Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | És impossible ignorar el mar


És impossible ignorar el mar,no podem buidar-ne tota l'aigua,no ens podem menjar tota la sal.

Antena Caro | Ebre Folk Roquetes 2018, versadors, sonadors i balladors de bureo, 18 i 19 d'agost a l'Hort de Cruells.


n El cap de setmana del 18 i 19 d’agost a l’Hort de Cruells es celebrarà l’Ebre Folk Roquetes 2018, on la música de rondalla, els versadors, el ball de bureo i la cultura popular seran els protagonistes.

Antena Caro | Sisco Ollé, regidor de Cultura, explica el cartell d'actuacions i activitats programades aquest 18 i 19 d'agost a l'Ebre Folk.


n El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, ha lloat el cartell d'actuacions i activitats programades aquest any a l'Ebre Folk, que recordava va néixer ara fa tres anys de la iniciativa que va tenir l'Escola de Música Tradicional Lo Canalero, de celebrar unes jornades sobre la cançó improvisada i el ball de la jota, on es va convidar a participar a diferents grups d'arreu de l'Estat que es dedicaven a fer cançó improvisada i balls de jota.

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


Què llegiríeu abans, un poema declarat d'interès públic, o zona catastròfica?

Tens un racó dalt del món | El calaix dels vols perduts, fragment


Fer avançar aquella reina en diagonal era un acte irreversible que tenia conseqüències. N’eres conscient, i de la immutable mirada del sultà, i de la tensió que s’intuïa als braços encreuats dels guardes que us envoltaven amb rostre impassible, com de cera.

Antena Caro | Pregó de les Festes Majors de la Raval de Cristo 2018 - 04-08-18.


n Aquest any el pregó oficial de les Festes Majors de la Raval de Cristo ha anat càrrec d'una representació de la Comissió de Festes que l'any 1983 va organitzar la primera Ofrena a la Ravaleta, ara fa 35 anys.

Tens un racó dalt del món | Posa-li nom a un riu de Mart


Descobreixen a Mart un riu de lava petrificat. Us demanen que li poseu per nom el títol d'un llibre. Quin llibre triaríeu?.Propostes de títols fetes a facebook i a twitter

Tens un racó dalt del món | Quatre estacions, de Josep Lleixà


Quatre estacions, de Josep LleixàDel pròleg de Josep Lleixà Fernández “Quatre estacions” està ordenat per temes. Ho està amb un ordre que reflecteix el meu estat d’ànim en el moment de la seva escriptura: esperançat, content, trist, melangiós, confús, creatiu.

Tens un racó dalt del món | Històries íntimes, de Jenni Rodà, Neus Verdaguer


Històries íntimes, de Jenni Rodà, Neus VerdaguerPREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDABromera Edicions, 2018SinopsiTendres, divertides, insòlites, originals, sensuals, tristes, melancòliques.

Tens un racó dalt del món | perquès


Mig matí. Estiu. Planta baixa de l'Ajuntament. La porta de la sala de premsa està oberta. Hi veig asseguts d'esquena una periodista i un xiquet d'uns dos anys al costat, suposo que son fill. Conciliació de la vida laboral i familiar?Durant la roda de premsa, el xiquet atacarà amb una bateria dels seus típics i infinits perquès?

Tens un racó dalt del món | ACABEU LA FRASE


Les hores que es fonen no responen cap pregunta, només....Aquí podeu veure les respostes al facebooki aquí a twitter

Antena Caro | L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, nou diputat d’ERC a la Diputació de Tarragona.


n L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, va prendre possessió com a diputat de la Diputació de Tarragona el passat dimarts 7 d'agost durant la celebració d'un ple extraordinari. Gas ocuparà el càrrec de diputat dins del grup d'ERC per al Partit Judicial de Tortosa, en substitució de Gervasi Aspa que va deixar el càrrec recentment per jubilació.

Tens un racó dalt del món | tu vols, jo voloTens un racó dalt del món | El calaix dels vols perduts, fragment


Des de la distància, el sol es declarava innocent, però la complicitat era d’una evidència irrenunciable i, com un puny, colpejava el rostre de la terra. Les petjades es fonien amb urgència de destí implacable i els camins invisibles desdibuixaven el seu fil.

Tens un racó dalt del món | El calaix dels vols perduts, presentacions


Les primeres presentacions d'El calaix dels vols perduts, ja a la vista.8 de setembre. Cornudella de Montsant. Amb Francesc Valls Calçada20 de setembre. Biblioteca de Tortosa. Amb Sílvia Panisello. 19.

Tens un racó dalt del món | Cal només un gest petit


Cal només un gest petit, de vegades, per despertar la tendresa, per humitejar cors marcits..Text inspirat en la imatge d'un dels blogs de Joan Rodó.

Antena Caro | Entrega de diplomes dels programes TLN Mobilicat i de Voluntariat Europeu d'OBRE'T'EBRE - 06-08-18.


n Aquest dimarts 6 d'agost a la sala de plens de l'Ajuntament de Roquetes ha tingut lloc l'acte d'entrega de diplomes als joves que han participat en el projecte de Voluntariat Europeu que porta a terme l'associació obre’t’ebre.

Tens un racó dalt del món | Per primer cop


Acabo d’emetre la meva primera factura electrònica. Entre treure’m el certificat digital, descarregar-me intruccions, descarregar-me un programa, descarregar-me’n un altre, rectificar alguna errada, tornar a començar, exasperar-me, sospirar,  i altres desventures que us estalvio, m’ha costat més temps que la tasca literària que he descrit succintament al concepte.

Tens un racó dalt del món | El joc de les mentides, de Ruth Ware


El joc de les mentides, de Ruth WareBromera Edicions, 2018SinopsiQuan la Thea, la Fatima i l’Isa reben un missatge de la Kate amb les paraules «Us necessito», no dubten a respondre immediatament a la seva crida.

Tens un racó dalt del món | Sopar de lletres a Tortosa. Onada Edicions


Dimecres passat, 1 d’agost, nova edició del Sopar de lletres que organitza Onada Edicions des de fa quatre anys, de forma itinerant dins del principal territori d’acció de l’editorial, que Miquel Àngel Pradilla defineix físicament i històricament com l’antiga diòcesi de territori.

Tens un racó dalt del món | Pont dels estretets, de Tomàs Camacho


Pont dels estretets, de Tomàs Camacho. participació a la V Mostra Oberta de Poesia d'Alcanar, 2014

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | APROFITANT LES VACANCES


Aprofitant que aquests mesos l'atenció cap als blocs, ja força perjudicada últimament, va encara més a la baixa, faré una petita pausa.Intentaré gaudir de la família i, carregar una mica de vitamina D, sense deixar de llegir, és clar.

Tens un racó dalt del món | Res no es manté immune


Res no es manté immune sota la tèbia llumquan els relleus es fonen.Inspirat en una imatge de Patxi.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC, Sisco Ollé, Ple Ordinari mes de juliol - 31-07-18.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Ordinari de l'Ajuntament de Roquetes del mes juliol, celebrat el 31-07-18.n

Antena Caro | Declaracions del regidor no adscrit, Joaquim Llopis, Ple Ordinari mes de Juliol - 31-07-18.


n Declaracions del regidor no adscrit, Joaquim Llopis Colomina, del Ple Ordinari de l'Ajuntament de Roquetes del mes juliol, celebrat el 31-07-18.n

Antena Caro | Ple Ordinari del mes de juliol de 2018 de l'Ajuntament de Roquetes - 31-07-18.


n El dimarts 31 de juliol de 2018 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes el Ple Ordinari corresponent al mes de maig. A l’inici del Ple es va excusar l’absència del portaveu del PSC Pere Romagosa Folch per motius de Salut, el regidor d’ERC Jordi Baucells per estar de viatge i el portaveu de PxC Ramon Martí per motius de col·lapse en el trànsit de carretera.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'EiPR, Josep Bertomeu, Ple Ordinari mes de juliol - 31-07-18.


n Declaracions del portaveu d’EiPR, Josep Bertomeu Curto, del Ple Ordinari de l'Ajuntament de Roquetes del mes juliol, celebrat el 31-07-18.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu del PDeCAT, Josep Codorniu, Ple Ordinari mes de juliol - 31-07-18.


n Declaracions del portaveu del PDeCAT, Josep Codorniu Suñer, del Ple Ordinari de l'Ajuntament de Roquetes del mes juliol, celebrat el 31-07-18.n

Antena Caro | Declaracions del regidor del PSC, Ramon Joaquin Martínez, Ple Ordinari mes de juliol - 31-07-18.


n Declaracions del regidor del PSC, Ramon Joaquin Martínez Gallardo, del Ple Ordinari de l'Ajuntament de Roquetes del mes juliol, celebrat el 31-07-18.n

Tens un racó dalt del món | El calaix dels vols perduts, presentacions


Les primeres presentacions d'El calaix dels vols perduts, ja a la vista.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DE JULIOL


A les recomanacions de juliol a Instagram: alguns llibres a recordar i potser rellegir, novetats per a tots els públics, augment de les lectures amb ebook, i també aprendre que hem de menjar bé, perquè quan ens relaxem tendim a perdre de vista els bons costums.

Tens un racó dalt del món | regal d’un esplendorós passat


La plaça de l’Absis és un dels meus racons preferits de Tortosa. De fet, el nom és popular i oficialment no arriba a la categoria de plaça, sinó que és un tram que s’eixampla del carrer Costa de Capellans, en contacte amb la part externa de l’absis de la Catedral.

Joan Panisello | Motiu del premi a la trajectòria 2017


És curiós, però bona part d’amics i coneguts que m’han felicitat aquest darrer mes en trobar-nos pel carrer, ho han fet pensant que m’havien concedit el Premi al Jesusenc de l’Any. Els he hagut d’explicar que era el de la trajectòria i els possibles motius.

Tens un racó dalt del món | La poesia és insuficient per a viureTens un racó dalt del món | L'home llop odia els eclipsis


L'home llop odia els eclipsis de lluna. Mossegar un astrònom amateur no li ha fet passar la ràbia, però sí la gana.

Tens un racó dalt del món | Del temple simbòlic a la desmaterialització, de Daniel Gil Solés


Del temple simbòlic a la desmaterialització, de Daniel Gil SolésEditorial Petròpolis, 2018SinopsiAmb pròleg de Josep Maria Miró i Gelida, Del temple simbòlic a la desmaterialització  té com a objectiu establir una evolució en l’arquitectura de les biblioteques al llarg dels segles XX i XXI.

1
2
3
4>