI

Gemma Ruiz

Tres dones lluiten, al llarg del segle XX, per obrir-se camí en el món laboral de les fàbriques tèxtils del Vallès i per tirar endavant la família. 
www.grup62.cat/llibre-argelagues-

 ACN Barcelona.-‘La rosa de cendra’, la novel·la de Pilar Rahola sobre la Setmana Tràgica amb què va guanyar el 37è premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull, és un dels llibres més recomanats per aquest Sant Jordi entre les personalitats del país consultades per l’ACN. Trien el premi Ramon Llull el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, els consellers Meritxell Borràs i Jordi Jané i Sor Lucía Caram. Tres personalitats coincideixen a proposar l’obra de la periodista Gemma Ruiz, ‘Argelagues’, que parla sobre la lluita de tres dones per obrir-se camí en el món laboral del segle passat. I altres tres aconsellen la compra de ‘La senyora Stendhal’, del també periodista Rafel Nadal. ‘Quan arriba la penombra’, de Jaume Cabré, i ‘La cuarta revolución industrial’, de Klaus Schwab, altres llibres recomanats.
www.vilaweb.cat/noticies/llibres-dels-periodistes-pilar-rahola-gemma-ruiz-i-rafel-nadal-triomfen-entre-les-personalitats-del-pais-per-sant-jordi/


Article complet

L'entrega de les Creus de Sant Jordi 2017 serà dimecres 3 de maig a les 19h, des de el Palau de la Generalitat

Article complet

BajoAragónDigital: El sábado 29 de abril Valderrobres homenajea a José Antonio Labordeta.Valderrobres. Homenaje a Labordeta con su viuda, Duran Lleida, Borrás, Carbonell…

Martes, 25 de Abril de 2017 00:00

José Antonio Labordeta está siendo homenajeado estos días en el castillo de Valderrobres. Por el momento pueden visitarse dos exposiciones relacionadas con Labordeta y el grueso de los actos tendrá lugar el próximo sábado, 29 de abril, cuando tendrá lugar una mesa redonda en la que participarán la viuda del cantautor, Juana de Grandes, el historiador de arte Gonzalo Borrás, el cantautor Joaquín Carbonell y el político con quien coincidió en el Parlamento Josep Antoni Duran Lleida, entre otros.

Las exposiciones pueden visitarse hasta el 10 de junio.

Una de ellas se dedica a su figura y está formada por 18 paneles en los que se muestra la biografía del cantautor aragonés y sus facetas de escritor, cantautor, político y comunicador. Se ubica en la sala de caballerizas del castillo.

La otra se titula “Canto a la libertad” y la componen 94 cuadros pintados con diversas técnicas por artistas aragoneses contemporáneos. Puede visitarse en los salones de la planta noble.

El sábado 29 de abril habrá una jornada de homenaje a José Antonio Labordeta.

Durante todo el día, en las salas de audiovisuales del castillo y del museo de Valderrobres se proyectará ininterrumpidamente el documental sobre el cantautor, titulado “Con la voz a cuestas”.

Tanto el museo, como el castillo estarán abiertos, sin cerrar a mediodía, desde las 10.30 hasta las 20.30 horas.

A las 20 horas se inaugurarán oficialmente las exposiciones.
www.bajoaragondigital.com/index.php

Article complet

Presentamos: TRANSVERSAL’17 – I JORNADAS DE LITERATURA LE MERIDIEN RA: #Calafell #Vendrell #Tarragona

Article complet

Presentamos las 'I JORNADAS DE NOVELA HISTÓRICA' “VILLA DE MARÍA DE HUERVA” 29, 30 de abril y 1 de mayo del 2017

 
 

I JORNADAS DE NOVELA HISTÓRICA

“VILLA DE MARÍA DE HUERVA”

29, 30 de abril y 1 de mayo del 2017


María de Huerva acoge las I JORNADAS DE NOVELA HISTÓRICA, dirigidas por José Luis Corral.


Director: José Luis Corral

Coordinador: Octavio Serret


PROGRAMA-Sábado 29 de abril:


-19:00 h.: Inauguración de las I Jornadas de Novela Histórica.

-19,15 h.: Conferencia: "Actualidad de la novela histórica", por José Luis Corral.

-20,00 h.: Mesa redonda: "La novela histórica española: temas y perspectivas", con los escritores José Luis Corral y Luis Zueco; modera Alejandro Corral.


ale.jpgjose-luis-corral.jpg

SusanaLozano.jpgfichero2808.jpg


-Domingo 30 de abril:

 

-11:30 h.: Firma de libros y encuentro con José Luis Corral, Luis Zueco y Alejandro Corral, que firmarán Los Austrias, La ciudad y El cielo de Nueva York, además del resto de sus obras, en su estand, a todos los asistentes a las jornadas medievales.

-12,30 h.: Conferencia: “La vida cotidiana en una ciudad medieval: Zaragoza en el siglo XV”, por Susana Lozano.

 

los-austrias-el-vuelo-del-aguila.jpg23588g.jpgel-cielo-de-nueva-york.jpg

 
 

-14:30 h.: Comida con los autores asistentes a las I JORNADAS DE NOVELA HISTÓRICA “VILLA DE MARÍA DE HUERVA”, 2017

 

-Lunes 1 de mayo:

 

-11 a 13 h: “Taller de escritura: ¿Cómo se escribe una novela?”, por Alejandro Corral (inscripción previa, máximo 20 personas).

 


Article complet

Per #SantJordi #Roses i #llibres recomanats de #CreudeSantJordi a #llibreriaserret

Article complet

1
2
3
4
5
...554>