Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | Pilar Garriga i Alfred Sala llegeixen nanocontes d'Un riu de crims


 Gràcies a Alfred Sala, i a Pilar Garriga Anguera  per la lectura d'aquests #nanocontes inclosos al llibre Un riu de crims. Els nanocontes són la meva joguina literària preferida.

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 21-01-2021.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Unió de Pagesos exigeix al govern espanyol que rectifiqui la decisió adoptada dimarts pel Consell de Ministres, segons la qual declara zones greument afectades per una emergència de protecció civil les comunitats que van patir danys pel temporal Filomena i entre les quals no hi consta Catalunya.

Tens un racó dalt del món | Pili Alegria llegeix Postres de músic


 Sé que els meus llibres no reben l'atenció dels grans mitjans de comunicació, de les més poderoses editorials, però sí són capaços d'arribar a la sensibilitat d'una colla de fidels lectors i, sobretot, lectores, com la Pili Alegria, que em regala la lectura d'un fragment del conte Sense més temps, del recull Postres de músic.

Antena Caro | El ceramista Joan Panisello regala llibres d'autors romanesos que fan referència a la seva obra a biblioteques i instituts del Baix Ebre i Montsià - 19-01-2021.


n Entrevistem a l'artista ceramista jesusenc i membre de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica, Joan Panisello, amb motiu de la seva iniciativa de regalar un total de 15 lots de llibres a les biblioteques i instituts del Baix Ebre i Montsià, que inclouen publicacions d'11 autors Romanesos que han il·lustrat les seves portades i interiors amb diferents obres artístiques de Joan Panisello.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 13-01-2021.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Un any després del Gloria s'accelera l'agonia del delta de l'Ebre davant la passivitat de les administracions.

Tens un racó dalt del món | Xavier Miró recorda Un tipus maniàtic perquè sí


 Xavier Miró, amic encantador, entusiasta i inquiet que es CREA a sobre, es troba entre els meus lectors fidels, i recorda al seu blog Ciutadà K el conte Un tipus maniàtic perquè sí, del recull Postres de músic.

Tens un racó dalt del món | Tomàs Camacho llegeix A la barana dels teus dits


 Gràcies a l'amic i escriptor Tomàs Camacho per la lectura del meu primer poemari A la barana dels teus dits. Que l'amor ens acompanyi.

Antena Caro | L'Ajuntament de Roquetes destina dues agents cíviques per vetllar pel compliment de les mesures per la Covid i incentivar el civisme - 19-01-2021.


n L'Ajuntament de Roquetes ha posat en marxa el servei de dues agents cíviques que vetllaran per una bona convivència entre la ciutadania vetllant que es compleixin les normes més elementals de civisme en els àmbits de l'ús de l'espai públic i també de les mesures establertes per la pandèmia.

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 19-01-2021.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - L'Ajuntament de Roquetes ha posat en marxa el servei de dues agents cíviques que vetllaran per una bona convivència entre la ciutadania vetllant que es compleixin les normes més elementals de civisme en els àmbits de l'ús de l'espai públic i també de les mesures establertes per la pandèmia.

Tens un racó dalt del món | Quan el destí no fa por


 

Tens un racó dalt del món | Montse Pallarès llegeix El calaix dels vols perduts


 Montse Pallarès, escriptora i amiga, llegeix un fragment d'El calaix dels vols perduts (Pagès Editors).Tant de bo aviat  poguem afegir més moments al calaix dels records, membre entusiasta de la diLLUMS d'arts al forn.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 18-01-2021.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Els cossos policials fan controls als accessos dels Ports per evitar situacions de risc.

Tens un racó dalt del món | Montse Boldú llegeix Jesús M. Tibau


 L'escriptora i amiga Montse Boldú llegeix uns versos amb què vaig guanyar el 6è premi Vila de Cambrils.Em considero més contista que poeta o, en tot cas, un poeta que escriu contes, però amb la seva veu sonen especialment dolços.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | DELINQÜENTS


 Avui el presentem!!! 25 relats de diversos autors per celebrar el llibre 50 de Llibres del Delicte.A cura de Marc Moreno. Amb els relats de:Anna Maria Villalonga, Sebastià Bennasar, Raquel Gámez Serrano, Jordi Dausà, Pep Prieto, Esperança Camps, Anna Carreras, Ramona Solé, Damià del Clot, Maribel Torres, Albert Gassull, Dora Muñoz, Xavier Gual, Xavi Díaz, Ariadna Herrero, Carles Mentuy, Maria Sardans, Quim Gómez, Xavier Zambrano, Aina Huix, David Marín, Llort, Salvador Macip, Irene Solanich i Marc Moreno.

Tens un racó dalt del món | Ernest Redó llegeix Jesús M. Tibau


 L'escriptor, músic, mestre i, sobretot, amic, Ernest Redó, a la seva pàgina de facebook, llegeix un fragment del conte La revolució, inclòs al recull I un cop de vent el despentina (Cossetània Edicions, 2011).

Tens un racó dalt del món | Confinada, de Mònica Sales


 Confinada, de Mònica Sales Onada Edicions, 2021  Sinopsi La vida entre quatre parets fa córrer lent el rellotge. Lent. Molt lent. I la vida a l’inici d’una desconeguda pandèmia mundial s’atura de cop un 17 de març en rebre una telefonada que diu “considerada infectada de covid-19”.

Tens un racó dalt del món | El reloj de Don Joaquín, de Rafael Ricote


 El reloj de Don Joaquín, un relat que Rafael Ricote ha penjat al seu blog, i que demostra que no només té sensibilitat pe a la fotografia, sinó també per a l'escriptura.

Tens un racó dalt del món | Àngel Martí llegeix El nostre pitjor enemic


 L'escriptor i amic Àngel Martí em regala la lectura del fragment inicial d'El nostre pitjor enemic (Cossetània Edicions), la meva primera novel·la on tant vaig haver de lluitar contra els meus mecanismes d'autor de relats breus.

Antena Caro | L'Informatiu Divendres 15-01-2021.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha volgut enviar a la població un missatge de preocupació per l'increment de casos de Covid-19 al municipi durant els darrers dies.

Tens un racó dalt del món | Marta Escolà llegeix No és la derrota, sinó el vent


 Un nou regal en forma de lectura. Aquest cop, Marta Escolà llegeix un dels relats de No és la derrota, sinó el vent (Onada Edicions), un recull pensat sobretot (no exclusivament) per a alumnat d'ESO i Batxillerat, gràcies a la proposta didàctica de Josep S.

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 14-01-2021.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - L'Institut Català de la Salut (ICS) ha obert un expedient a tres professionals d'infermeria que van anar a vacunar de la covid-19 en una residència de persones amb discapacitat de les Terres de l'Ebre i que van aprofitar per convidar familiars per administrar-los el vaccí.

Tens un racó dalt del món | Rafael Haro llegeix Jesús M. Tibau


 Aquests dies estan plens de regals. El més recent me'l fa Rafael Haro, que al seu facebook puja un vídeo en què recita el meu poema inclòs al recull col·lectiu Lletres de casa (2009).Valoro molt aquest real, perquè em ve d'un dels nostres millors poetes i rapsodes.

Antena Caro | Mor el Roquetenc Juanito Aragonés.


n Aquest dimecres 13 de gener de 2021 hem de lamentar la mort del Roquetenc Juanito Aragonés (80 anys), reconegut cantador de jota ebrenca, cantant, músic i exmembre de la llegendària orquestra 'Telstar'.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 13-01-2021.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Els pagesos alerten que si els fred s'intensifica com ho ha fet aquesta passada matinada, els danys a les oliveres que s'han vist afectades per les nevades del temporal Filomena a les Garrigues, sud del Segrià, l'Urgell, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre podrien ser similars als de les gelades del 2001.

Tens un racó dalt del món | Emigdi Subirats llegeix A mig camí de la incertesa


 L'escriptor i amic, Emigdi Subirats, llegeix el conte Víctimes, del recull A mig camí de la incertesa (Cossetània Edicions).Es tracta d'un relat inspirat en una conversa amb l'amic Xavier Aragó, ambientat en la Guerra Incivil, i els silencis que van vindre després.

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 12-01-2021.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - El Govern tornarà a demanar a l'Estat la creació d'una comissió mixta per actuar d'urgència i a mitjà i llarg termini al delta de l'Ebre.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 11-01-2021.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Escoles tancades, pistes de gel als carrers i transport suspès és l'escenari post temporal Filomena.

Tens un racó dalt del món | Fragments de les meves novel·les, al blog Camins de vida


  Fragments escollits per Núria Lorente al seu blog Camins de vida de les meves dues novel·les: El nostre pitjor enemic, i El calaix dels vols perduts, en aquest enllaç, i en aquest altre.

Tens un racó dalt del món | A mig camí de la incertesa, fragment seleccionat


 Avui, Mario Aguilera ha penjat a twitter un fragment del meu recull de contes A mig camí de la incertesa (Cossetània Edicions, 2020). Moltes gràcies.M'agrada descobrir quins fragments arriben a cada lector.

Tens un racó dalt del món | El calaix dels vols perduts, llegit per Carme Sabaté


Bonic regal de Reis que rebo gràcies a la lectura que Carme Sabaté fa d'El calaix dels vols perduts, la meva segona novel·la, publicada el 2018.Resulta molt emotiu escoltar allò que has escrit en una altra veu, i sempre és un misteri comprovar el fragment que un o altre lector escullen sempre com a preferit.

Tens un racó dalt del món | Cal la llum


 

Tens un racó dalt del món | I te n'anares


 

Tens un racó dalt del món | Cuentos de Jecumbui, de Hernán Álvarez García


 Cuentos de Jecumbui, de Hernán Álvarez García NPQ Editores, 2020  Sinopsis El narrador, a través de estos relatos, crea un universo sencillo y atractivo que nos acerca a los sueños de aquellos niños de campo, igual de España que del Perú, que crecieron en un mundo libre y de amor a la naturaleza a pesar de las guerras, de la pobreza y de la injusticia social… Sueños que aún yacen vivos en el corazón de todos los hombres de bien…Igualmente nos trasmite sus angustias, las del estudiante de Salamanca, que, al fin, son las de todos ahora mismo, no queriendo oír nuestras conciencias, nuestro pasado, nuestra historia, de la que seguimos sin aprender…

Tens un racó dalt del món | la constància blanca


 

Antena Caro | Recepció oficial de l'alcalde de Roquetes a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient - 05-01-2021.


n A causa de la situació actual de pandèmia, el Patronat de Festes de Roquetes i l'Ajuntament de Roquetes, amb la col·laboració de Roquetes Comunicació, han organitzat la tradicional recepció oficial de l'alcalde de la ciutat a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient de forma virtual, perquè tots els xiquets i xiquetes ho puguin veure amb seguretat des de casa seva o des de qualsevol lloc on es trobin.

Tens un racó dalt del món | perquè vol veure el mar


Agafa lloc al costat esquerre del vagó, perquè vol veure el mar, però recorda massa tard que no va, sinó que torna.

1
2
3
4
5
...7>