Serretesfera

Visualitza

Joan Panisello | Onzè llibre editat a Romania amb obres nostres


(Text în limba catalană și română)Onzè llibre editat a Romania amb obres nostresAquest mes de gener ens ha arribat un paquet amb diversos exemplars del darrer llibre que s’ha editat a Romania amb il·lustracions d’obra nostra ceràmica, concretament a la portada.

Tens un racó dalt del món | Fragments d'allò que podria ser


Fragments d'allò que podria ser; detalls amb què encara em sorprenc ..Inspirat en una imatge de Csilla Klenyánszki, extreta de la pàgina de twitter de Queta Rius

Antena Caro | Nou servei de mobilitat internacional per a joves a les Terres de l'Ebre - 24-01-2020.


n Entrevistem a Susanna Barberà, presidenta de l'entitat de Roquetes, Obre't Ebre i a Joan Barberà, Coordinador Territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre, per conèixer a fons el nou servei de mobilitat internacional per a joves a les Terres de l'Ebre.

Tens un racó dalt del món | A Bàrcino, de Maria Carme Roca


A Bàrcino, de Maria Carme RocaColuma Edicions, 2020SinopsiAmb gairebé vint-i-cinc anys, la Minícia pateix el rebuig del seu pare, Luci Minici Natal Quadroni Ver. El motiu: quan era molt jove, la Minícia havia estat amant d’en Teseu, l’home que va mortificar la vida del noble Minici i que, precisament, va morir lluitant contra ell.

Tens un racó dalt del món | Poemas en papel arroz, antología poética de Jon Gras


Poemas en papel arroz, antología poética de Jon GrasSe tracta d'una antologia poètica de 43 poemes [com los 43 d'Ayotzinapa! 43 jóvens estudiants víctimes de desaparició forçada per part de corporacions estatals mexicanes] en dos idiomes: la primera edició va ser rapitenc (català) i castellà.

Tens un racó dalt del món | Comprendre la vida, campanya del Lecxit per la comprensió lectora


Des de Lecxit-Fundació Jaume Bofill em conviden a participar, juntament amb altres booktubers, en una campanya en relació amb els problemes de comprensió lectora, que afecte un de cada set infants, malgrat aprendre a llegir a l’escola.

Tens un racó dalt del món | Trobada especials dels diLLUMs


20 de gener de 2020. Trobada especial dels diLLUMs d’arts al forn, aprofitant la visita a Tortosa de Laura Borràs, ex directora de la Institució de les Lletres Catalanes, ex consellera de Cultura, ara diputada al Congreso, estaimada per la seva entusiasta i propera forma de difondre la Cultura.

Tens un racó dalt del món | Savage coast a Tens un racó dalt del món


Aquesta setmana, a Tens un racó dalt del món de Canal 21 Ebre, parlarem de la novel·la Savage coast, de Muriel Rukeyser,  amb la seva traductora, Eulàlia Busquets.Muriel Rukeyser es trobava de viatge a Barcelona per a cobrir l'Olimpíada Popular que havia de celebrar-se la ciutat comtal, però que no va arribar a fer-se perquè tan sols uns dies abans va esclatar la Guerra Civil.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 22-01-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - El mar inunda una tercera part dels arrossars de l'hemidelta esquerre de l'Ebre i tota l'illa de Buda.

Antena Caro | ES 9+ 0:03 / 6:45 Jornada del 18 i 19 de gener de 2020 i propera jornada. Temporada 2019/2020.


n Repàs de la jornada del 18 i 19 de gener de 2020 i propera jornada. Temporada 2019/2020. Amb Miquel Angel Campos (Cap de Premsa C.D. Roquetenc).n

Tens un racó dalt del món | Alícia, de Lewis Carroll ?Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 21-01-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Suspès tot el transport escolar de la Terra Alta a causa de la neu. Algunes escoles de la comarca estan tancades pel temporal.

Tens un racó dalt del món | The magnificent Ambersons, d'Orson Wells


Un nou fragment De pel·lícula. Aquest cop, The magnificent Ambersons, d'Orson Wells..-Per què no aprèn coses útils?-A què li diu útil?-A alguna cosa que li serveixi als seus negocis o a la seva professió.

Tens un racó dalt del món | El Príncep Daurat i la Pedra Sagrada, d’Armando Vericat Climent


El PríncepDaurat i la Pedra Sagrada, d’Armando Vericat Climent OnadaEdicions, 2019SinopsiEl tenebrós Agror, tirà del Regne de la Foscor, convoca els seus exèrcits invencibles per conquerir els territoris veïns i convertir-se en el Rei de Reis.

Tens un racó dalt del món | pegar un bac


Utilitzeu expressió "pegar un bac" com a sinònim de caure? D'on sou?.resultat de la consulta a facebook i a twitter.

Tens un racó dalt del món | Indecisos entre els dos blaus


Indecisos entre els dos blauss'inclinen.El pes dels dies i l'oreig del maracompanyen llur viatge..Dibuix de Carme Rosanas.

Antena Caro | L'Informatiu Divendres 17-01-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: (ACN) Ajuntaments i Consells Comarcals ebrencs impulsen una moció per denunciar els greuges dels nous serveis ferroviaris.

Antena Caro | La Lira de Roquetes torna a posar en marxa el Taller de Teatre - 16-01-2020.


n Després d'un parèntesi en el temps, la setmana vinent la Lira de Roquetes torna a posar en marxa el seu Taller de Teatre. Jordi Suazo, President de la Lira i Ariadna Matamoros, responsable del Taller de Teatre, ens expliquen que l'activitat està oberta per persones de totes les edats, de fet l'entitat té previst visitar els centres educatius del municipi per donar a conèixer aquesta iniciativa perquè els alumnes que tinguin inquietuds teatrals les puguin desenvolupar.

Tens un racó dalt del món | El sol tebi amansa el seu caliu


El sol tebi amansa el seu caliu i aviat pintarà de colors el vespre, tot just abans de la foscor. Torno a casa cansat i m'enlluernen els records. Línia contínua a la carretera; no puc avançar fins passat el revolt.

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 16-01-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: (ACN) Agricultura avaluarà si els regants de l'Ebre poden usar biocides contra el llapó i reduir l'alt cost de retirar-lo.

Tens un racó dalt del món | diLLUMs d'arts al Forn, trobada de gener


13 de gener de 2020. Primera trobada mensual de l’any dels diLLUMs d’arts al Forn, al Forn de la Canonja de Tortosa.Gent de totes les Terres de l’Ebre, i més enllà, la majoria assidus assistents, i sempre de nous, ens trobem per a compartir passió per la cultura de forma lúdica, oberta, i amb bon menjar, beure i alegria al mig.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 15-01-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - La Generalitat garanteix que assumirà el cost dels tractaments d'enguany contra el mosquit i la mosca negra a l'Ebre.

Tens un racó dalt del món | OCTAVI OBÈLIX


Un nou article a la Marfanta:OCTAVI OBÈLIXEn un racó de la Gàl·lia, hi ha un poble que es resisteix a l’Imperi Romà, gràcies a una poció màgica que es prenen de forma puntual, en cas de necessitat, i que els atorga una força extraordinària.

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 14-01-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - El ple de l'Ajuntament de Tortosa ha aprovat, amb l'únic vot en contra del regidor de C's, descatalogar el monument feixista al mig del riu Ebre.

Tens un racó dalt del món | El raïm de la ira, de John Huston


Més fragments De pel·lícula.Aquest cop, El raïm de la ira, de John Huston:.De vegades el govern es preocupa més per un home mort que per un home viu..No es necessita valor per fer l'únic que es pot fer.

Tens un racó dalt del món | Jo soc aquell que va matar Franco, de Joan-Lluís LluísTens un racó dalt del món | Memòries de vint-i-sis estius, d’Olga Xirinacs


Memòries de vint-i-sis estius, d’Olga XirinacsCossetània Edicions, 2020 SinopsiVint-i-sis estius llargs poden ser tota una vida. L’Olga els va passar a Rubí, amb la seva àvia Lola, la Lola gran, que era del poble.

Tens un racó dalt del món | Llegint Uf va dir ell, de Quim MonzóTens un racó dalt del món | detalls de tendresa


Hem vençut molt anysi lluitat en mil tempestes.Com a premi ara ens restendetalls de tendresa..Foto de Consuelo Triay

Antena Caro | Jornada del 04 i 05 de gener de 2020 i propera jornada. Temporada 2019/2020.


n Repàs de la jornada del 04 i 05 de gener de 2020 i propera jornada. Temporada 2019/2020. Amb Miquel Angel Campos (Cap de Premsa C.D. Roquetenc).n

Tens un racó dalt del món | Fals proverbi beduíTens un racó dalt del món | Senderes de glòria, d'Stanley Kubrick


Fragments de guions De pel·lícula.Aquest cop, Senderes de glòria, d'Stanley  Kubrick..- (Coronel) Més de la meitat dels meus homes ha de morir.-(General) Sí, és un preu terrible, coronel, però tindrem el turó de les Formigues.

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (senyderisme)


senyderisme. Pràctica excursionista que consisteix en trescar per raonables i sensats camins de muntanya.

Tens un racó dalt del món | Declaració de drets dels infants, de Jordi Sierra i Fabra


Declaració de drets dels infants, de Jordi Sierra i FabraIl·lustracions de Christian InarajaBaula EdicionsUn poema il·lustrat per descobrir i rememorar els deu articles de la Primera Declaració dels Drets de l’infant de l’any 1959.

Tens un racó dalt del món | Fals proverbi del MontsiàTUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DESEMBRE


Enceto l'any amb les últimes recomanacions del meu Instagram.També amb bons desitjos per aquest 2020, com sempre, esperant que sigui millor que l'anterior, encara que ens conformem si no és pitjor.

1
2
3
4
5
...15>