Serretesfera

Visualitza

Antena Caro | Ple Extraodinari de l'Ajuntament de Roquetes - Pressupost General 2021 - 16-12-2020.


n El dimecres 16 de desembre de 2020 es va celebrar una sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Roquetes, número: 13/2020.nnA l'ordre del dia es va portar a aprovació el següent punt:nnORDRE DEL DIA:nn1.

Tens un racó dalt del món | Si l’oblit no em falla, d’Albert Gavaldà


 Si l’oblit no em falla, d’Albert Gavaldà XXV Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona Si l’oblit no em falla parteix de l’experiència de l’alzhèimer de la mare.

Tens un racó dalt del món | Contes vírics, d’Elena Solé i Marta Amigó


 Contes vírics, d’Elena Solé i Marta Amigó Contes sobre l'afectació de diferents tipus de virus sobre les persones: les reaccions, les causes i efectes, les impressions, etc gairebé sempre des d'un punt de vista un tant sarcàstic.

Tens un racó dalt del món | La màquina de la vida, d’Eduard Prats


 La màquina de la vida, d’Eduard Prats Cossetània Edicions, 2020 SinopsiCristina Ardèvol és una jove psiquiatra que se’n va a Nova York l’any 1957 a la cerca d’una solució per a la malaltia dels ronyons que pateix.

Tens un racó dalt del món | Lola i els contes, de Jesús Serrano


 Lola i els contes, de Jesús Serrano Amb il·lustracions de Jordi Alfonso Recull de rondalles d’aquelles que, cada tarda, en aquella hora quan les rates panades es menjaven els mosquits, corrien de boca en boca per les cadires de bova que regien l’esdevindre diari dela voreta del nostre mil·lenari riu.

Tens un racó dalt del món | Les oliveres i altres paisatges perduts, d’Eva Arasa i Assumpta Arasa


 Les oliveres i altres paisatges perduts, d’Eva Arasa i Assumpta Arasa Edicions Saloria, 2020 Sinopsi Les oliveres i altres paisatges perduts és una obra poètica amb tota la sensibilitat i l'estima per la terra que tenen les dues autores: l'Eva Arasa amb la seva poesia íntima i l'Assumpta Arasa amb la seva visió pictòrica.

Tens un racó dalt del món | Fals proverbi de Camelot


 

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


 

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (boyra)


 Boyra. Noi anglès que no veu clar el seu futur.

Tens un racó dalt del món | Rellegint L'home manuscrit, de Manuel BaixauliTens un racó dalt del món | Desdefinicions (prudéntcia)


 prudéntcia. No mossegar amb excessiva força, per por de trencar-se un esmalt.

Tens un racó dalt del món | Què escriuríeu al paviment?


 Què escriuríeu al paviment?.Podeu llrgir propostes fetes a twitter, facebook i instagram

Tens un racó dalt del món | campionat Crea en català a l'Aixeta: Aixafar la guitarra de Jimi


 Des d’avui participo al campionat Crea en català a l'Aixeta, amb un conte creat per a l’ocasió, que es titula Aixafar la guitarra de Jimi, que podeu llegir en aquest enllaç. La proposta o repte consistia en escriure un text on aparegués la frase feta “aixafar la guitarra”, i de seguida em va vindre un moment musical històric en què m’he inspirat.

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (vacurnar)


 Vacurnar. Provocar immunitat activa contra determinades infeccions dictatorials, com la predisposició a afusellar, per tal de prevenir-les.

Tens un racó dalt del món | Fals proverbi lituà


 

Tens un racó dalt del món | Al calendari d'advent


Avui participo al calendari d'Advent que organitza l'Aixeta, amb un vídeo on, entre altres coses, llegeixo un dels contes que publico a la meva pàgina.   Entre l’1 de desembre, i fins al 24 de desembre podreu gaudir cada dia de contingut exclusiu que els creadors/-es de la plataforma han fet especialment per a la pàgina de l’Aixeta 

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


 Saber que vius enmig d'un compte enrere,descomptar-te de tant en tant.

Tens un racó dalt del món | Oco, mira cap endavant!


 CONVERSES AGAFADES AL VOLPer la vora del riu de Tortosa, una iaia passeja amb el seu nét. -Oco! Mira cap endavant! - li crida ella, en un intent desesperat de protegir-lo de tots els perills.

Antena Caro | La Banda de Música de La Lira de Roquetes enregistrarà en vídeo el Concert de Santa Cecília 2020 - 02-12-2020.


n Aquest any 2020 a causa de la situació de pandèmia provocada per la Covid-19, la Banda de Música de La Lira de Roquetes enregistrarà el seu tradicional concert de Santa Cecília en format DVD i també el compartirà a través de les seves xarxes socials.

Tens un racó dalt del món | Converses agafades al vol


 CONVERSES AGAFADES AL VOLCaminant per la via verda em creuo amb una parella jove que discuteix o, més ben dit, discrepa sobre la forma d'interpretar algunes paraules:-És que tot t'ho prens amb una "tirita"! - es lamenta ella.

Tens un racó dalt del món | Calendari d'Advent a L'Aixeta


 Des de l'Aixeta han preparat un regal de Nadal molt especial per desitjar bones festes!A partir de l’1 de desembre, i fins al 24 de desembre podreu gaudir cada dia de contingut exclusiu que els creadors/-es de la plataforma han fet especialment per a la pàgina de l’Aixeta  Us animem a visitar la pàgina de tots els i les creadores que ofereixen regals al calendari d'advent, i a subscriure-ust a la seves pàgines.

Tens un racó dalt del món | diLLUMs d'arts al forn, 5è aniversari


Resum d'imatges de cinc anys d'activitat del col·lectiu diLLUMs d'arts al Forn. Primera trobada, 30/11/2015. Fa goig mirar enrere i contemplar la feina feta, les moltes rialles i emocions compartides.

Tens un racó dalt del món | Honorables catalans: Genis Sinca parla de Shakespeare i Gerard Vergés


 L'amic Ricardo Gascón,q ue sap com m'agrada escoltar Genís Sinca, em recomana escoltar aquest programa d'Honorables catalans, a Via lliure de Rac 1, en què Genís parla magistralment de la nit de Reis, de William Shakespeare, dels batecs del cor, i de Gerard Vergés.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 30-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - El Gepec recull fons per comprar finques i crear una ‘reserva’ d'oliveres monumentals a les Terres de l'Ebre.

Tens un racó dalt del món | exigència d'un sol sentit


 A la verduleria, una dona agafa peres d’un basquet amb delicadesa, mentre es queixa que hi ha gent que, després de tocar la fruita, la torna a deixar al lloc per a agafar-ne una altra, i que això no s’ha de fer mai, i menys ara, en temps de pandèmia.

Tens un racó dalt del món | Soldrac, de Magda Llobet Riasol


 Soldrac, de Magda Llobet Riasol Stonberg Edicions, 2020  Sinopsi La Cristina pateix un greu accident d’esquí que li canvia la vida per sempre més. Les conseqüències i seqüeles físiques l’obligaran a replantejar-se per complet la seva existència.

Tens un racó dalt del món | diLLUMs i el virus de crear


 Avui presentem un altre vídeo que és una altra forma d'estar d'alguna manera junts aquests dies, sense les nostres enyorades trobades al Forn de la Canonja.Cadascú explica una mica el que ha estat fent aquest temps, i l'hem titulat Dillums i el virus de crear.

Tens un racó dalt del món | Adaptation


 Uns nous fragments a la secció De pel·lícula, en aquest cas d'Adaptation (El ladron de orquídeas):Escriure és viatjar cap al desconegut, no construir maquetes d'avions..Un és el que estima, no el que l'estimen.

Tens un racó dalt del món | la cadireta roja


 Quin vers escriuríeu en aquesta paret?.Propostes fetes a facebook, twitter i instagram. 

Tens un racó dalt del món | Travessar en roig


 M’aturo en un semàfor de vianants que conec molt bé. Sé que podria passar sense problemes, però no tinc cap pressa. Des de l’altre costat de carrer, vénen cap a mi tres noies que estan fent esport.

Antena Caro | Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes del mes de novembre de 2020 - 24-11-2020.


n El dimarts 24 de novembre de 2020 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes el Ple Ordinari número: 12/2020, corresponent al mes de novembre. A l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:nn1.

Antena Caro | Declaracions del portaveu de Cs, Ximo Llopis, Ple Ordinari del mes de novembre de 2020 - 24-11-2020.


n Declaracions del portaveu de Cs, Ximo Llopis Colomina, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 24 de novembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del portaveu del PSC-CP, Ramon Martínez, Ple Ordinari del mes de novembre de 2020 - 24-11-2020.


n Declaracions del portaveu del PSC-CP, Ramon Martínez Gallardo, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 24 de novembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Junts, Jordi Curto, del Ple Ordinari del mes de novembre de 2020 - 24-11-2020.


n Declaracions del portaveu de Junts per Roquetes, Junts per la Ravaleta, Jordi Curto Bel, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 24 de novembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Movem, David Poy, Ple Ordinari del mes de novembre de 2020 - 24-11-2020.


n Declaracions del portaveu de Movem, David Poy Martínez, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 24 de novembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC, Sisco Ollé, Ple Ordinari del mes de novembre de 2020 - 24-11-2020.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 24 de novembre de 2020.n

<1...8
9
10
11
12
...14>