Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | Deix, de Valer Gisbert


Deix, de Valer GisbertOnada EdicionsSinopsiEs tracta d’un poemari dividit amb quatre parts que es titula “Deix” (Onada edicions, 2020); un llibre que parla i s’escriu des del silenci interior i a través de totes les emocions.

Tens un racó dalt del món | Caure en el desànim


Caure en el desànim del nostre propi tancament.Quan fugir no és un desig,quan la finestra és un pervers mirall,quan la tanca és inhumana..Inspirat en un dibuix d'Agustí Forner

Tens un racó dalt del món | Acabeu la frase


#ACABEULAFRASEDeu dies després d'estar a casa, descobreix que el sostre....(Podeu veure les respostes a instagram,  twitter i facebook)

Antena Caro | L'Informatiu Divendres 27-03-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Les ramaderies de bou brau de l'Ebre alerten que sense ingressos hauran de reduir la meitat dels caps de bestiar.

Tens un racó dalt del món | A cap vaixell no l'atura el temps,


A cap vaixell no l'atura el temps, sinó la desídia..Inspirat per una fotografia de Xulio Ricardo Trigo

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 26-03-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - La Confraria de Pescadors de Tarragona abaixa la persiana a partir d'aquest dijous i es posa en quarantena després que s'hi hagin confirmat dos casos positius de coronavirus.

Tens un racó dalt del món | Fals proverbi romanèsAntena Caro | L’Ajuntament de Roquetes impulsa un primer paquet de mesures econòmiques per fer front a la crisi del Covid-19 - 25-03-2020.


n L’Ajuntament de Roquetes impulsa un primer paquet de mesures econòmiques per fer front a la crisi del Covid-19, amb l'objectiu de pal·liar la situació d'emergència que està patint el municipi.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 25-03-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Els afectats per un ERTO cobraran com a màxim 1.098 euros d'atur independentment del salari anterior a l'expedient.

Tens un racó dalt del món | Explicant el tancament


Al Diari de Tarragona, 22 persones del món de la cultura, esport, empresa, etc, i expliquem el nostre tancament.

Tens un racó dalt del món | Llegint Àngel Burgas


Llegint Àngel Burgas, properament al programa Tens un racó dalt del món de Canal 21 Ebre

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 24-03-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Músics ebrencs regalen microconcerts diaris durant el confiament en el festival Monstres de l'Ebre.

Tens un racó dalt del món | Fem un poema a mitges?


Fa uns dies, amb l'ànim que sempre tinc de jugar amb les paraules i d'interactuar a les xarxes, vaig proposar un joc a twitter. Vaig escriure el següent: .FEM UN POEMA A MITGES?Jo escrit un 1r vers.

Tens un racó dalt del món | Ciutadà Kane, d'Orson Welles


Fragment de guió De pel·lícula de Ciutadà Kane, d'Orson Welles.:Fer diners no és tan difícil com la gent creu, si l'ùnic que vols és fer diners

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 23-03-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Florette construirà una planta a Tortosa i crearà més de 300 llocs de treball directes i indirectes.

Joan Panisello | Obra nostra al Museu del Càntir d’Argentona


El Museu del Càntir d’Argentona, dirigit pel Sr. Oriol Calvo, un del dirigents destacats, membre del Consell de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica i representant dels països del Mediterrani, ha dedicat un pis del Museu per ubicar-hi obres de membres de l’Acadèmia dels 5 continents.

Tens un racó dalt del món | Coses del teletreball i del confinament


Engegar l'ordinador que t'han portat perquè et puguis connectar a la feina. Que no s'encengui la pantalla. Moure el cable a veure si.... Prémer 27 cops el botó de la pantalla. Fins que t'adones que ton fill l'ha desendollat per a posar a carregar la Nintendo.

Tens un racó dalt del món | A mig camí de la incertesa (Rama trencada)


Lectura del conte Rama trencada, del llibre  A mig camí de la incertesa

Tens un racó dalt del món | #Vetaquí Lectura del conte Totó, el robot


Canal 21 Ebre estrena Vet Aquí, un programa en què cares conegudes del món de la cultura explicaran contes, rondalles o poemes pensats per als més menuts de la casa, en aquests dies de confinament pel coronavirus.

Tens un racó dalt del món | Un altre dia antic, de Sebastià Bennasar


Un altre dia antic, de Sebastià BennasarPagès Editors, 2020 SinopsiUn advocat mor assassinat a trets a plena llum del dia i s'inicia així una onada de crims que hauran d'investigar els policies João da Luz i Zé Coelho.

Tens un racó dalt del món | Martí Gironell llegeix A mig camí de la incertesa


Martí Gironell explica a twitter que llegeix A mig camí de la incertesa en píndoles. Moltes gràciesÉs un bon consell. No és gaire recomanable llegir massa microcontes consecutius, sinó millor llegir-ne poquets, deixar un temps per a reflexionar, i alternar-ho amb la lectura d'altres llibres.

Tens un racó dalt del món | Visc a Macondo?Antena Caro | L'Informatiu Divendres 20-03-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Primera mort per coronavirus a les Terres de l'Ebre. La Regió Sanitària Terres de l'Ebre confirma la mort d'un home a l'Hospital Verge de la Cinta, que havia ingressat amb diverses patologies prèvies.

Tens un racó dalt del món | Reflexions d'un confinament


Ai!, aquelles edats en què els caçadors s’armaven de llances i fletxes per a anar buscar l’aliment per a la tribu, amb dosis barrejades de valor, temor, prudència i enginy. Jo em disposo a anar al súper amb guants de plàstic, i pagaré amb targeta.

Tens un racó dalt del món | Lectura de A mig camí de la incertesa


Un dels sis nanocontes finals de A mig camí de la incertesa

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 19-03-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: Salut posa en marxa una 'app' per detectar la Covid 19 a Catalunya. La nova eina tecnològica, StopCovid19Cat, permetrà fer un seguiment de les persones afectades per la malaltia, veure com evoluciona la pandèmia a Catalunya i prendre les millors decisions.

Tens un racó dalt del món | Reflexions d'un confinament


Repte per quan tot això passi:recuperar els petons i abraçades suspeses.

Tens un racó dalt del món | Trinitari Fabregat a Tens un racó dalt del món


Aquesta setmana a Tens un racó dalt del món de Canal 21 Ebre, dediquem el programa a Trinitari Fabregat, escriptor i activista d'Alcanar nascut el 1912, autor de la novel·la Els jardins ignorats, que, com tants altres, va partir la Guerra Civil i l'exili, i del que l'any 2019 es va commemorar el 25è aniversari de la seua mort amb diversos actes al seu Alcanar natal, que molt especialment va organitzar el nostre convidat d'avui, Tomàs Camacho que, entre altres coses, també ens parla de la Mostra Oberta de Poesia a Alcanar.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 18-03-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Una dona de 88 anys amb patologies prèvies, primera mort amb coronavirus a la demarcació de Tarragona.

Tens un racó dalt del món | Presentació a facebook de A mig camí de la incertesa


Avui a les 7 de la tarda he fet una retransmissió en directe a facebook per a presentar A mig camí de la incertesa (Cossetània Edicions), i que podeu veure i comentar en aquest enllaç.Ja l'he presentat a youtube, twitter i facebook (coses de la confinació).

Tens un racó dalt del món | A mig camí de la incertesa, presentació en directe a twitter


Diumenge passat a la tarda, presentació en vídeo en directe a través de Twitter del llibre A mig camí de la incertesa (Cossetània Edicions)És el primer cop que faig una cosa així, per la qual cosa ha estat una mica experimental, però m'ha agradat força, i segur que repetiré.

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 17-03-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Científics demanen aturar la mobilitat laboral no imprescindible per evitar una 'catàstrofe sanitària'.

Tens un racó dalt del món | Presentació virtual de A mig camí de la incertesa


Presentació virtual del llibre A mig camí de la incertesa. S'accepten preguntes i comentaris.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 16-03-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Set nous casos eleven a 31 els positius per coronavirus a la demarcació de Tarragona.

Tens un racó dalt del món | Reflexions d'un confinament


Viure quinze dies com si fos diumenge a la tarda.

Tens un racó dalt del món | Aigua de mar, de Jordi Cervera


Aigua de mar, de Jordi CerveraCossetània Edicions, 2020 SinopsiUn cuiner medieval amb informació privilegiada que li aporta un triomf que al capdavall esdevé efímer. Un inspector gastronòmic turmentat per un passat que li enterboleix el seu bon ofici.

1
2
3
4
5
...19>