Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | Repte literari al Mercat d'artesania d'art


Dissabte passat es va inaugurar el Mercat d'artesania d'art, organitzat pel col·lectiu Lo Taller, que estarà obert fins el 4 de gener, tal com vam comentar en un apunt anterior, i que té lloc al carrer Sort de Tortosa, al barri de Sant Llàtzer.

Tens un racó dalt del món | Liv on, d’ Olivia Newton-John, Beth Nielsen Chapman y Amy Sky /Ignasi Blanch


Liv on, d’ Olivia Newton-John, Beth Nielsen Chapman y Amy Sky /Ignasi BlanchSinopsiAquest preciós i emotiu llibre il·lustrat forma part de The LIV ON Project, un projecte creat per Olivia Newton-John, Beth Nielsen Chapman i Amy Sky amb el desig de transformar el seu dol personal en sanació a través de la música.

Antena Caro | Club Volei Roquetes - Jornada del 15 i 16 de desembre de 2018


n Repàs de la jornada del 15 i 16 de desembre de 2018, en la temporada de la celebració del 25è aniversari del Club Volei Roquetes. Amb Benjamín Cuevas.n

Antena Caro | Club Deportiu Roquetenc - Jornada del 15 i 16 de desembre de 2018


n Repàs de la jornada (15 i 16 de desembre de 2018) i propera jornada. Temporada 2018/2019. Amb Miquel Angel Campos (Cap de Premsa C.D.Roquetenc).n

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | DINS LA CAPSA MERAVELLOSA de Salvador Macip i Emilio Urberuaga


Salvador Macip acostuma a donar-nos aquestes sorpreses. Està un temps tranquil, i de sobte ens comencen a ploure publicacions per a tots els gustos i també per a tota mena de lectors. Vaig parlar fa poc de la novel·la juvenil Fills de la setena onada.

Tens un racó dalt del món | Ser lectora i llibre alhora


Ser lectora i llibre alhora;ser paisatge i finestra al mateix temps.Ser temps.Inspirat per una pintura extreta de la pàgina Restot de TwitterRoger Kuntz (American, 1926-1975), View The girl against the light (Noel), 1966.

Tens un racó dalt del món | al Mercat solidari d'art


No és Barcelona, ni Londres, ni Berlín, sinó la Raval de la Llet de Tortosa.Èxit rotund a la inauguració del Mercat solidari d'art, que organitza el col·lectiu Lo Taller on col·labora el col·lectiu diLLUMS d'arts al forn.

Tens un racó dalt del món | Els pastorets d’Ulldecona, d’Àngels Cid i Marc Jornet


Els pastorets d’Ulldecona, d’Àngels Cid i Marc JornetEs tracta del novè llibre de la col·lecció de la Cabreta, que surt de la Terra Alta i baixa al Montsià. Els pastorets d'Ulldecona explica com és la representació dels pastorets que es representa a Ulldecona, una versió adaptada de Folch i Torres, però que de cop i volta, els personatges es veuen obligats a sortir del teatre i coneixen racons meravellosos del poble.

Tens un racó dalt del món | No vull dormir sola!, de Laura Sala i Ketterer


No vull dormir sola!, de Laura Sala i KettererIl·lustracions de: Ana María Aguilar MecaCossetània Edicions, 2018 SinopsiEn un bosc llunyà, hi conviuen moltes bestioles diferents: la Girafa Reticulata que té por de dormir sola, la Granota Brutota que fa molta pudor, l’Hipopòtam Brillantí que no sap fer petons.

Tens un racó dalt del món | Cites literàries


Els poetes aixequen castells en l’aire, els bojos els habiten i algú, a la vida real, cobra el lloguer.Kafka i la nina que se’n va anar de viatge, de Jordi Sierra .Les desgràcies que causen els pecats dels homes mai no só nsuficients per esmenar conductes extraviades.

Tens un racó dalt del món | Fals proverbi portuguèsTUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | EL DONYET PERDUT d'Alícia Gili i Sílvia Romero


Aquest llibre m'ha recordat la fantasia que envolta Harry Potter, que agrada a petits i grans. Potser ha sigut perquè fa poc que vaig anar a veure la segona pel·lícula d'Animals Fantàstics, però he llegit El Donyet Perdut tot visualitzant-la com una pel·lícula també en la meva ment.

Tens un racó dalt del món | Coia Valls a Tens un racó dalt del món


Coia Valls ens visita a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, per a comentar el seu nou llibre Els camins de la llum, basat en la vida de Louis Braille, l'inventor del conegut sistema de lectura per a invidents.

Tens un racó dalt del món | Fals proverbi de la ToscanaTens un racó dalt del món | Cites literàries


Ara, estranyament, no hi ha erotisme sinó tendresa, és com si l'univers esdevingués mantega dolça fosa.Abusos del ritual, de Manuel Pérez Bonfill .No havia trobat el gat, però almenys havia anat a buscar-lo.

Tens un racó dalt del món | Contra els homes d'acció, de Marià Veloy


Contra els homes d'acció, de Marià Veloy Més llibres, 2018  SinopsiBarcelona, començaments dels noranta. Després d’esquivar els controls policials, el fugitiu Oswald s’esmuny al pis on viu l’Alberta.

Tens un racó dalt del món | En Miquelet i els gatets, de Joaquim Carbó


En Miquelet i els gatets, de Joaquim CarbóIl·lustracions de  Montse TobellaBaula Edicions, 2018  SinopsiEn Miquelet passa uns dies al poble, a la masia dels avis. Com sempre que hi va, l’entorn el té fascinat: plantes i animals criden la seva atenció.

Tens un racó dalt del món | Les trifulgues d’en Fermí, de Núria Figueras


Les trifulgues d’en Fermí, de Núria FiguerasIl·lustracions de   Óscar JulveBaula Edicions, 2018  SinopsiUn bon dia, en Fermí es va llevar, es va vestir i, tot decidit i ben content, va sortir al carrer.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | CALIU SOTA LES CENDRES de Dora Muñoz


És un plaer poder llegir aquesta novel·la gaudint dels matisos del mallorquí. Dora Muñoz comença fort, amb un capítol en què llegirem en primera persona la veu del mort, que, d'altra banda, és l'únic que en aquell moment sap qui l'ha matat.

Tens un racó dalt del món | Cites literàries


Sóc com el gos que ha vist volat guatlles dels matolls i roman sense entrar-hi per fer-se la il·lusió que encara n'hi ha. Al fons, però, sap que han volat totes.Notes d’un estudiant que va morir boig, de Sebastià Juan Arbó .

Tens un racó dalt del món | En Llorigó va a la seva, de de John Bond


En Llorigó va a la seva, de de John BondBaula edicions, 2018  El petit conill Llorigó fa pastís amb la seva mare.“Vull pastís, pastís, pastís!”, però hi ha gerds, i sense gerds no hi ha pastís!“No hi ha pastís? N’hi haurà!” Decideix anar-ne a buscar.

Tens un racó dalt del món | La veritat sobre els dinosaures, de Guido van Genechten


Laveritat sobre els dinosaures, de  Guido van GenechtenBaula Edicions, 2018  SinopsiAquest llibre parla de dinosaures. Aleshores, què hi fa una gallina a la coberta? Ben aviat ho descobriràs…Un recorregut informatiu pel meravellós món dels dinosaures.

Tens un racó dalt del món | Properes trobades del Club de Lectura de Tortosa


21 de desembre, proper Club de lectura de Tortosa, amb Poemes d'amor de Montserrat Abelló.I comencem l'any amb Llum antiga, de John Banville, i Sense cadàver, de Fàtima Llàmbrich, amb presència de l'autora.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | L'ORIGEN DELS ALTRES de Toni Morrison


La guanyadora del Premi Novel de Literatura Toni Morrison, ens ofereix aquest assaig on comparteix impressions i vivències, per mostrar-nos una mica la sensació de ser part dels "altres". Ens parla des de diferents punts de vista, de l'esclavitud, les races, la discriminació i els prejudicis que s'han creat a causa de diferents interessos al llarg de la història, amb mentides que pretenien justificar accions sovint inhumanes i del tot injustificables.

Tens un racó dalt del món | Trobada de desembre dels diLLUMs d'arts al forn


El passat 4 de desembre, nova trobada mensual del col·lectiu dels diLLUMs d’arts al forn, el primer dilluns de cada mes al Forn de la Canonja. La més multitudinària, amb una quarentena de participants, la més trepidant, amb una gran diversitat d’activitats i informacions i xalera, que intentaré resumir:-Mercat solidari d’art.

Tens un racó dalt del món | Per la vida, arts i lletres solidàries


Per la vida, arts i lletres solidàries, és un nou llibre col·lectiu on participo, aquest cop impulsat per Relats en Català, amb l'objectiu de recollir fons per a la Marató de TV3, cosa que em fa un goig especial, perquè ja vaig participar fa tres anys al llibre de la Marató.

Antena Caro | L'Ajuntament de Roquetes instal·la un rocòdrom-boulder per a practicar l'escalada de roques - 24-11-18.


n L'Ajuntament de Roquetes amb el suport de la Diputació de Tarragona, ha construït en un espai situat entre el pavelló poliesportiu i la piscina coberta, un rocòdrom-boulder, una instal·lació esportiva que permet practicar l'escalada de roques.

Antena Caro | Club Volei Roquetes - Jornada del 01 i 02 de desembre de 2018


n Repàs de la jornada del 01 i 02 de desembre de 2018, en la temporada de la celebració del 25è aniversari del Club Volei Roquetes. Amb Benjamín Cuevas.n

Antena Caro | Club Deportiu Roquetenc - Jornada del 01 i 02 de desembre de 2018


n Repàs de la jornada (01 i 02 de desembre de 2018) i propera jornada. Temporada 2018/2019. Amb Miquel Angel Campos (Cap de Premsa C.D.Roquetenc).n

Tens un racó dalt del món | El calaix dels vols perduts, fragment


Quan els cordills del record cauen al terra, s’emboliquen sols, uns amb els altres, misteriosament, com les serps al cistell d’un flautista; si estires d’un fil no saps quants nusos trobaràs..El calaix dels vols perduts, Pagès Editors

Antena Caro | Ple Extraordinari i urgent de l'Ajuntament de Roquetes celebrat el 30 de novembre de 2018.


n El divendres 30 de novembre de 2018 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes, un Ple Extraordinari i urgent amb els següents punts a l'ordre del dia:nnORDRE DEL DIA nn1. Hisendann1.

Antena Caro | Declaracions del portaveu d'EiPR - Josep Bertomeu. Ple Extraordinari i urgent de Roquetes - 30-11-18


n Declaracions del portaveu d’EiPR, Josep Bertomeu Curto, del Ple Extraordinari i urgent de l'Ajuntament de Roquetes, celebrat el 30-11-18.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu del PDeCAT - Josep Codorniu. Ple Extraordinari i urgent de Roquetes - 30-11-18.


n Declaracions del portaveu del PDeCAT, Josep Codorniu Suñer, del Ple Extraordinari i urgent de l'Ajuntament de Roquetes, celebrat el 30-11-18.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC - Sisco Ollé. Ple Extraordinari i urgent de Roquetes - 30-11-18.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Extraordinari i urgent de l'Ajuntament de Roquetes, celebrat el 30-11-18.n

Tens un racó dalt del món | Versos de ocasión, d'Eduardo Margaretto i Eva Mascarell, a Tortosa


Demà dillums, 3 de desembre, participaré a la presentació a Tortosa de Versos de ocasión, pies yámbicos y desatados, amb textos d'Eduardo Margaretto i imatges d'Eva Mascarell (EM & EM'S), el primer llibre de la col·lecció L'escrita.

Tens un racó dalt del món | El llibre de la selva, de Rudyard Kipling


El llibre de la selva, de Rudyard KiplingIl·lustracions de   Stuart TresilianBaula Edicions, 2018  SinopsiEl llibre de la selva és, sens dubte, una de les obres més estimades de la literatura universal.

1
2
3
4
5
...13>