Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


 El temps posa a cadascú al seu oblit.

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (poptimista)


 poptimista. Cefalòpode que sols expulsa tinta de colors ben vius.

Tens un racó dalt del món | Oriol Pelacanyes. Tancats a l’escape room, d’Eva Santana


Oriol Pelacanyes. Tancats a l’escape room, d’Eva Santana Amb il·lustracions de Jaume Bosch Baula Edicions, 2020

Tens un racó dalt del món | Estima el teu cos, de Jessica Sanders


 Estima el teu cos, de Jessica Sanders Traducció de Bel Olid. Il·lustracions de Carol Rosseti. Bindi Bookks, 2020 El meu cos és fort. El meu cos pot fer coses increïbles. El meu cos és meu. La llibertat és estimar el teu cos amb totes les seves “imperfeccions” i ser una perfecta imperfecta!Estima el teu cos t’encoratja a admirar i celebrar el teu cos per totes les coses increïbles que pot fer, i t’ajuda a veure que ets molt més que el teu cos!

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


 Claudicar és llaminer de vegades,temptació d'ulls tancats.

Tens un racó dalt del món | El delta de l’Ebre, el plaer dels sentits, de Vicent Pellicer Ollés


 El delta de l’Ebre, el plaer dels sentits, de Vicent Pellicer Ollés Cossetània Edicions, 2020“No és possible entendre aquesta obra sense comprendre la passió del Vicent. Cada pàgina que obriràs et guiarà per una aventura i et mostrarà la poesia amb què el nostre autor acostuma a realitzar cada una de les seues imatges.

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 19-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Decepció i indignació’ de la Taula de Consens del Delta per les propostes del Pla de Protecció del Ministeri.

Tens un racó dalt del món | Ronda naval sota la boira, de Pere Calders


 Escolto un dels meus programes de ràdio preferits, En guàrdia, amb Enric Calpena, concretament un dedicat al gran Pere Calders, pare literari de molts contistes catalans. I m’agafen ganes de rellegir la seva millor novel·la.

Antena Caro | Ple Extraordinari i Urgent de l'Ajuntament de Roquetes del mes de novembre de 2020.


n El dimarts 17 de novembre de 2020 es va celebrar una sessió extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament de Roquetes, número: 11/2020. A l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:nORDRE DEL DIA:n1.

Antena Caro | Declaracions del portaveu del PSC-CP, Ramon Martínez, Ple Extraordinari i Urgent del mes de novembre de 2020 - 17-11-2020.


n Declaracions del portaveu del PSC-CP, Ramon Martínez Gallardo, del Ple Extraordinari i Urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 17 de novembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Junts, Josep Codorniu, Ple Extraordinari i Urgent del mes de novembre de 2020 - 17-11-2020.


n Declaracions del portaveu de Junts per Roquetes, Junts per la Ravaleta, Josep Codorniu Suñer, del Ple Extraordinari i Urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 17 de novembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Movem, David Poy, Ple Extraordinari i Urgent del mes de novembre de 2020 - 17-11-2020.


n Declaracions del portaveu de Movem, David Poy Martínez, del Ple Extraordinari i Urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 17 de novembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC, Sisco Ollé, Ple Extraordinari i Urgent del mes de novembre de 2020 - 17-11-2020.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Extraordinari i Urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 17 de novembre de 2020.n

Tens un racó dalt del món | Matèria vivent, vida pensant. Evolució i prospectiva de la consciència humana


 Matèria vivent, vida pensant. Evolució i prospectiva de la consciència humana Eudald Carbonell i Jordi Agustí Cossetània Edicions, 2020  SinopsiEl nostre interès per l’ésser humà ens ha portat a desenvolupar una sèrie de treballs i plantejaments que ens permeten delimitar què és la humanitat i com evoluciona en el marc de l’ecologia planetària.

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 17-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - El monument franquista de l'Ebre deixa de ser bé patrimonial català. Urbanisme fa l'aprovació definitiva de la descatalogació.

Tens un racó dalt del món | Era ella també la llum


 Afegeix un títol

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 16-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Una quarantena de vehicles han marxat aquest dissabte per reclamar millores en la carretera que uneix Poble Nou del Delta i Sant Carles de la Ràpita.

Tens un racó dalt del món | Cabòries al vent, de Pamela Butchart i Kate Hindley


 Cabòries al vent, de Pamela Butchart i Kate Hindley Baula Edicions, 2020  En Jeremy és patidor de mena. TOT el fa patir: alguns animals, alguns aliments, alguns jocs… i, sobretot, el VENT.

Tens un racó dalt del món | El maletí de la doctora Molly, de Miriam Moss i Deborah Allwright


 El maletí de la doctora Molly, de Miriam Moss i Deborah Allwright Baula Edicions, 2020  El maletí de la doctora Molly té tot el que cal per a conseguir que tothom es trobi millor.Vols ajudar-la a curar els seus amics?

Antena Caro | L'Informatiu Divendres 13-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Fins a 73 cellers de les Terres de l'Ebre es podran beneficiar dels ajuts que el Departament d'Empresa destina a compensar l'impacte de la pandèmia en aquest sector, sobretot per la forta davallada de vendes al canal HORECA i de les exportacions de vi.

Tens un racó dalt del món | maleïts traductors


Un nou article que publico a la web de La Marfanta. Poder llegir tots els que he escrit en aquest enllaç. MALEÏTS TRADUCTORSFa anys que s’utilitza el terme Memòria històrica, amb la voluntat de recuperar un passat que ens va ser arrabassat, malbaratat, adulterat, durant la dictadura franquista i, al mateix temps, recuperar certa dignitat.

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 12-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Aquest passat dimecres al matí ha aparegut un munt d'arròs bullit amb colorant abocat a la porta de la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, al Palau Abària de Tortosa.

Tens un racó dalt del món | Llums del delta, de Mercè Amat, Júlia Badal, Àngel Martí, Jordi Margarit i Llorens Marín


 Llums del delta, de Mercè Amat, Júlia Badal, Àngel Martí, Jordi Margarit i Llorens Marín Linx Edicions, 2020  Sinopsi Llums del Delta és un llibre bilingüe escrit en català i castellà que combina la poesia, la fotografia i la música.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 11-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - El sector cultural de l'Ebre denuncia que està tocat de mort amb una concentració amb més de 200 persones.

Tens un racó dalt del món | intent humà d'arribar al cel


Com es pot definit aquest intent humà d'arribar al cel? Inútil? Ambiciós? Vanitós? S'accepten adjectius.

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 10-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - 6 brots de coronavirus amb 174 positius a residències de gent gran de les Terres de l'Ebre.

Tens un racó dalt del món | Envaires el meu camí


Envaires el meu camí amb la màgia d’un bes. Recordo aquell matí; no t’esperava. Ara camino cap al balcó dels teus llavis ple d’incertesa i il·lusió alhora..Text inspirat en una foto del blog Màfia mental.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 09-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Salut ha començat a derivar pacients de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa caps als centres hospitalaris del Camp de Tarragona arran de la pressió assistencial a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Tens un racó dalt del món | Recordant col·laboracions blocaires de fa 10 anys


Avui és l’aniversari de la mare i li cuinaré un regal especial. Li xifla la xocolata, i he comprat cireres confitades per decorar el pastís, i una espelma ben grossa, només una, sense posar els anys que fa, que sé que no li agrada.

Tens un racó dalt del món | En Miquelet, les abelles i la mel, de Joaquim Carbó i Montse Tobilla


 En Miquelet, les abelles i la mel, de Joaquim Carbó i Montse Tobilla Baula Edicions, 2020  Contes plens de fantasia i imaginació Quan en Miquelet fa vacances a la masia dels avis, li agrada esmorzar torrades amb mel.

Tens un racó dalt del món | Al bassal


Ella no vol compartir el núvol de sucre. Pluja tèbia d’estiu. Al bassal es reflecteixen les llums de la fira. Al bassal, només al bassal.

Antena Caro | L'Informatiu Divendres 06-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - El Departament de Salut derivarà pacients de les urgències hospitalàries als CAP i la Clínica Terres de l'Ebre a partir d'aquest divendres a les tres de la la tarda.

Tens un racó dalt del món | Les vides excepcionals dels viatgers, de Xavier LluísAntena Caro | L'Informatiu Dijous 05-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Els productors d'oli del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre es mostren expectants pel futur dels aranzels que imposen els Estats Units.

Tens un racó dalt del món | Una seria amenaza


 Una nova col·laboració a la revista digital cultural argentina Ají.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 04-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Situació preocupant a l'Ebre per l'alta pressió assistencial sanitària i la lenta desacceleració dels contagis de covid.

<1...9
10
11
12
13
...14>