Serretesfera

Visualitza

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 02-11-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha posat en funcionament aquesta setmana un nou equipament a Sant Jaume d’Enveja (Montsià) per acollir aquelles persones i famílies afectades per la covid-19 que no disposen d’un domicili adient per garantir un aïllament correcte.

Tens un racó dalt del món | Tres llàgrimes, de Ricardo Alcántara i Noemí Villamuza Manso


 Tres llàgrimes, de Ricardo Alcántara i Noemí Villamuza MansoBaula Edicions, 2020   Una història tendra i entranyable L’àvia Amanda em va dir:«Si estàs trist, plora, però només tres llàgrimes».

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (claustranyada)


 Claustranyada. Típica festa catalana on es mengen panellets la nit de Tots Sants, tancats a casa.

Tens un racó dalt del món | En Llorigó vol ajudar, de John Bond


En Llorigó vol ajudar, de John BondBaula Edicions, 2020Una nova aventura d’aquest conillet tan intrèpidLa mare del petit Llorigó ha escrit una carta MOLT important.Puc ajudar?Puc tirar la carta a la bústia?En Llorigó anirà amb MOLT de compte.

Tens un racó dalt del món | Cuintes, de David Solé i Torné


 Cuintes, de David Solé i Torné Quórum Edicions, 2020 Sinopsi CUINTES, un acrònim de Cuines i Contes, conté un conjunt de textos de diferents textures i sabors, que tenen com a nexe el fet que tots giren, d’una manera o d’una altra, entorn de la cuina o els aliments.

Antena Caro | L'Informatiu Divendres 30-10-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - La Clínica Terres de l'Ebre, centre sanitari públic de Tortosa de titularitat municipal, ha incorporat nous sistemes de detecció de la covid-19.

Tens un racó dalt del món | Els éssers sense ombra, de Daniel Hernández Chambers i Antonio Lorente


 Els éssers sense ombra, de Daniel Hernández Chambers i Antonio Lorente Baula Edicions, 2020 Sinopsi Una fantasia èpica Després de quedar orfe per la pesta que delma la població, en Crey ha d’anar a viure a la vall del Nalcar amb el seu oncle, un antic cavaller del rei reconvertit en artesà del vidre.

Antena Caro | Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes del mes d'octubre de 2020 - 27-10-2020.


n El dimarts 27 d’octubre de 2020 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes el Ple Ordinari número: 10/2020, corresponent al mes d’octubre. Abans de l’inici del plenari l’alcalde, Paco Gas, va excusar l’absència del regidor de Junts per Roquetes Junts per la Ravaleta, Josep Codorniu, per motius laborals.

Antena Caro | Declaracions del portaveu del PSC-CP, Ramon Martínez, Ple Ordinari del mes d’octubre de 2020 - 27-10-2020.


n Declaracions del portaveu del PSC-CP, Ramon Martínez Gallardo, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 27 d’octubre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Junts, Jordi Curto, del Ple Ordinari del mes d’octubre de 2020 - 27-10-2020.


n Declaracions del portaveu de Junts per Roquetes, Junts per la Ravaleta, Jordi Curto Bel, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 27 d’octubre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Movem, David Poy, Ple Ordinari del mes d’octubre de 2020 - 27-10-2020.


n Declaracions del portaveu de Movem, David Poy Martínez, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 27 d’octubre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC, Sisco Ollé, Ple Ordinari del mes d’octubre de 2020 - 27-10-2020.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 27 d’octubre de 2020.n

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 29-10-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: El dimarts 27 d’octubre de 2020 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes el Ple Ordinari número: 10/2020, corresponent al mes d'octubre.

Tens un racó dalt del món | La vida, de Cynthia Rylant i Brendan Wenzel


 La vida, de Cynthia Rylant i Brendan WenzelBaula Edicions, 2020 Un àlbum ple de vida La vida, quan comença, és petita, però de seguida creix. I, encara que de vegades no ho sembli, sempre hi ha vida per estimar i nous camins per recórrer.

Tens un racó dalt del món | No ens esperen tantes Romes


 

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 27-10-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - La pressió assistencial creix als hospitals de les Terres de l'Ebre. Hi ha 71 pacients ingressats per covid i 7 a l'UCI.

Tens un racó dalt del món | Vida privada, de Josep Maria de SagarraAntena Caro | L'Informatiu Dilluns 26-10-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - La papallona defoliadora del boix comença a expandir-se als Ports. L'últim any s'han capturat una vintena d'exemplars a les trampes de l'estació de seguiment.

Tens un racó dalt del món | Hipocondria, mon amour!, de Xungarro


Hipocondria, monamour!, de XungarroLlibres de l’Índex, 2020SinopsiOh, benvinguts passeu, passeu!. Aquesta casa, la hipocòndria, és casa meua i casa vostra, si es que hi ha cases d'algú!. La hipocondria, eixe estat de l'ànima del que molts de vosaltres se'n reieu mentres ara desinfecteu al gat en un poal de lleixiu i incinereu amb nàpalm a qui esternuda davant vostra.

Tens un racó dalt del món | ACABEU LA FRASE


 ACABEU LA FRASETothom creia veure en la seva forma un animal fantàstic diferent; llavors, el núvol....Propostes de final a facebook i twitter

Tens un racó dalt del món | Lectures de Gianni Rodari


 En motiu del centenari del naixement de Gianni Rodari, us passo enllaç a les meves vídeo lectures d'aquest autor.

Tens un racó dalt del món | Reflexionem-hi


Passejant per instagram trobo la referència a una pàgina que em crida de seguida l'atenció: es tracta de Reflexionem-hi.Com podeu veure, alguna persona, de moment anònima, es dedica a penjar cartells pel centre de Barcelona, amb frases breus, entre quotidianes i transcendentals.

Antena Caro | L'Informatiu Divendres 23-10-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - L'Ajuntament de Tortosa descataloga el monument franquista en un ple marcat pels retrets creuats.

Tens un racó dalt del món | Matar un rossinyol


 Un breu fragment per a la secció De pel·lícula, en aquest cas de Matar un rossinyol, basada en el llibre de Harper Lee:-Fill, hi ha moltes coses lletges en aquest món. M'agradaria evitar que les vegis, però no és possible.

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 22-10-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Brot de covid-19 amb cinc pacients i dos professionals contagiats a l'Hospital Comarcal d'Amposta.

Tens un racó dalt del món | Jules Verne. Tivissa i Amiens. d’Emili Gil


JulesVerne. Tivissa i Amiens. d’Emili GilÉs un llibre en el qual Emili Gil reuneix tres articles diferents:       «Jules Verne. Cap a la immortalitat i l'Eterna Joventut»,  «Tivissa.

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 21-10-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: 19 joves de les Terres de l'Ebre participen a l'Espai Jove El Maset de La Ràpita al càsting per formar part de la nova campanya del Carnet Jove 2021.

Tens un racó dalt del món | Anatonia d'un assassinat


 Una nova frase per a la secció de pel·lícula, en aquest cas d'Anatonia d'un assassinat:-Vius en una casa de vidre. -Les meves finestres es van trencar fa temps, i dic el que vull.

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 20-10-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - CCOO demana que s'investigui què ha fallat a Padesa perquè el brot de Roquetes s'hagi reproduït també a Amposta.

Tens un racó dalt del món | LA NECESSITAT DE DOLÇOR NO CAL JUSTIFICAR-LA


 Mentre m’atenen a la verduleria, una dona gran recorda a la dependenta que ahir va reservar una capsa de pastissets. Ho diu amb cert to d’alarma que intenta dissimular, després d’observar que la lleixa on acostumen a exposar el dolcet està buida.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 19-10-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Front comú entre l'Ajuntament d'Amposta i els Departaments de Salut i Treball de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i Padesa per abordar diferents mesures que permetin controlar el brot que s'ha detectat a les plantes de producció de l'empresa.

Tens un racó dalt del món | Tenir o no tenir


 Una nova frase per a la secció De pel·lícula, en aquest cas e Tenir o no tenir: .Sóc molt difícil d'aconseguir; l'únic que has de fer és demanar-m'ho.

Tens un racó dalt del món | Converses agafades al vol


 Converses agafades al volDues noies joves parlant a la vorera.-Diumenge al matí estaré dormint, o pensant: "què he fet malament"? - diu una a l'altra.

Tens un racó dalt del món | El desordre dels cossos, de Núria MoreraAntena Caro | L'Informatiu Divendres 16-10-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - L'augment de contagis a Catalunya ja s'està traduint en més pressió assistencial als hospital catalans, segons han explicat diferents responsables dels centres hospitalaris a l'ACN.

Antena Caro | Signatura del conveni 2020 entre l’Ajuntament de Roquetes i la Lira Roquetense.


n El president de La Lira Roquetense, Jordi Suazo i l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, acompanyats pel regidor de Cultura de l'Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, han signat el conveni de col·laboració corresponent a l'exercici 2020 en el que l'Ajuntament de Roquetes atorga a La Lira de Roquetense una subvenció de 15.

<1...10
11
12
13
14>