Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | Consulta no vinculant


Quin títol us agrada més per a un poemari?.A) hi entra de puntetes la llumB) fins que s’esgoti el pot dels diesC) embasto amb fils de l’aireD) armadura, o paper mullat

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LA NOIA DE LA PERLA de Tracy Chevalier


Escrit en primera persona, de la mà de la protagonista, ens introdueix en el món del pintor Johannes Vermeer. Ens fa viatjar a dins del quadre i alhora ens passeja per la vida del pintor i el seu entorn, a través dels quadres que va pintant.

Tens un racó dalt del món | ACABEU LA FRASE


Tota la nit que em té en vetlla amb els seus batecs; i és que el vent....Finals proposats a facebook i a twitter

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 14-02-19.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: (ACN) Els veïns per l'AP-7 gratuïta qüestionen les rotondes de la N-340 a Alcanar i requereixen informació a l'Ajuntament.

Antena Caro | Josep Codorniu, regidor del PDeCAT d'Esports i Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Roquetes - 14-02-19.


n Al programa d'Antena Caro ''A Micro Obert'' entrevistem a Josep Codorniu, regidor del PDeCAT d'Esports i Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Roquetes, per fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s'han dut a terme en aquestes dues regidories al llarg de la legislatura 2015-2019 que acaba el pròxim mes de maig.

Tens un racó dalt del món | Córrer quan el món s'atura


Córrer quan el món s'atura, quan es duplica la llum..Inspirat en una fotografia extreta de l'instagram de Jonatan Rius.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu del PDeCAT, Josep Codorniu, Ple Extraordinari i urgent mes de febrer - 12-02-19.


n Declaracions del portaveu del PDeCAT, Josep Codorniu Suñer, del Ple Extraordinari i urgent de l'Ajuntament de Roquetes del mes de febrer, celebrat el 12-02-19.n

Antena Caro | Ple Extraordinari i Urgent de l'Ajuntament de Roquetes celebrat el 12 de febrer 2019.


n El dimarts 12 de febrer de 2019 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes un Ple Extraordinari i Urgent corresponent al mes de febrer. nORDRE DEL DIA.n1.Declarar la urgència d'aquest Ple atès el que estableix l'art.

Tens un racó dalt del món | Els bons missatges


Els bons missatges sempre cauen als peus dels cavalls; de fusta, evidentment..Inspirat en una il·lustració extreta de l'instagram d'Albert Ventura.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | PECAT de Benjamin Black


XI Premio RBA Novela policiaca 2017Amb aquesta novel·la, Benjamin Black (pseudònim de John Banville), comença una sèrie amb un nou investigador. Molts el coneixereu per les novel·les protagonitzades per l'inspector Quirke, ja que amb "Pecat" ens trasllada a Irlanda, any 1957, i de la mà de l'inspector Strafford, ens ofereix una investigació que ens recordarà els clàssics creats per  Agatha Christie o Georges Simenon.

Antena Caro | Club Deportiu Roquetenc - Jornada del 09 i 10 de febrer de 2019


n Repàs de la jornada (09 i 10 de febrerr de 2019) i propera jornada. Temporada 2018/2019. Amb Miquel Angel Campos (Cap de Premsa C.D.Roquetenc).n

Antena Caro | Club Volei Roquetes - Jornada del 09 i 10 de febrer de 2019


n Repàs de la jornada del 09 i 10 de febrer de 2019, en la temporada de la celebració del 25è aniversari del Club Volei Roquetes. Amb Benjamín Cuevas.n

Antena Caro | Aturada davant de l'Ajuntament de Roquetes sota el lema 'L'autodeterminació no és delicte'.


n Avui dimarts 12 de febrer comença la vista oral del judici als presos polítics. El Tribunal Suprem viurà la primera jornada del judici als líders independentistes catalans i l'ANC ha convocat a tothom als ajuntaments a les 12 del migdia per realitzar una aturada de 10 minuts en suport als presos polítics que s'ha fet sota el lema #AutodeterminacióNoÉsDelicte.

Tens un racó dalt del món | Assassins de l'Ebre


Arriba un nou llibre en què col·laboro, i ja en són quatre desenes. Aquest cop per a tornar al gènere negre uns quants anys després d'Un riu de crims, i de la mà dels mateixos dos còmplices que han organitzat la trama i han reclutat els membres de la banda: Jordi Pijoan-López i Fede Cortés.

Antena Caro | Maribel Belmonte, regidora d'ERC de Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Roquetes - 11-02-19.


n Al programa d'Antena Caro ''A Micro Obert'' entrevistem a Maribel Belmonte, regidora d'ERC de Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Roquetes, per fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s'han dut a terme en aquesta regidoria al llarg de la legislatura 2015-2019 que acaba el pròxim mes de maig.

Viles i gents | La lenta carrera de Javier Camarena


(Publicat al Diario de Teruel el dissabte 26 de gener del 2019) Fa poc debutava a la Comunitat Aragonesa (amb èxit anunciat) l’aclamat tenor mexicà Javier Camarena. Es presentava com el tenor del moment i es parlava de la seva “carrera meteòrica”.

Tens un racó dalt del món | Cendres al llac, de Rafael Fabregat Rodríguez


Cendres al llac, de Rafael Fabregat Rodríguez (XI Premi de Teatre Breu Inicia’t)Després de la mort del seu mestre, els tres deixebles més destacats es reuneixen amb la seva vídua per a tirar les cendres a un llac.

Joan Panisello | Joan Panisello a la Revista CERÁMICA. Obra al Museu Taipei (Xina)


La revista internacional CERÀMICA corresponent a l’hivern de 2019 publica la foto d’una de les obres presentades a les 2 exposicions realitzades al Museu de Taipei amb motiu de 48è Congrés de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica.

Tens un racó dalt del món | 100 trucs per sorprendre amb el mòbil. Jocs de màgia, bromes i gags. Mag Gerard


100 trucs per sorprendre amb el mòbil. Jocs de màgia, bromes i gags. Mag GerardCossetània Edicions, 2019La majoria dels mortals fa servir el mòbil només per trucar, enviar whatsapps, posar al dia les xarxes socials i preguntar al Google Maps per una adreça.

Tens un racó dalt del món | Fals proverbi escocèsTens un racó dalt del món | diLLUMs d'arts al forn, trobada de febrer


Després de l’èxit de l’espectacle Numen, somni de l’Ebre, que va servir per a homenatjar les més de 80 persones i entitats ebrenques amb premis culturals el 2018, l’activitat dels diLLUMs d’arts al forn no s’atura, sinó al contrari.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LA PRIMERA AGÈNCIA DE DONES DETECTIVES d'Alexander McCall Smith


Encara que pel títol ens sembli que ha d'anar amb l'etiqueta de "crim i misteri", no li he posat perquè els casos que porta la detectiva protagonista són quasi un joc, si ho comparem amb les novel·les actuals del gènere.

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (relathor)


Relathor. Persona que intenta mediar, a cops de martell si fa falta.

Tens un racó dalt del món | Noemí Molinero A Tens un racó dalt del món


Noemí Molinero ens visita a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre.Amb ella fem un repàs de la seva trajectòria, centrada en literatura infantil i juvenil, especialment del seu nou llibre El cementiri dels vius, d'Editorial Gregal, un llibre que barreja tocs de fantasia encarnats en uns simpàtics morts que es desperten, i la crua realitat de la especulació immobiliària.

Antena Caro | Paco Gas, alcalde d'ERC de Roquetes - 06-02-19.


n Al programa d'Antena Caro ''A Micro Obert'' entrevistem a Paco Gas, alcalde d'ERC de Roquetes, per fer el balanç d'aquesta temporada i conèixer de quina manera s'ha treballat des de l'Ajuntament per a tota la ciutadania amb els projectes i actuacions que s'han portat a terme al municipi.

Tens un racó dalt del món | Quan la sorpresa no és al cel


Quan la sorpresa no és al cel, sinó als ulls..Inspirat en una il·lustració de l'instagram d'Albert Ventura

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | TE VERÉ ESTA NOCHE de Susana Rodríguez Lezaun


Aquest és el tercer llibre que té com a protagonista l'inspector Vázquez, "Sin retorno" i "Deudas del frío", són els anteriors.A cada llibre hi trobem casos diferents, però com a totes les bones sèries, a la vida de l'inspector també hi ha successos molt interessants que ens enganxen tant com la trama de cada novel·la.

Antena Caro | Club Volei Roquetes - Jornada del 02 i 03 de febrer de 2019


n Repàs de la jornada del 02 i 03 de febrer de 2019, en la temporada de la celebració del 25è aniversari del Club Volei Roquetes. Amb Benjamín Cuevas.n

Antena Caro | Club Deportiu Roquetenc - Jornada del 02 i 03 de febrer de 2019


n Repàs de la jornada (02 i 03 de febrerr de 2019) i propera jornada. Temporada 2018/2019. Amb Miquel Angel Campos (Cap de Premsa C.D.Roquetenc).n

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 05-02-19.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - La població hivernal d'ocells aquàtics del Delta es manté per sobre de la mitjana de referència.

Tens un racó dalt del món | Quan tu ets la pluja


Quan tu ets la pluja,quan esquitxar-se, el regal..Inspirat en una fotografia de Marc Prades

Antena Caro | Sisco Ollé, regidor d'ERC de Cultura, Ensenyament i Joventut de l'Ajuntament de Roquetes - 04-02-19.


n Al programa d'Antena Caro ''A Micro Obert'' entrevistem a Sisco Ollé, regidor d'ERC de Cultura, Ensenyament i Joventut de l'Ajuntament de Roquetes, per fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s'han dut a terme en aquestes regidories al llarg de la legislatura 2015-2019 que acaba el pròxim mes de maig.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 04-02-19.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: (ACN) Els ecologistes denuncien que el delta de l'Ebre retrocedeix entre cinc i deu metres de mitjana a l'any.

Tens un racó dalt del món | El gest d’Yrit, de Conxita Jiménez


 El gest d’Yrit, de Conxita JiménezPagès Editors, 2019IX Premi Nit de Poesia al carrer, 2018 del col·lectiu CalaCultura de l'Ametlla de Mar"Podria semblar que aquest “gest d’Yrit” obeeix a la construcció d’un discurs interior, qui sap si per ordenar les coses i ordenar-se un mateix, i certament en té les aparences, però aquest gest, el girar-se a mirar cap enrere, ens obre una visió àmplia i dóna joc a una interpretació diversa: per damunt de l’amenaça d’esdevindre estàtua de sal si ho fem, hi ha la valentia de girar-se, decididament, malgrat l’amenaça.

Viles i gents | Jóvens rurals: invisibles?


(Publicat al Diario de Teruel el dissabte 2 de febrer del 2019) Acaba de publicar-se a França Les invisibles de la République (París, Robert Laffont, 2018), un assaig de 224 pàgines escrit per Salomé Berlioux i Erkki Maillard.

Tens un racó dalt del món | Dimonis de mitjanit, d'Emili Gil


DIMONIS DE MITJANIT és una via ideal per endinsar-nos en l'imaginari d’Emili Gil, si encara no heu llegit cap de les seves novel·les o contes. Com no podia ser de cap altra manera, dins de les seves pàgines hi ha foscor, sordidesa i fascinació per la mort però també l’esperit vitalista i renovador dels escriptors de principi segle XIX.

1
2
3
4
5
...18>