Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | Interrogant ala vorera


M'intriguen les coses que trobo pel carrer. Com ara aquest interrogant que crida la meva atenció.Ja tinc l'interrogant. Ara em falta el text de la pregunta. Us convido a fer propostes.Ja n'han fet a twitter i facebook

Tens un racó dalt del món | Històries a cabassos, de Núria Ibáñez


Històries a cabassos, de Núria IbáñezOnada Edicions, 2019SinopsiBàrbara i Jaume ens apropen a les tradicions i els racons bonics dels pobles de la comarca del Montsià. Amb només deu anys, ens ensenyaran l’important que és cuidar dels tresors que té la nostra cultura (tradicions, paisatges, parlar propi…).

Tens un racó dalt del món | COM ÉS QUE M’AGRADAVA DEMIS ROUSSOS?


Quan jo encara no tenia ni deu anys, a principis dels setanta, no sé per què, però m’agradava Demis Roussos. Me n’agradaven molts més, les cançons que sonaven llavors i que compartim segur amb la gent de la meva edat, però avui, en escoltar-lo de casualitat, m’he sentit transportat a aquella edat.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC, Sisco Ollé, Ple Extraordinari celebrat el 14 d'agost de 2019.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Extraordinari de l'Ajuntament de Roquetes celebrat el 14 d'agost de 2019.n

Antena Caro | Declaracions del regidor de Movem, David Poy, Ple Extraordinari celebrat el 14 d'agost de 2019.


n Declaracions del regidor de Movem, David Poy Martínez, del Ple Extraordinari de l'Ajuntament de Roquetes celebrat el 14 d'agost de 2019.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Junts, Josep Codorniu, Ple Extraordinari celebrat el 14 d'agost de 2019.


n Declaracions del portaveu de Junts, Josep Codorniu Suñer, del Ple Extraordinari de l'Ajuntament de Roquetes del celebrat el 14 d'agost de 2019.n

Antena Caro | Ple Extraordinari de l'Ajuntament de Roquetes celebrat el 14 d'agost de 2019.


n El dimecres 14 d’agost de 2019 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes una sessió plenària Extraordinària. Van excusar la seva absència els regidors Toni Hurtado de Movem i Ximo Llopis de Ciutadans.

Tens un racó dalt del món | Els cants de les plantes. De música, bones herbes i cistelleria. Del Taller de Memòria Oral del Museu de la Pauma


Els cants de les plantes. De música, bones herbes i cistelleria. Del Taller de Memòria Oral del Museu de la Pauma Cossetània Edicions, 2019  Aquest llibre reuneix una selecció de cants dedicats a 88 espècies de plantes que campen pel nostre país.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | VACANCES


Aquest any he tingut temporades d'embús, en les que se m'acumulava la feina. Tinc un problema amb dir "no", però al final he hagut d'assumir que de tant en tant és inevitable. Vull fer tantes coses.

Tens un racó dalt del món | Acabeu la frase


"No sé la resposta", diu el geni de la làmpara, mentre esbossa un enorme badall, però....Finals proposats a twitter i a facebook.

Tens un racó dalt del món | Petits o grans heroïcitats.


Al parc de Tortosa trobem un xiquet que parla català amb accent de l’est d’Europa. Hi hem coincidit moltes vegades durant aquests anys. Escolto com li explica a mon fill que ahir va jugar a pilota amb un xiquet dos anys més gran, i el va guanyar 4-2.

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


Sala d'espera consulta mèdica. Només dos tipus de revistes:-De xafarderies.-De cotxes, motos o de caça. No em sento representat per cap.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | L'ULL DE L'ESCARABAT d'Anna Carreras


Un cop més Llibres del Delicte aposta per una novel·la diferent, amb un llenguatge fresc i directe, que tot i ser prou fosca, surt dels cànons de la negra. Anna Carreras ens presenta d'entrada unes circumstàncies totalment possibles i ens estira a seguir la protagonista per saber com acabaran les seves peripècies.

Tens un racó dalt del món | L'aixeta és la solució


La set.L'aigua.La font.L'aixeta és la solució, però no funciona sola..Inspirat en una obra de Xavi Solé.

Tens un racó dalt del món | Jocs de Florals de Torroja del Priorat, 1992; aquí comença tot


Jocs de Florals de Torroja del Priorat, 1992. Faig esforços per a acabar el meu primer conte i presentar-lo a aquests Jocs Florals, tan a prop de casa. Guanyo un accèssit, que representa un gran impuls per a mi.

Tens un racó dalt del món | Anys llum, de Josep Porcar


Anys llum, de Josep Porcar 21è Premi de Poesia Ciutat de SaguntOnada EdicionsAnys llum naix d’una profunda commoció, precursora d’un procés de mudança personal. L’any llum mesura la longitud que recorre la llum en un any.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | EL PSICOANALISTA de John Katzenbach


John Katzenbach és molt conegut per aquesta novel·la, encara que si em fessin triar entre aquesta i "Juicio final", no sé per quina em decantaria.Frederick Starks és vidu i viu una vida ordenada, rutinària i avorrida, mentre treballa de psicoanalista.

Tens un racó dalt del món | GRÀCIES, COLOMBO


Cada generació està marcada, sobretot, per allò que ha viscut a la infantesa i a la joventut. Per això m’arrisco a dir que la meva generació és la primera, i potser l’única, eminentment televisiva.

Tens un racó dalt del món | Juguen a endevinalles els arbres


Juguen a endevinalles els arbres,m'emociona el misteri de les branquesi el seu catàleg de colors.Sempre encerto si sempre m'hi enamoro..Inspirat per una foto de Vicent Pellicer. Us recomano el seu blog.

Tens un racó dalt del món | diLLUMs d'arts al forn, trobada d'agost


5 d’agost de 2019. Trobada mensual dels diLLUMs d'arts al forn. Quan arriba l’estiu, sempre ens plantegem si fem una aturada al mes d’agost, però és tanta l’energia i les ganes de trobar-nos, que tots els anys ho descartem.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LA RETORNADA de Donatella Di Pietrantonio


Una nena de tretze anys que ha viscut una vida agradable a la ciutat arran de mar. S'ha banyat a la seva platja privada, ha anat a bones escoles, ha fet natació i ballet, però de sobte la retornen al poble, a la que és la seva família biològica.

Tens un racó dalt del món | llibres de segona mà.


Botiga de llibres de segona mà. Trobo dos exemplars meus. Es venen a 3 euros/1 exemplar, 5 euros/2 exemplars , i 10 euros/ 5 exemplars. Els compren a 20 cèntims. Encara no he decidit com prendre-m'ho.

Antena Caro | Ofrena de Flors i Fruits de les Festes Majors de la Raval de Cristo 2019 - 03-08-2019.


n El dissabte 3 d'agost es va fer la tradicional l'Ofrena de Flors i Fruits i el pregó de les Festes Majors de la Raval de Cristo 2019 en honor al seu patró, Sant Mateu. L'Ofrena, que va recorrer els principals carrers de la Ravaleta des de la Plaça Pare Cirera fins arribar al pati de les escoles, va estar encapçalada pels gegants, grallers i tambors de Lo Golafre, seguida per les Pubilletes, Pubilles, Patronat de Festes de Roquetes, Comissió de Festes de la Ravaleta, autoritats, entitats, associacions i penyes de la Ravaleta i Roquetes, amb l'acompanyament de la banda de música de La Lira Roquetense.

Tens un racó dalt del món | Personatges de la batalla de l'Ebre, 16/16 Bertomeu


L'any 2018, en motiu del 70 aniversari de la batalla de l'Ebre, Ebrejocs va publicar el llibre Ebre, relats d'una batalla, on 16 autors/es van escriure relats basats en 16 personatges de ficció, d'ambdós bàndols i de tots condicions.

Antena Caro | Festes Raval de Cristo 2019 - Pregó a càrrec de David Sastre, pintor i músic - 03-08-2019.


n Aquest passat dissabte 3 d'agost es va fer la tradicional l'Ofrena de Flors i Fruits i el pregó de festes, aquest any a càrrec de David Sastre, pintor i músic de la Ravaleta. Abans del pregó es van fer els parlaments oficials a càrrec de l'alcalde en funcions, Sisco Ollé, la regidora d'Urbanisme, Núria Altadill, veïna de la Ravaleta i representant de l'ajuntament a la Raval de Cristo i de la presidenta de la comissió de festes de la Ravaleta, Georgina lleixà.

Joan Panisello | Una Nova exposició itinerant per Andorra


Tal com va succeir l’any passat, amb les obres que la UNESCO va rebre l’any 2008 de Joan Panisello, en compensació per les dues setmanes de treball que dediquen tots els artistes invitats, novament enguany la CNAU, (Comissió Nacional Andorrana per la UNESCO) organitza igualment uns nova exposició col·lectiva que durarà 10 mesos per les 7 principals parròquies d’Andorra.

Tens un racó dalt del món | Recursos inhumans, de Pierre Lemaitre


Recursos inhumans, de Pierre LemaitreBromera EdicionsSinopsiAlain Delambre és un directiu de cinquanta-set anys desgastat per quatre anys d’atur. Exdirector de recursos humans, accepta petites feines que el desmoralitzen.

Tens un racó dalt del món | El corb i la serp, de Ramon Llull.


El corb i la serp, de Ramon Llull.Adaptació de Salvador Vendrell Grau, i il·lustracions de Manuel Baixauli Onada EdicionsQuè és més important, l’astúcia o la força? Un tema de la literatura universal i de la vida sobre el qual hi reflexiona Ramon Llull en aquest llibre.

Tens un racó dalt del món | La llum, de vegades, et torna carregada de vida


El 2017 vaig tenir l’honor que una de les meves frases formés part de la col·lecció de postals de la Institució de les Lletres Catalanes.Aquestes frases tenen èxit, i és una gran satisfacció veure-les córrer món, com va ser aquest cas a Nottingham.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS JULIOL


Estiu. Aquest mes i el següent, temps de color, calor, i molta aigua, els llibres tindran fons de tovalloles.Alguns diuen que només llegeixen a l'estiu, jo crec que no és l'època en que llegeixo més ni de bon tros.

Tens un racó dalt del món | La pluja multiplica la llum;


La pluja multiplica la llum; el bosc de la ciutat no dorm..Inspirat en una pintura de Gleb Goloubetski extreta de twitter

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | EL AVISO de Paul Pen


Aquesta és una novel·la de les que no s'hauria d'explicar res per no espatllar la descoberta de cada gir, cada sorpresa, de les esperances o desenganys a que ens enfronta l'autor, mentre juga amb nosaltres.

Tens un racó dalt del món | INCONGRUÈNCIES MATERNES


Plaça de l'Ajuntament de Tortosa. Pas estret entre la font i les taules de la terrassa. Una família ve en sentit contrari, xiquet amb bicicleta, encara amb poc domini, amb cura. M'espero aturat que passin.

Antena Caro | Presentació del XXVI Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre, L'Hort de la Música 2019 a l’Hort de Cruells de Roquetes - 30-07-2019.


n Aquest dimarts 30 d'agost a la sala de sessions de l’Ajuntament de Roquetes el regidor de Cultura, Sisco Ollé i el representant de l’empresa Túbal Cultura i Espectacles, Arturo Gaya, han fet la presentació a la premsa del 26è Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre, L'Hort de la Música 2019 que es celebrarà com tots els anys a l’Hort de Cruells de Roquetes.

Antena Caro | Inici de les Festes Majors de la Raval de Cristo 2019 - 31-07-2019.


n Aquest dimecres 31 de juliol han començat les Festes Majors de la Raval de Cristo amb la disparada de la traca d'inici de festes i el repartiment del típic panoli. Fins al dilluns 5 d'agost festes de la Ravaleta 2019.

Tens un racó dalt del món | Viure és inestable


Viure és inestable.Viure és jugar a equilibrista sobre rodes.No viure és caure segur..Inspirat en una obra de Joan Miró, que té el seu taller a La Serra d'Almos

1
2
3
4
5>