Serretesfera

Visualitza

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LA PACIENT SILENCIOSA d'Alex Michaelides


Primera novel·la d'Alex Michaelides, on ha aprofitat la seva experiència treballant en un centre de seguretat psiquiàtrica per a joves, i ha escrit una història de suspens amb una una investigació diferent.

Tens un racó dalt del món | Tardor Literària. Tarragona 2016. Intercanvi autors ebrencs i del Camp de Tarragona


Recordant un acte de 2006. Tarragona. Intercanvi entre autors ebrencs i del Camp de Tarragona, que per parelles llegim textos els uns dels altres.  Ami em toca fer parella amb Mònica Batet, i llegeixo un fragment del seu llibre L’habitació grisa, i ella del meu Postres de músic.

Antena Caro | Ple Extraordinari i Urgent en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders Socials i Polítics de Catalunya.


n Aquest passat dilluns 14 d'octubre es va celebrar un Ple Extraordinari i Urgent a l'Ajuntament de Roquetes, on van assistir els regidors de l'equip de Govern d'ERC, els regidors a l'oposició dels grups polítics de Movem i Junts, excusant la seva assistència els dos regidors del PSC i amb l'absència del regidor de Ciutadans.

Tens un racó dalt del món | llibertatTens un racó dalt del món | Víctor Canicio, entre l'Ebre i el Neckar


Les Jornades de les Lletres Ebrenques d'Amposta són cita esperada anual. Sempre hi participo, de vegades per partida doble com enguany.El 17 d'octubre em fa goig participar de l'acte d'homenatge a Víctor Canicio, un genial escriptor que ens ha deixat aquest últim any, i amb qui sentia una admiració i afecte mutus molt especials (algun dia explicaré l'esplèndid i únic regal  que em va fer mesos abans).

Antena Caro | Concentració en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders Socials i Polítics de Catalunya.


n Concentració realitzada a les 12 del migdia d'aquest dilluns 14 d'octubre davant de l'Ajuntament de Roquetes en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders Socials i Polítics de Catalunya.

Tens un racó dalt del món | Versos d’argila, d’Àngel Martí


Versos d’argila, d’Àngel MartíAquests cinquanta-dos poemes d'argila han estat escrits en un temps plujós, fangós, espès... Un temps on gairebé s'ofeguen els dies, entre les constants tempestes d'odi i els diluvis d'intolerància.

Tens un racó dalt del món | Inspirats per Abu Bakr


11 d’octubre de 2019. Des de l'Ajuntament de Tortosa ens proposen als de diLLUMs d'arts al forn col·laborar amb l'acte que tindrà lloc a l’edifici del Museu deTortosa, dins del marc de les Jornades europees del Patrimoni.

Tens un racó dalt del món | Millorant fins l'impossible


Trobar-me una persona coneguda amable pel carrer, amb qui fa temps no coincidia, i que em digui que et troba molt bé. És més, em troba millor. Potser de més bona cara? Potser més prim? O potser només es tracta d’una mentida piadosa?Això vol dir que fa uns mesos em va trobar pitjor i no va voler dir-m’ho?D’aquí uns mesos em veurà encara millor? Continuaré millorant fins a límits que s’apropin a l’impossible? Per mi no serà.

Antena Caro | Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Roquetes - Ordenances Fiscals i Preus Públics per a l'any 2020.


n El dijous 10 d’octubre de 2019 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes una sessió plenària Extraordinària. Van excusar la seva absència la regidora d’ERC Cinta Garcia.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC, Sisco Ollé, Ple Extraordinari del 10 d’octubre de 2019.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 10 d’octubre de 2019 on es van aprovar les Ordenances Fiscals i Preus Públics per a l'any 2020.

Antena Caro | Declaracions del portaveu del PSC, Ramon Martínez, Ple Extraordinari 10 d’octubre de 2019.


n Declaracions del portaveu del PSC, Ramon Martínez Gallardo, del Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 10 d’octubre de 2019 on es van aprovar les Ordenances Fiscals i Preus Públics per a l'any 2020.

Antena Caro | Pavimentació de carrers Ravaleta, Roquetes i aparcament del camp de futbol - 11-10-2019.


n Avui divendres 11 d'octubre, s'està pavimentant el carrer Verdaguer de la Raval de Cristo, Sant Isidre de Roquetes i aparcament de la zona esportiva municipal. El regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns de l'Ajuntamet de Roquetes, Ivan Garcia, anuncia que ben aviat s'iniciarà el pla de millora de les voreres de la ciutat.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Junts, Josep Codorniu, Ple Extraordinari del 10 d’octubre de 2019.


n Declaracions del portaveu de Junts, Josep Codorniu Suñer, del Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 10 d’octubre de 2019 on es van aprovar les Ordenances Fiscals i Preus Públics per a l'any 2020.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Movem, David Poy, Ple Extraordinari del 10 d’octubre de 2019.


n Declaracions del portaveu de Movem, David Poy Martínez, del Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 10 d’octubre de 2019 on es van aprovar les Ordenances Fiscals i Preus Públics per a l'any 2020.

Joan Panisello | Imaginaradio també comenta el Festival TERRÀNIA


Terrània 2019, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, celebra enguany la seua 17ª edició amb 35 ceramistes procedents de Catalunya, de diferents parts de l’Estat Espanyol, Suïssa, Bèlgica, Finlàndia, França i Països Baixos.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | ANIVERSARI 12 ANYS!


Potser a empentes i rodolons, però SEGUEIXO AQUÍ!

Tens un racó dalt del món | Trobada mensual dels diLLUMs d'arts al forn


7 d’octubre de 2019. Trobada dels diLLUMs d’arts al forn, el primer dilluns de cada mes.Ja no baixem de 50 persones d’arreu de les Terres de l’Ebre, i més enllà, i seguim afegint més amics i amigues que arriben mig encuriosides, intrigades o enganyades, a les nostres trobades.

Tens un racó dalt del món | Visita al llegat Federico Mayor Zaragoza


7 d’octubre de 2019. Abans de la trobada mensual dels diLLUMs d’arts al forn, convidats per l’Associació d’Amigues i amics de la UNESCO a Tortosa, aprofitem per visitar el llegat que gestionen de Federico Mayor Zaragoza, ubicat a la Casa Brunet de Tortosa.

Antena Caro | Club Volei Roquetes - Jornada del 05 i 06 d'octubre de 2019 (temporada 2019/20)


n Repàs de la jornada (05 i 06 d'octubre de 2019) i propera jornada. Temporada 2019/2020. Amb Benjamin Cuevas (C.V. Roquetes).n

Tens un racó dalt del món | Continuem? d’Ernest Redó i Carles Carreras


Continuem?  d’Ernest Redó i Carles CarrerasLLums que narren, frases que retraten, imatges que parlen, paraules que il·lustren, Carles i Ernest, Ernest i Carles, càmera i ploma, ploma i càmera.

Antena Caro | Sant Miquelada 2019, Festes de la Raval Nova de Roquetes.


n El darrer cap de setmana de setembre la Raval Nova de Roquetes va celebrar les festes en honor al seu patró Sant Miquel. Els actes més destacats de la Sant Miquelada van ser la tradicional missa dedicada a Sant Miquel on com tots els anys va comptar amb l'actuació musical de la Coral Preludi a Caro.

Antena Caro | Club Deportiu Roquetenc - Jornada del 05 i 06 d'octubre de 2019 (temporada 2019/20)


n Repàs de la jornada (05 i 06 d'octubre de 2019) i propera jornada. Temporada 2019/2020. Amb Miquel Angel Campos (Cap de Premsa C.D. Roquetenc).n

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 08-10-19.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Unió de Pagesos esmenarà la declaració d'utilitat pública dels nous parcs eòlics del Baix Ebre i la Terra Alta.

Tens un racó dalt del món | A partir d'Abu Bakr


Des de l'Ajuntament de Tortosa ens proposen als de diLLUMs d'arts al forn col·laborar amb l'acte que tindrà lloc el proper 11 d'octubre, a partir de les 21.30 hores, a l'edifici de l'antic Escorxador, dins de les Jornades europees del Patrimoni.

Tens un racó dalt del món | Presentació de Postres de músic


Redordant la primera presentació de Postres de músic, el meu segon llibre, l'abril de 2006, a l'antiga Biblioteca Oliver de Boteller de Tortosa, amb Estrella Ramon i el regidor de Cultura, Paco Juan.

Antena Caro | VII Jornades Lúdiques Desperta Ferro, difussió dels jocs de taula, rol, simulació i wargames a les Terres de l'Ebre


n El cap de setmana del 27 al 29 de setembre es van celebrar al Centre Cívic de Roquetes, les VII Jornades Lúdiques Desperta Ferro, tot un referent a les Terres de l'Ebre. Al voltant de 300 persones van poder gaudir de més de 50 activitats relacionades amb els jocs de tauler, jocs de rol i d'altres ludismes alternatius com són el pintat de miniatures o els jocs de guerra de miniatures.

Tens un racó dalt del món | Olor de resclosit, de Joan Roca Casals


Olor de resclosit, de Joan Roca CasalsCossetània Edicions, 2019 SinopsiEn Martí i la Laia retornen a la Solana, la casa de pagès que ell havia abandonat quinze anys enrere. La crisi econòmica ha deixat la dona sense feina, i decideixen emprendre aquesta aventura plena d’incerteses.

Tens un racó dalt del món | Enlloc, de Magí Sunyer


Enlloc, de Magí SunyerCossetània Edicions, 2019  SinopsiEnlloc és una novel·la de carretera i desert del far west, de paisatge irreal i simbòlic. Una dona enfonsada arriba a un bar de mala mort enmig del no-res.

Tens un racó dalt del món | Llegint Aguafuertes, de Federico Mayor Zaragoza


Llegint Aguafuertes, de Federico Mayor Zaragoza, un home de pau i de cultura. Llibre cedit per l’Associació Amigues i amics de la UNESCO a Tortosa, que gestiona el seu llegat que es pot visitar a la Casa Brunet.

Antena Caro | Joan Barberà, Coordinador Territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre - 04-10-2019.


n Aquesta setmana al programa d'Antena Caro ''A Micro Obert'' entrevistem a Joan Barberà, Coordinador Territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre, per conèixer quines són les polítiques de Joventut que es porten a terme al territori.

Tens un racó dalt del món | UN ENTREPÀ DE BACÓ I FORMATGE, I MOLT MÉS


UN ENTREPÀ DE BACÓ I FORMATGE, I MOLT MÉSBar d’un concorregut hospital. Hora d’esmorzar. Les taules estan plenes, davant la barra s’hi acumula una munió de gent als rostres dels quals s’hi observa una barreja de son, cansament i gana.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | ÀNGELS FUGAÇOS de Tracy Chevalier


Tracy Chevalier té la virtut de fer-nos viatjar a l'època elegida a través dels seus personatges, dels sentiments que experimenten i de la tria acurada dels escenaris.En aquesta ocasió, la tria d'un emplaçament tan lúgubre i trist com és un cementiri perquè sigui l'eix de la seva història, potser no agradarà a tothom, però cal remarcar que tot i que no s'entreté en llargues descripcions, podem imaginar-nos passejant entre escultures d'àngels, com fan les nenes protagonistes.

Tens un racó dalt del món | Pilar Romera a Tens un racó dalt del món


El 2 d'octubre a les 21 hores comencem 11a temporada de Tens un racó dalt del món de Canal 21 Ebre.Júlia Redó, alumna de 6è de Primària ens recomana diversos llibres, entre els quals es troba Continuem? , un recull de relats del seu pare Ernest Redó, escriptor, mestre, músic i cantant del grup Obscens.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS SETEMBRE


M'agraden molt les imatges, encara que no em considero una gran fotògrafa. Des de sempre he fet fotos i fotos de tot, i tinc un bon grapat d'àlbums. Potser per la por de l'oblit que em ve d'herència, potser perquè em sembla que encara que un dia deixi de recordar, mirant aquests àlbums se m'activarà en el subconscient una mena de plaer, un reconeixement de moments de felicitat.

Antena Caro | Els alcaldes de Roquetes, Mora la Nova i la Ràpita i d'altres alcaldes, diputats i càrrecs d'ERC recorden el 2n aniversari de l'1 d'Octubre en un acte al pavelló de Roquetes - 01-10-2019


n Aquest dimarts, 1 d'octubre de 2019, a les 12.00 del migdia davant del Mural de l'1 d'octubre pintat per Ignasi Blanch a la paret del pavelló poliesportiu de Roquetes, els alcaldes de la Ràpita, Josep Caparrós, el de Móra la Nova, Francesc Moliné i l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, acompanyats d'altres alcaldes, diputats i càrrecs d'Esquerra Republicana, han realitzat un acte per recordar segon aniversari de l'1 d'octubre.

1
2
3
4
5
...9>