Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | Endevino, entre els dies


Endevino, entre els dies que s’alcen al meu pas, el camí d’aigua que llisca i m’alimenta. -.Inspirat en una fotografia de Montse Grau.

Tens un racó dalt del món | Cites literàries


Quan un no vol tornar al lloc d'on prové, sovint és preferible desconeixe'n la causa.Nou illes al nord, de Mònica Batet .Un ganivet talla encara que no es faci servir. Només d’agafar-lo ja talla.

Tens un racó dalt del món | Personatges de la batalla de l'Ebre, 9/16 Marco


L'any 2018, en motiu del 70 aniversari de la batalla de l'Ebre, Ebrejocs va publicar el llibre Ebre, relats d'una batalla, on 16 autors/es van escriure relats basats en 16 personatges de ficció, d'ambdós bàndols i de tots condicions.

Tens un racó dalt del món | La natura exposada, de Erri De Luca


La natura exposada, de Erri De LucaBromera Edicions, 2019SinopsiEn un poble allunyat a les muntanyes, un escultor que coneix molt bé la contrada comença a passar persones clandestinament d’un costat a l’altre de la frontera.

Joan Panisello | Imaginaradio entrevista Joan Panisello


Noemi Alquèzar entrevista Joan Panisello en un moment de gran activitat del ceramista. Exposicions en marxa com la de la Fundació El Solà de Fatarella, altres de gran rellevància en preparació, al seu poble de Jesús EMD i també esperant el moment per participar com artista invitat d’honor en la Fira Internacional Terrània a Montblanc el mes de setembre.

Joan Panisello | Lliurament dels Premis Micro 2018


Com cada any el Col·legi de Periodistes de Catalunya, delegació de Tortosa, atorga els premis Micro Obert, Micro Tancat i aquest any  s’estrena amb el Micro DauratAquest any el premi MICRO OBERT serà per al Sr.

Tens un racó dalt del món | 12a Jornada Literària de Cornudella de Montsant


La Jornada Literària de Cornudella de Montsant arriba ja a la 12 edició. Enguany tindrà lloc el 13 de juliol, amb el següent programa:.17.30h. Celler CooperatiuCopa de vi, obsequi del Celler, i Inici de la microruta literària, amb fragments de Joan Brossa, i actuació poètica de Sergi Quiñonero.

Tens un racó dalt del món | testimoni d'història massa antiga


Que les teves pedres no siguin testimoni solsd'història massa antiga;reneix, Tortosa.Inspirat en un dels gravats de Carme Boix, exposats a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, tot el mes de juny

Antena Caro | Comiat dels regidors i regidores de la legislatura 2015-2019 de l'Ajuntament de Roquetes - 12-06-19.


n El dimecres 12 de juny es va celebrar la darrera sessió plenària de la legislatura 2015-2019 de l'Ajuntament de Roquetes, on com a únic punt a l'ordre del dia es van aprovar les actes dels anteriors plens.

Tens un racó dalt del món | Quan la línia no és frontera


Quan la línia no és frontera entre les emocions, sinó frontissa.Cada textura, cada color,és mitja part del mateix mapa..Inspirat en una fotografia de Robert García Pano, del seu llibre Papa, no vull que et tanquin a la presó.

Antena Caro | Ple extraordinari de tancament de la legislatura 2015-2019 de l'Ajuntament de Roquetes - 12-06-19.


n Darrer ple de la legislatura 2015-2019 de l'Ajuntament de Roquetes, celebrat el dimecres 12 de juny de 2019.n

Tens un racó dalt del món | Carme López i Àngel Martí ens visiten a Tens un racó dalt del món


Carme López i Àngel Martí ens visiten a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre. En una agradable conversa a tres parles dels seus llibres: Versant en femení, de la Carme López, (o de Sentiments trencats com és coneguda a les xarxes), un poemari dividit en tres parts (sensacions, reflexions i sensualitat); i d'Àngel Martí comentarem el seu poema Llunes de vellut i marbre, i el recull de contes De part certa, a més del molt recent Lo parlar calero.

Antena Caro | Valoracions de la temporada 2018/2019 i IX Torneig Solidari de futbol base (08-09 de juny).


n Repàs de la temporada 2018/2019 i IX Torneig Solidari de futbol base (08-09 de juny). Amb Miquel Angel Campos (Cap de Premsa C.D. Roquetenc).n

Tens un racó dalt del món | L’any que vaig assassinar Rita Barberà, de Sebastià Bennassar


L’any que vaig assassinar Rita Barberà, de Sebastià BennassarAdia EdicionsSinopsiTots sabem que Rita Barberà va ser assassinada. Igual que el líder de Nirvana, Kurt Cobain, i tants d’altres misteriosos accidents i morts sobtades.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INVISIBLES de Graziella Moreno


Cada any hi ha milers de persones desaparegudes, alguns seran trobats altres no, però també hi ha una part de desapareguts a qui ningú buscarà. Graziella Moreno ha posat el punt de mira en alguns d'aquests casos per construir una trama on algú s'interessarà a trobar els invisibles.

Antena Caro | 25è Aniversari de la Penya Barcelonista Mont Caro Roquetes - 08-06-19.


n El dissabte 8 de juny de 2019 la Penya Barcelonista Mont-Caro Roquetes va organitzar diferents actes per celebrar el seu 25è aniversari, entre ells la 25a Trobada de Penyes Barcelonistes de les Terres de l'Ebre.

Tens un racó dalt del món | Personatges de la batalla de l'Ebre 8/16 Jaume


L'any 2018, en motiu del 70 aniversari de la batalla de l'Ebre, Ebrejocs va publicar el llibre Ebre, relats d'una batalla, on 16 autors/es van escriure relats basats en 16 personatges de ficció, d'ambdós bàndols i de tots condicions.

Tens un racó dalt del món | Germà gran, de Mahir Guven


Germà gran, de Mahir GuvenPREMI GONCOURT A LA MILLOR PRIMERA NOVEL·LABromera Edicions, 2019SinopsiEl germà gran és conductor de VTC. Tancat onze hores al dia a la seva “cabina”, connectat permanentment a la ràdio, reflexiona sobre la seva vida i sobre el món que s’estén a l’altre costat del parabrisa.

Tens un racó dalt del món | QUIN TIPUS DE PERSONA SOU?


Semàfor de vianants amb botó perquè es posi verd. Hi ha gent que espera.QUIN TIPUS DE PERSONA SOU?A) Qui arriba i espera tranquil·lament.B) Qui tem que ningú hagi premut el botó, però no ho fa per vergonya.

Tens un racó dalt del món | Quina ràbia!, d’Anna Esteve


Quina ràbia!, d’Anna EsteveIl·lustracions de Eva SansBaula EdicionsEn Nil està ENRABIAT i treu foc pels queixals: ha fet una maqueta esplèndida, però s’ha trencat per accident. Passen els dies i en Nil continua enfadat amb tothom i de mal humor.

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


Qui improavisa no és traïdor.

Antena Caro | Signatura del conveni 2019 entre l’Ajuntament de Roquetes i la Penya Taurina Roquetes - 07-06-19.


n El president de la Penya Taurina de Roquetes, Javier Fumadó i l'alcalde en funcions de la ciutat, Paco Gas, han signat aquest matí de divendres 7 de juny, un conveni en què aquest any 2019 l'Ajuntament de Roquetes atorga a la Penya Taurina de Roquetes una subvenció de 8.

Antena Caro | Signatura del conveni 2019 entre l’Ajuntament de Roquetes i la Penya Barcelonista Mont-Caro Roquetes - 07-06-19.


n El president de la Penya Barcelonista Mont-Caro Roquetes, Ramon Pardo i l'alcalde en funcions de la ciutat, Paco Gas, han signat per primera vegada aquest matí de divendres 7 de juny, un conveni en què l'Ajuntament de Roquetes atorga a la Penya Barcelonista Mont-Caro Roquetes una subvenció de 3.

Tens un racó dalt del món | Generació #LoRiuÉsVida, d'Àlex de la Guia i Núria Caro


Generació #LoRiuÉsVida, d'Àlex de la Guia i Núria CaroBiografia del jovent en temps de lluita a les Terres de l’EbreCossetània Edicions, 2019 SinopsiFa 18 anys va néixer la Plataforma en Defensa de l’Ebre, un fet que va marcar un abans i un després en la gent de l’Ebre.

Tens un racó dalt del món | Sobre Un escriu


Descobrir cinc anys després que han escollit tres fragments d'un dels teus poemes en un blog, acompanyats de fotografies.En aquest aquest del meu poema Un escriu, amb què vaig participar a la V Mostra Oberta de Poesia a Alcanar.

Antena Caro | Alumnes de l'escola Marcel·lí Domingo de Roquetes comenten el llibre ''Roc i l'escala de les portes secretes''.


n Aquest dimecres 29 de maig, alumnes de 6è A de l’escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes, han vingut als estudis d’Antena Caro ha comentar-nos el llibre 'Roc i l'escala de les portes secretes' de l’escriptora Eulàlia Canal.

Tens un racó dalt del món | diLLUMs d'arts al forn, trobada de juny


El passat 3 de juny, nova trobada mensual dels diLLUMs d’arts al Forn, al Forn de la Canonja de Tortosa, un col·lectiu que no para de créixer amb noves incorporacions que assisteixen per primera vegada a les nostres trobades, que combinen el bon menjar, el bon beure i la bona conversa, amb diverses i variades intervencions artístiques i culturals, dins d’un ambient relaxat i lúdic.

Antena Caro | Club Volei Roquetes - Repàs de la temporada 2018/19.


n Repàs de la temporada 2018/19. Amb Benjamín Cuevas.n

Antena Caro | Club Deportiu Roquetenc - Jornada del 01 i 02 de juny de 2019


n Repàs de la jornada (01 i 02 de juny de 2019) i propera jornada. Temporada 2018/2019. Amb Miquel Angel Campos (Cap de Premsa C.D. Roquetenc).n

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


Tots els dies surt el sol; no tots els dies hi entra.

Antena Caro | 5è Km Vertical KIDS organitzat pel Trail Roquetes.


n El Trail Roquetes ha organitzat aquest dissabte 1 de juny de 2019 la 10a edició del KMV, cursa de la 2a Prova Copa d'Espanya de carreres verticals. La jornada esportiva també ha comptat amb la participació de joves corredors de 6 a 12 anys que han tingut la seva pròpia cursa per muntanya en la 5a edició del KMV Kids.

Antena Caro | Jordi Baucells, regidor d'ERC de Comunicació de l'Ajuntament de Roquetes.


n Al programa d'Antena Caro 'A Micro Obert' entrevistem a Jordi Baucells, regidor d'ERC de les Àrees de Comunicació, Societat del coneixement i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Roquetes.

Tens un racó dalt del món | Doc Doggie. Unitat de Medicina Estrambòtica, de Vicent Dasí


Doc Doggie. Unitat de Medicina Estrambòtica, de Vicent DasíBromera EdicionsSinopsiDesprés d’haver cursat els seus estudis en un programa especial d’alumnes superdotats, Jonathan D. Garcia, resident de pediatria a l’Hospital General de València, afronta la primera guàrdia nocturna de la seua carrera professional amb ganes de demostrar a tothom la seua vàlua.

Tens un racó dalt del món | Personatges de la batalla de l'Ebre 7/16 Exequiel


L'any 2018, en motiu del 70 aniversari de la batalla de l'Ebre, Ebrejocs va publicar el llibre Ebre, relats d'una batalla, on 16 autors/es van escriure relats basats en 16 personatges de ficció, d'ambdós bàndols i de tots condicions.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 03-06-19.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: El Dissabte 1 de juny es va disputar una nova edició del KMV Roquetes, en aquesta ocasió d'aniversari, ja que es celebrava una desena edició marcada per un recorregut totalment nou (Lloret-Car) enfront del tradicional (Caramella-Caro).

Tens un racó dalt del món | Nou illes al Nord, de Mònica Batet


Nou illes al Nord, de Mònica BatetMés llibres, 2019 SinopsiPuc explicar una història que no em pertany? De què puc parlar i què em puc estalviar? Aquestes són algunes de les preguntes que es fan els sis narradors d’aquesta història, que ens parla d’un passat que potser no ho és tant, d’unes illes que tot i ser properes semblen les més llunyanes del món, d’uns arbres exòtics que floreixen inexplicablement durant les nits blanques en un únic poble de l’illa de Skogen, del ferri que els seus habitants agafen els diumenges d’estiu per passar el dia al continent, de com sovint gosem opinar sobre el que desconeixem.

1
2
3
4
5
...27>