Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | Carícies literàries


Després de molts anys a les xarxes i de publicació de llibres, enceto un nou camí, una nova via de relació amb les lectores i lectors: la meva pàgina a L'Aixeta.A través d'aquesta pàgina buscaré una relació directa escriptor-lectors, que ja existeix a través de les xarxes xocials (blog, twitter, facebook, youtube, instagram), però amb un mínim compromís per ambdues parts que serveixi per a posar en valor la tasca creativa.

Tens un racó dalt del món | Viure és també lluitar


Viure, de vegades, és quelcom més que estar, és també lluitar per la dinàmica del devenir històric. Manuel Pérez Bonfill

Tens un racó dalt del món | El hombre de Heidelberg, de Víctor Canicio


Cuando uno escribe, joven amable, tiene que contar primero lo que le ha pasado, aunque no le importe a casi nadie. Una vez arrojados por la borda ciertos lastres , navegar se hace más fácil.El hombre de Heidelberg, de Víctor Canicio.

Tens un racó dalt del món | D'aquí a l'eternitat


Una nova frase per a la secció De pel·lícula, del films D'aquí a l'eternitat:.Ningú menteix quan parla de la seva soledat.

Tens un racó dalt del món | El hombre de Heidelberg, de Víctor CanicioTens un racó dalt del món | Coppelius, el creador d'autòmats, de Rosa Maria Colom


Coppelius, el creador d'autòmats, de Rosa Maria ColomPREMI FUNDACIÓ BANCAIXA DE NARRATIVA JUVENILBromera Edicions, 2020SinopsiQuina estranya atracció generen els violins? Per què, sovint, els associem a determinats secrets? Per al petit Jan, l’instrument serà el culpable de la mort de sa mare, la famosa violinista Teodora Sutter.

Tens un racó dalt del món | sempre en resta alguna emoció


Tanca la botiga on vam comprar fa onze anys quasi  tot el que necessitàvem per al nostre fill. Després d’un període de liquidació, ja està pràcticament buida. No sabem quin negoci s’hi posarà, o si romandrà buida massa temps, pendent de lloguer, com tantes altres en aquests anys de dura crisi del petit comerç.

Tens un racó dalt del món | 2001, una odissea a l'espai


En aquesta secció De pel·lícula escullo fragments dels guions que m'agrades o capten la meva atenció. En el cas de 2001, una odissea a l'espai, un dels fils que més m'ha impactat a la vida, més que frases, escullo imatges:.

Antena Caro | Roquetes se suma a la campanya 'Fes un pas cap a la diversitat' en suport al col·lectiu LGBTI - 25-06-2020.


n Amb motiu de la commemoració aquest diumenge 28 de juny, del Dia Internacional de l'Orgull LGBTI, l'Ajuntament de Roquetes se suma a la campanya 'Fes un pas cap a la diversitat', pintant un banc a Roquetes amb els colors de la bandera de l'arc de Sant Martí de l'Alliberament LGBTI.

Tens un racó dalt del món | Con quien paces


El escritor es como un pez depredador y carroñero en la charca de lo cotidiano..Con quien paces, de Víctor Canicio

Tens un racó dalt del món | Días sin huella


A la secció De pel·lícula, una frase extreta de Días sin huella, un drama terrible sobre l'alcoholisme.El protagonista està enfonsat en l'alcohol, mentre la seva núvia lluita aferrissadament per a combatre aquesta dependència:.

Tens un racó dalt del món | Manuel Pérez Bonfill, el nostre mestre de sempre


El 19 de juny de 2020, segon aniversari de la mort de Manuel Pérez Bonfill, coordinats per diLLUMs d'arts al forn, un bon nombre d'alumnes que el van poder gaudir i de gent que l'admira i aprecia, li hem dedicat un vídeo d'homenatge, amb lectures de fragments dels seus llibres, amb cançons que el representen, amb records personals.

Tens un racó dalt del món | Les marfantes de Fullola, de Joaquim Vilagrassa


Les marfantes de Fullola, de Joaquim VilagrassaOnada EdicionsSinopsiAmalgama d’estudis, investigació i una història de ciència-ficció situada en dues èpoques. L’enemistat entre el Josep i el Maso, companys fraternals de joventut, de quan van fer la mili i també de quan van anar a la guerra i, després, de les feines del camp, juntament amb el mite de les marfantes, emboira un escenari de la postguerra on encara hi havia molta vida a les partides de secà d’aquelles muntanyes, amb cultius d’oliveres i garrofers; un espai on havien passat la guerra civil moltes famílies de la comarca fugint dels bombardejos del territori, mentre els seus fills eren al front.

Tens un racó dalt del món | Sol ponent, d’Ignasi Revés


Sol ponent, d’Ignasi RevésPagès Editors, 2019  SinopsiSol ponent és el dietari d’un retorn. D’un retrobament amb la broma plana i el sol que es pon. Amb la salvatge garriga i la ciutat del Segre.

Tens un racó dalt del món | Massa preguntes


(A l'Aixeta, carícies literàries , i més, per als mecenes, a partir de 2 euros.)

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | SEE YOU LATER


"El escritor que sepa lo que tiene entre manos, que cuente conmigo para acompañarlo. El que no... Digamos que uno ya tiene más de cincuenta años, y en el mundo hay muchos libros. No puedo perder el tiempo con los que estan mal escritos".

Tens un racó dalt del món | CONVERSES AGAFADES AL VOL


CONVERSES AGAFADES AL VOLAl passeig vora el riu, una dona gran asseguda en un banc parla per telèfon:-Que m’escoltes malament? Calla, que m’aixeco la mascareta.I se l’aixeca, tot just dos dits amb una mà, mentre aproxima el móbil per sota amb l’altra.

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 18-06-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Brigades contractades per administracions locals recuperen les finques cremades pel foc de la Ribera d'Ebre.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LLISTA DEL 2020


Crec que aquest any porto un bon ritme de lectures. És un any complicat i la lectura sempre m'ha ajudat a desconnectar, trobar calma i equilibri.Aquest cop, la llista no és anual, és només dels llibres que he llegit fins a meitat de juny.

Tens un racó dalt del món | PEL•LÍCULES QUE ET CANVIEN LA VIDA?


STARDUST MEMORIES, O PEL·LÍCULES QUE ET CANVIEN LA VIDA?Una pel·lícula et pot canviar la vida, la forma de pensar, les idees? Tot és possible, segur que algú que ha llegit la pregunta ha saltat de la cadira cridant que sí, però en caràcter general, respondre afirmativament és una exageració i atorgar-li un protagonisme excessiu  a la pel·lícula en qüestió, o treure’ns-el a nosaltres mateixos.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 17-06-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: Els alcaldes republicans alerten que perilla el cobrament dels 6,9 M€ en ajudes pels aiguats de 2018.

Antena Caro | Els alcaldes republicans de Roquetes, Alcanar i Horta de Sant Joan expliquen les dificultats per accedir a les ajudes pels aiguats de 2018 - 16-06-2020.


n Els alcaldes republicans de Roquetes, Alcanar i Horta de Sant Joan expliquen en roda de premsa, celebrada el dimarts 16 de juny a la Biblioteca de Roquetes, les dificultats dels ajuntaments per accedir a les ajudes pels aiguats de 2018, les greus conseqüències que se'n poden derivar i les accions que emprendran per demanar que es doni compliment a les quantitats que es van prometre als municipis.

Tens un racó dalt del món | VIDA


Modificar una fotografia d'Emilio Zaragoza per fer un poema visual..(A l'Aixeta, carícies literàries , i més, per als mecenes, a partir de 2 euros.)

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 16-06-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Les filtracions d'aigua salobre d'un reg pròxim van erosionar la canonada del CAT a l'Ampolla que va rebentar al gener.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | STEPHEN KING


Feia temps que tenia "El visitante", però abans de llegir-lo vaig voler endinsar-me en "Mientras escribo", per conèixer millor l'autor.MIENTRAS ESCRIBO."Si quieres ser escritor, lo primero es hacer dos cosas: leer mucho y escribir mucho.

Tens un racó dalt del món | Un relat que viatja a l'Argentina


Una nova col·laboració a la revista cultural digital argentina Ají.Aquest cop es tracta de la meva pròpia traducció al castellà del conte El mestre, inclòs al recull Postres de músic.Traduir-se a mi mateix, encara que sigui a una llengua que domino com el castellà, és estrany, més difícil que escriure directament en aquest idioma, i com ho poden llegir a Argentina és tot un misteri; espero que agradi.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 15-06-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Tortosa celebrà la Mostra de Jazz en recintes a l'aire lliure i amb mesures de seguretat.

Tens un racó dalt del món | La noia de la resistència, de Xulio Ricardo Trigo


La noia de la resistència, de Xulio Ricardo TrigoColumna EdicionsSinopsiAls anys noranta, la Meritxell és una escriptora d’èxit. Tot just acaba de saber que està molt malalta. Ha escrit innombrables històries, però mai ha aconseguit treure l’entrellat de la que realment li importa, la dels seus propis orígens.

Tens un racó dalt del món | verd, en el millor dels casos


Lent i inalterable ens fa créixer el temps; de color verd, en el millor dels casos..Inspirat en una il·lustració d'Elisa Bernat

Tens un racó dalt del món | Coses del circ


Vist com està el món, els equilibristes demanen cobrar les hores extres.#cosesdelcirc

Antena Caro | L'Informatiu Divendres 12-06-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - La crisi derivada de la covid ha disparat els últims mesos les peticions d'ajuda a Càritas Tortosa.

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (fruitbol)


Fruitbol. El resultat final de plantar la llavor de l'entreteniment de masses i regar-lo amb uns quants milions.

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 11-06-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - La transformació la C-12 es comença a materialitzar amb la millora dels trams Tortosa-Amposta i Lleida-Alfés.

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (Piografia)


Piografia. Vida resumida d'un ocell.(A l'Aixeta, carícies literàries , i més, per als mecenes, a partir de 2 euros.)

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 10-06-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Retroben als Ports una orquídia en perill d'extinció que feia seixanta anys que no s'observava al massís.

Antena Caro | Ple Extraordinari i urgent de l’Ajuntament de Roquetes del 9 de juyn de 2020.


n El dimarts 9 de juny de 2020 es va celebrar una sessió extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament de Roquetes, número: 4/2020. nA l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts: nORDRE DEL DIA:n1.

1
2
3
4
5
...24>