Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | No es poden donar tants llangostos a la sibeca, d’Àngel Vallverdú Rom


No es poden donar tantsllangostos a la sibeca, d’Àngel Vallverdú RomPremi Literari Sebastià Juan Arbó 2016Cossetània Edicions, 2017SinopsiEl cap de colla del Ball de Bastons de Cambrils, el jove i brillant Ramon Mercadé, mor en estranyes circumstàncies.

Tens un racó dalt del món | El poble dorment, de Rébecca Dautremer


El poble dorment, de Rébecca DautremerBaula EdicionsDormir està molt bé! Però, cent anys?! És una mica massa, oi?El poble dorment és una nova obra de Rébecca Dautremer, pensada perquè els lectors gaudeixin amb les meravelloses il·lustracions d’aquesta artista francesa.

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


El cim del teu muscle,que enyoro caminar.I la caiguda que la pell suau convida..Inspirat en una fotografia de Julie Peiffer, extreta de la pàgina Photographic Mercadillo

Tens un racó dalt del món | Dia mundial de la poesia a Móra d'Ebre


En un acte organitzat pels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre, el passat 21 de març, en motiu del Dia mundial de la Poesia, vaig estar a la biblioteca de Móra d'Ebre per fer l'activitat que vaig anomenar "Versos, mirades i nanocontes".

Antena Caro | L'Institut Roquetes i l'escola Mestre Marcel·lí Domingo realitzen conjuntament un projecte d'acompanyament lector - 24-03-17.


n Aquesta setmana a ''La Tertúlia'' d'Antena Caro parlem amb alumnes i professors de l'Institut Roquetes i l'escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes que ens expliquen que estan realitzant conjuntament un projecte d'acompanyament lector per als alumnes de primària.

Tens un racó dalt del món | Presentació de La vida darrere de l'aparador


El cartell de la presentació del meu nou llibre La vida darrere de l'aparador (Onada Edicions), que tindrà lloc el 30 de març, a les 8 del vespre.En tractar-se d'un dietari simpàtic ambientat a diversos comerços de Tortosa, hem buscat un lloc adient i especial: la fàbrica de xocolates CREO.

Tens un racó dalt del món | Llegint a Retrats ebrencs


Diumenge passat, i per segon any consecutiu, vaig participar a la trobada de Retrats ebrencs, no dibuixant, però sí llegint, aquest cop en companyia de Sílvia Panisello i Sílvia Mayans, alhora que fèiem de model.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | FARISHTA de Marc Pastor


Segons el Marc Pastor, havia de ser un relat, després va pensar que donava per a més i va començar a escriure una novel·la curta... que ha acabat sent de gairebé 500 pàgines.La Farishta és una noia de l'Afganistan, que va ser adoptada per un matrimoni rus, i que va tornar a quedar-se òrfena després que els seus pares adoptius morissin en un accident.

Tens un racó dalt del món | La vida darrere de l'aparador (fragment)


Un fragment del meu nou llibre, La vida darrere de l'aparador (Onada Edicions), del capítol ambientat a Òptica Forteza. El llibre consta de quinze capítols, ambientats en quinze comerços diversos de Tortosa, i es presenta el 30 de març a un lloc especial: la fàbrica de xocolates CREO.

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 23-03-17.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: (ACN) La PDE insisteix que el pacte de Rialb estableix precedent per estendre el transvasament del Segre cap a Barcelona.

Antena Caro | Roquetes amb la Volta Ciclista a Catalunya 2017, crida de l'alcalde a veure la cursa - 24-03-17.


n Aquest divendres 24 de març de 2017 la 5a etapa de la 97a Volta Ciclista a Catalunya passa pel municipi de Roquetes.nL'alcalde de Roquetes, Paco Gas, fa una crida a tota la ciutadania perquè no perdin l'oportunitat de contemplar aquest esdeveniment esportiu de primer nivell.

Antena Caro | Òmnium 331 - Montserrat Boldú, escriptora - 23-03-17.


n Aquesta setmana al programa núm. 331, Conrad Duran entrevista a Montserrat Boldú, autora del llibre ''El gripau Estanislau... i altres poemes''.n

ENTRELLUM - TONI IBANEZ | Mal oratge


Mal oratge. El contes de fades cauen a trossos. El psicòpata que m’habita s’altera, ensenya les urpes, dispara a tort i a dret, i fuig com un covard. El seu estil inconfusible. Després, ruïnes i llàgrimes, la sang que envermelleix rius i mars.

Tens un racó dalt del món | El nostre pitjor enemic, segons Carme Andrade


En aquest enllaç podeu llegir el comentari de Carme Andrade sobre El nostre pitjor enemic.

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


Víctor Amela és la convidat aquesta setmana a  Tens un racó dalt del món, de Canal 21. Conegut espcriptor i periodista, parlarem sobretot de la seva darrera novel·la, La filla del capità Groc, premi Ramon Llull i el segon llibre més llegit la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa el 2016, i el llibre amb què el seu Club de lectura arriba a la trobada número 100.

Antena Caro | Club Deportiu Roquetenc - Jornada del 18-19 de Març de 2017


n Repàs de la jornada (18-19 de març) i propera jornada. Temporada 2016/2017. Amb Miquel Angel Campos (cap de Premsa C.D. Roquetenc).n

Antena Caro | 2a Ruta de la Tapa amb mel al Perelló del 31 de març al 2 d'abril - 22-03-17.


n Aquesta setmana al programa d'Antena Caro, ''El Món de la Pagesia'', presentat per Josep Olivas, pagès de Roquetes, ens parla de la 2a Ruta de la Tapa amb mel al Perelló, de què Agricultura destina gairebé 2,1 M€ a projectes per mitigar el canvi climàtic en les explotacions agràries, el Departament d'Agricultura crea tres circumscripcions econòmiques per al sector de la fruita a Catalunya, Agricultura destina gairebé 1,2 M€ a la diversificació econòmica de les explotacions agràries, es celebra el Dia Internacional dels Boscos i finalment Josep ens comenta com es preveu l'agricultura per aquesta primavera.

Antena Caro | L’Ajuntament de Roquetes signa amb Sorea un conveni de pobresa energètica i vulnerabilitat econòmica.


n L'Ajuntament de Roquetes signa amb Sorea un conveni de pobresa energètica i vulnerabilitat econòmica.nEs crea un Fons de Solidaritat per garantir l'abastament d'aigua potable.nL'Ajuntament de Roquetes i l'empresa Sorea, prestadora del servei municipal d'abastament d'aigua potable del municipi, han signat un segon conveni de col·laboració per la creació d'un Fons de Solidaritat dotat amb 1.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 22-03-17.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: (ACN) El Govern ha convocat la Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l'Ebre per al pròxim mes d'abril amb un únic punt a l'ordre del dia: les mesures per la mobilització dels sediments als embassaments i altres solucions per aturar la regressió del delta de l'Ebre.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | ELS MÚSICS TAMBÉ MENGEN de Pere Cardona


Va, que fa molts dies que no ressenyo llibres de cuina!!Els músics també mengen, i els músics catalans diria que molt bé. Pere Cardona és cuiner i ens presenta un llibre de cuina molt especial on ha combinat músics, cançons i receptes.

ENTRELLUM - TONI IBANEZ | Puresa Nuesa Bellesa


PURESARetrobar el centre, la mística.Tu sol en la Natura, el nucli.El silenci.

Tens un racó dalt del món | La vida darrere de l'aparador (fragments)


Un fragment del meu nou llibre, La vida darrere de l'aparador (Onada Edicions), del capítol ambientat a la botiga de roba Castellà. El llibre consta de quinze capítols, ambientats en quinze comerços diversos de Tortosa, i es presenta el 30 de març a un lloc especial: la fàbrica de xocolates CREO.

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 21-03-17.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: (ACN) Enderroquen la casa d'Alfara de Carles que els veïns van salvar fa una setmana.nLa casa d'Alfara de Carles (Baix Ebre) que van salvar els veïns de ser enderrocada fa una setmana, ha anat a terra aquest dilluns a primera hora del matí.

Tens un racó dalt del món | El trist atzar del vertigen que em devora, d'Òscar Ramírez Dolcet


La forma de saltar (o de no saltar) un obstacle pot resultar traumàtica, o bella. A El trist atzar del verigen que em devora, Òscar Ramírez, el seu autor, ens mostra com podem traduir un moment de dolor a paraules, o com fer servir les paraules per vèncer el dolor.

ENTRELLUM - TONI IBANEZ | Ser pare


Hi ha un abans i un després de ser pare (i de ser mare, però en aquesta reencarnació m'ha tocar ser mascle). No és només que l'espècie t'hagi utilitzat per a perpetuar-se. No és només que el nostre ego necessiti una extensió per a sentir-se més important.

Tens un racó dalt del món | La vida darrere de l'aparador (fragment)


Un fragment del meu nou llibre, La vida darrere de l'aparador (Onada Edicions), del capítol ambientat a la botiga d'electrodomèstics Moderhogar. El llibre consta de quinze capítols, ambientats en quinze comerços diversos de Tortosa, i es presenta el 30 de març a un lloc especial: la fàbrica de xocolates CREO.

Tens un racó dalt del món | El gran llibre de les estacions d’en Pol, de Liesbet Slegers


El gran llibre de les estacions d’en Pol, de Liesbet SlegersBaula Edicions, 2017 SinopsisLes estacions omplen de color el món d’en Pol. A la primavera, la natura es desperta i tot torna a créixer.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 20-03-17.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: (ACN) Veïns, autoritats i familiars de les víctimes commemoraran el primer aniversari de l'accident d'autocar a Freginals el pròxim dia 24 amb la inauguració d'un monòlit al lloc del sinistre.

Antena Caro | Centre Obert Xirinxina de Roquetes, activitats i col·laboracions d'altres entitats - 20-03-17.


n Aquesta setmana al programa d'Antena Caro ''A Micro Obert'', parlem del Centre Obert Xirinxina de Roquetes.nEntrevistem a Nuria Salomó, directora, Josep Cid, integrador social en pràctiques i la col·laboradora Mireia Andreu, professora de teatre de l'Escola Cecília Aymí de Tortosa.

Tens un racó dalt del món | El gripau Estanislau, de Montse Boldú, Clara Codina i Susanna Bacardí


El gripau Estanislau, de Montse Boldú, Clara Codina i Susanna BacardíOnada Edicions, 2017SinopsiEl gripau Estanislau… i altres poemes és un llibre per llegir i rellegir; és un àlbum per mirar i remirar.

Tens un racó dalt del món | Versos, mirades i nanocontes, a Móra d'Ebre


El proper 21 de març, celebraré el Dia mundial de la poesia a la Biblioteca de Móra d'Ebre, amb Versos, mirades i nanocontes; la meva manera d'escriure, entendre i mirar poesia.L’entrada és gratuïta i l'organització va a càrrec del Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre.

Tens un racó dalt del món | Fins i tot els morts, de Benjamin Black


Fins i tot els morts, de Benjamin BlackBromera Edicions, 2017  SinopsiEn Quirke ha viscut massa temps entre els morts. Últimament, ha patit al·lucinacions i pèrdues de coneixement. La causa sembla ser una antiga ferida d’un cop brutal i, segons el metge, tan sols necessita un descans prolongat.

Tens un racó dalt del món | Aprenent de cavaller


Aprenent de cavaller, de Vivian French, amb il·lustracions de David MellingNonva col·lecció de Baula EdicionsEn Sam somia en convertir-se en cavaller, però haurà de superar sis proves per aconseguir-ho.

Tens un racó dalt del món | Els llops ja no viuen als boscos, de Teresa Saborit


Els llops ja no viuen als boscos, de Teresa SaboritXI Premi 7lletres, 2016Pagès Editoris, 2017   La maldat que simbolitzava el llop en les versions originals dels contes clàssics ha perviscut fins als nostres dies.

Tens un racó dalt del món | Patufet, on ets? Viatge per la història de Catalunya, d’Hugo Prades i Roger Roig


Patufet, on ets? Viatge per la història de Catalunya, d’Hugo Prades i Roger RoigCossetània Edicions, 2017   SinopsiEl Patufet, expert en descobrir les tradicions catalanes als infants, s’ha amagat ara en diferents episodis de la història de Catalunya.

Tens un racó dalt del món | Cornudella de Montsant / Tens un racó dalt del món


El dia 16 de març, la secció de Màrius Serra al programa Divendres de TV3, ha estat dedicat a paraules conudellenques, i fa referència al meu anagrama de Cornudella de Montsant, Tens un racó dalt del món, que em va servir de títol del meu primer llibre, del meu blog i del programa que presento a Canal 21 Ebre.

1
2
3
4
5
...7>