Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | Tomàs Camacho, lo mestre poeta canareu


És un plaer participar en aquest llibre col·lectiu, coordinat per Emigdi Subirats i editat gràcies a Petròpolis (el llibre es pot llegir en format digital), homenatge més que merescut a l'amic Tomàs Camacho, que li vam obsequiar en data d'ahir.

Tens un racó dalt del món | Carícies literàries


Després de molts anys a les xarxes i de publicació de llibres, enceto un nou camí, una nova via de relació amb les lectores i lectors: la meva pàgina a L'Aixeta.A través d'aquesta pàgina buscaré una relació directa escriptor-lectors, que ja existeix a través de les xarxes xocials (blog, twitter, facebook, youtube, instagram), però amb un mínim compromís per ambdues parts que serveixi per a posar en valor la tasca creativa.

Tens un racó dalt del món | Els dits dels arbres, d’Anna Maria Villalonga


Els dits dels arbres, d’Anna Maria VillalongaBromera Edicions, 2020  Sinopsi La Irene acaba de sortir del psiquiàtric després de dos anys d’internament. Viu sola i no té ningú que la pugui acompanyar en el seu procés de tornada al món real.

Tens un racó dalt del món | MEMÒRIA


 

Antena Caro | L’Ajuntament de Roquetes commemora el tercer aniversari de l’1 d’octubre - 01-10-2020.


n L’Ajuntament de Roquetes ha commemorat el tercer aniversari de l’1 d’octubre del 2017 en un acte que ha celebrat aquest matí, davant del mural que l’artista roquetenc, Ignasi Blanc, va pintar a la paret del pavelló poliesportiu de Roquetes per recordat els fets que van tindre lloc durant aquella jornada.

Tens un racó dalt del món | GRACIAS, QUINO, POR TANTO


 Finals dels 70, primers dels 80. Em trobo en plena eufòria d’aquella metamorfosi que transforma els xiquets en persones adultes. No sé quan finalitza aquest procés, però aquells foren anys decisius per a aquest canvi.

Tens un racó dalt del món | Què en saps, de Barcelona?, de Marià Veloy i David Maynar


 Què en saps, de Barcelona?, de Marià Veloy i David Maynar Cossetània Edicions, 2020  SinopsiEl Bartomeu i l’Ona han viscut tota la vida a Barcelona, i estan molt contents perquè podran ensenyar la seva ciutat als seus amics la Cèlia i l’Alim.

Tens un racó dalt del món | Montse Castellà a Tens un racó dalt del món


Comença la 12a temporada de Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre. Després de la interrupció forçada de la passada temporada, a causa de la pandèmia, reiniciem l'emissió de programes amb alguns canvis.

Tens un racó dalt del món | Coses del sud, de Josep Casanova Rosa


 Coses del sud, de Josep Casanova RosaSinopsi Es tracta d'un còmic a color, dibuixat pel tarragoní Ramon Sarlé i inspirat en relats de Josep Casanova. Conté dos històries independents entre elles, però amb  Amposta i lo Delta com a nexe.

Tens un racó dalt del món | ACABEU LA FRASE


 ACABEU LA FRASETots aquells vuit mil que somiava escalar....Propostes fets a twitter i facebook

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


 De vegades, quan la persona amb qui parlem fa una afirmació amb la qual estem completament d’acord, fem servir la següent contradictòria expressió:-Sí, sí, no, no. No té cap sentit, veritat? La feu servir? En sabeu l’origen?

Tens un racó dalt del món | CONVERSES AGAFADES AL VOL


 CONVERSES AGAFADES AL VOL Una iaia puja al volant del cotxe. 8.50 del matí. Mentre fa el gest de seure, amb la porta mig oberta, li diu al seu nét que espera assegut al seient del costat: -Conta, conta.

Tens un racó dalt del món | Zoraida Burgos i Matheu, de Montse CastellàTens un racó dalt del món | Recordant Arbó


Avui fa deu anys d'un programa especial dedicat a Sebastià Juan Arbó, a la segona temporada de Tens un racó dalt del món, de Canal 21 Ebre, amb Josep Igual, Emigdi Subirats i Eduard Sánchez de convidats.

Tens un racó dalt del món | Comentari A mig camí de la incertesa


 Trobo a instagram un nou comentari sobre el meu llibre A mig camí de la incertesa, aquest cop a càrrec de rosergcotoescriptora.Moltes gràcies

Tens un racó dalt del món | Mudanzas El Pato


 De viatge per la carretera trobo un camió de l'empresa Mudanzas El Pato.Començo a pensar quina mena de motius podem impulsar algú a decidir posar-li a la seva empresa de mudances El pato.Quantes històries poden haver-hi al darrere?I posats a imaginar, us proposo que vosaltres també ho feu, i escriviu la història o motivacions que hi pot haver al darrere.

Tens un racó dalt del món | canvi dràstic al protagonista


 Quan vas per la pàgina 84 d'un llibre que estàs escrivint (de 100 que preveus que en tingui), decidir fer un canvi dràstic al protagonista, que de passada soluciona la seva desorientació, pobre; la del protagonista, i la de l'autor.

Tens un racó dalt del món | Excavadhora


 

Antena Caro | L'Escola de Naturalistes del GEPEC a Roquetes inicia el nou curs el mes d'octubre - 16-09-2020.


n Laura Queral, Coordinadora d'Educació Ambiental del GEPEC amb seu a Roquetes i Laura Mora, Monitora de l'Escola de Naturalistes del GEPEC a Roquetes, ens expliquen les activitats que han dut a terme aquest estiu i ens avancen les novetats del nou curs que començarà el mes d'octubre.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | EL CUARTO MONO... LA QUINTA VÍCTIMA... LA SEXTA TRAMPA... de J.D.Barker


Si a la novel·la criminal se li atribueixen més de 10 subgèneres, en aquesta sèrie els tenim gairebé tots inclosos. Policíaca, procedimental, intriga, suspens, psicològica, terror... Sorpreses, girs.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | SEE YOU LATER


"El escritor que sepa lo que tiene entre manos, que cuente conmigo para acompañarlo. El que no... Digamos que uno ya tiene más de cincuenta años, y en el mundo hay muchos libros. No puedo perder el tiempo con los que estan mal escritos".

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | STEPHEN KING


Feia temps que tenia "El visitante", però abans de llegir-lo vaig voler endinsar-me en "Mientras escribo", per conèixer millor l'autor.MIENTRAS ESCRIBO."Si quieres ser escritor, lo primero es hacer dos cosas: leer mucho y escribir mucho.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS MAIG


Aquestes son els llibres que he postejat a Instagram durant el mes de maig.Segueixo recordant que quan en faig la foto és molt possible que encara no els hagi llegit, però sí que els tinc a casa esperant torn.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES MAIG 2020


Sense haver celebrat aniversaris, Sant Jordi, festes majors... Se'm fa estrany que ja quasi hagi passat mig any, però almenys les lectures no s'aturen. ENTRE DOS BLAUS d'Arturo Padilla.L'Alba té 18 anys i està de vacances i està de vacances amb la seva germana petita i el seu pare, a qui han decidit regalar-li una immersió per veure un vaixell enfonsat.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS D'ABRIL


Us deixo les imatges que he anat penjant durant el mes d'abril al meu Instagram. Ens hem passat festes i esdeveniments a casa, però les lectures no s'han d'aturar, d'aquesta manera podem seguir gaudint de llocs i espais ben diferents malgrat el confinament.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES ABRIL 2020


Seguim amb el confinament i empantanegats en una situació irreal, que sembla que aviat es desencallarà... ai... ai... ai... El llibre de ciència-ficció de la ressenya anterior el vaig llegir entre març i abril.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | SANT JORDI 2020... (CONFINAT)


Aquest any la diada de Sant Jordi serà molt diferent, però el que està clar és que la humanitat es reinventa a cada segon, i durant el confinament que ha provocat el Coronavirus ho hem demostrat amb escreix.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | A LA DERIVA EN EL MAR DE LAS LLUVIAS Y OTROS RELATOS (Diversos autors)


Son relats de ciència-ficció, d'una extensió considerable, que ens ofereixen històries molt complertes. Totes han sigut guanyadores o finalistes en premis importants."La señora astronauta de marte" de Mary Tobinette Kowal.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DE MARÇ


Ha estat un mes complicat, i la cosa no ha acabat. Acompanyats de l'amenaça del Coronavirus, hem intentat seguir amb les nostres vides amb la sensació que ens havien transportat dins una novel·la/ sèrie/ pel·lícula de ciència-ficció.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES MARÇ 2020


Estem vivint una mena de follia, un malson predit, però no esperat. Si fem cas del que diu la gent, sembla que tothom s'ha posat a llegir, però potser només ho sembla... Hi ha tant moviment a les xarxes que em fa dubtar-ho una mica.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DE FEBRER


Imatges de llibres del meu Instagram.Misteris per a grans i petits, llibres amb molt sentiment.Com sempre, la muntanya de pendents es va fent gran, però últimament encerto bastant les lectures.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES FEBRER 2020


Aquestes han estat les lectures de febrer. Destaco "La cordura del idiota".  CRUZ de Nicolás Ferraro. “Podría ser el lema de nuestra familia: Cría cruces y tendrás un cementerio”.Dos germans, Seba i Tomàs, abandonats per la mare i criats per un pare ausent, Samuel.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | FESTIVAL LES BORGES NEGRES 2020


Un any més tinc el plaer d'organitzar, amb l'Ajuntament de les Borges Blanques, el festival de novel·la negra, policial i criminal: LES BORGES NEGRES.Podeu visitar la pàgina web per veure els autors que van participar en els anys anteriors, i aviat anirem parlant dels autors d'aquest any i els llibres d'aquest any.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DE GENER


Comparteixo les imatges que he anat publicant al meu Instagram. Llibres diversos que tinc a casa. Alguns ja llegits, la majoria es van afegint a la muntanya de pendents, sempre creixent i creixent.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES GENER 2020


Aquest any el format de les ressenyes serà diferent. Tinc més feina i he de repartir el temps com puc, així que aniré publicant durant el mes en xarxes com facebook o twitter petites ressenyes/opinions sobre els llibres que vaig llegint, i a final de cada mes les compartiré al bloc.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DESEMBRE


Enceto l'any amb les últimes recomanacions del meu Instagram.També amb bons desitjos per aquest 2020, com sempre, esperant que sigui millor que l'anterior, encara que ens conformem si no és pitjor.

<1...12
13
14
15>