Serretesfera

Visualitza

Antena Caro | L'Escola de Naturalistes del GEPEC a Roquetes inicia el nou curs el mes d'octubre - 16-09-2020.


n Laura Queral, Coordinadora d'Educació Ambiental del GEPEC amb seu a Roquetes i Laura Mora, Monitora de l'Escola de Naturalistes del GEPEC a Roquetes, ens expliquen les activitats que han dut a terme aquest estiu i ens avancen les novetats del nou curs que començarà el mes d'octubre.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | EL CUARTO MONO... LA QUINTA VÍCTIMA... LA SEXTA TRAMPA... de J.D.Barker


Si a la novel·la criminal se li atribueixen més de 10 subgèneres, en aquesta sèrie els tenim gairebé tots inclosos. Policíaca, procedimental, intriga, suspens, psicològica, terror... Sorpreses, girs.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | SEE YOU LATER


"El escritor que sepa lo que tiene entre manos, que cuente conmigo para acompañarlo. El que no... Digamos que uno ya tiene más de cincuenta años, y en el mundo hay muchos libros. No puedo perder el tiempo con los que estan mal escritos".

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | STEPHEN KING


Feia temps que tenia "El visitante", però abans de llegir-lo vaig voler endinsar-me en "Mientras escribo", per conèixer millor l'autor.MIENTRAS ESCRIBO."Si quieres ser escritor, lo primero es hacer dos cosas: leer mucho y escribir mucho.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS MAIG


Aquestes son els llibres que he postejat a Instagram durant el mes de maig.Segueixo recordant que quan en faig la foto és molt possible que encara no els hagi llegit, però sí que els tinc a casa esperant torn.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES MAIG 2020


Sense haver celebrat aniversaris, Sant Jordi, festes majors... Se'm fa estrany que ja quasi hagi passat mig any, però almenys les lectures no s'aturen. ENTRE DOS BLAUS d'Arturo Padilla.L'Alba té 18 anys i està de vacances i està de vacances amb la seva germana petita i el seu pare, a qui han decidit regalar-li una immersió per veure un vaixell enfonsat.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS D'ABRIL


Us deixo les imatges que he anat penjant durant el mes d'abril al meu Instagram. Ens hem passat festes i esdeveniments a casa, però les lectures no s'han d'aturar, d'aquesta manera podem seguir gaudint de llocs i espais ben diferents malgrat el confinament.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES ABRIL 2020


Seguim amb el confinament i empantanegats en una situació irreal, que sembla que aviat es desencallarà... ai... ai... ai... El llibre de ciència-ficció de la ressenya anterior el vaig llegir entre març i abril.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | SANT JORDI 2020... (CONFINAT)


Aquest any la diada de Sant Jordi serà molt diferent, però el que està clar és que la humanitat es reinventa a cada segon, i durant el confinament que ha provocat el Coronavirus ho hem demostrat amb escreix.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | A LA DERIVA EN EL MAR DE LAS LLUVIAS Y OTROS RELATOS (Diversos autors)


Son relats de ciència-ficció, d'una extensió considerable, que ens ofereixen històries molt complertes. Totes han sigut guanyadores o finalistes en premis importants."La señora astronauta de marte" de Mary Tobinette Kowal.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DE MARÇ


Ha estat un mes complicat, i la cosa no ha acabat. Acompanyats de l'amenaça del Coronavirus, hem intentat seguir amb les nostres vides amb la sensació que ens havien transportat dins una novel·la/ sèrie/ pel·lícula de ciència-ficció.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES MARÇ 2020


Estem vivint una mena de follia, un malson predit, però no esperat. Si fem cas del que diu la gent, sembla que tothom s'ha posat a llegir, però potser només ho sembla... Hi ha tant moviment a les xarxes que em fa dubtar-ho una mica.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DE FEBRER


Imatges de llibres del meu Instagram.Misteris per a grans i petits, llibres amb molt sentiment.Com sempre, la muntanya de pendents es va fent gran, però últimament encerto bastant les lectures.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES FEBRER 2020


Aquestes han estat les lectures de febrer. Destaco "La cordura del idiota".  CRUZ de Nicolás Ferraro. “Podría ser el lema de nuestra familia: Cría cruces y tendrás un cementerio”.Dos germans, Seba i Tomàs, abandonats per la mare i criats per un pare ausent, Samuel.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | FESTIVAL LES BORGES NEGRES 2020


Un any més tinc el plaer d'organitzar, amb l'Ajuntament de les Borges Blanques, el festival de novel·la negra, policial i criminal: LES BORGES NEGRES.Podeu visitar la pàgina web per veure els autors que van participar en els anys anteriors, i aviat anirem parlant dels autors d'aquest any i els llibres d'aquest any.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DE GENER


Comparteixo les imatges que he anat publicant al meu Instagram. Llibres diversos que tinc a casa. Alguns ja llegits, la majoria es van afegint a la muntanya de pendents, sempre creixent i creixent.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES GENER 2020


Aquest any el format de les ressenyes serà diferent. Tinc més feina i he de repartir el temps com puc, així que aniré publicant durant el mes en xarxes com facebook o twitter petites ressenyes/opinions sobre els llibres que vaig llegint, i a final de cada mes les compartiré al bloc.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DESEMBRE


Enceto l'any amb les últimes recomanacions del meu Instagram.També amb bons desitjos per aquest 2020, com sempre, esperant que sigui millor que l'anterior, encara que ens conformem si no és pitjor.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LLISTA DEL 2019


Un any més gaudint dels llibres. Segueixo defensant la lectura dels nostres autors, però amb els festivals, clubs de lectura, presentacions i més, gairebé no tenia temps per altres escriptors. Així que hi he posat remei i crec que he aconseguit tornar a llegir més varietat.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | ESCAPISME de Marc Moreno


Aquest llibre es publicarà al gener, però he tingut el privilegi de llegir-lo abans. Des de sempre he tingut vertigen, i us asseguro que he viscut el primer capítol amb un nus a l'estómac. Marc Moreno ens passeja de nou per La Verneda i ens envolta de personatges carregats d'apatia, que viuen en un ambient marginal i autodestructiu.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | NADAL...TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | EN BLANCO Y NEGRO de Prado G. Velázquez


Hi ha en aquesta novel·la els trets característics de les clàssiques de detectius de Los Angeles: Malvivint al despatx, bevedors, arruïnats, perseguits per creditors, rebent més cops del compte, i atrets per dones boniques i perilloses.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | EL RASTRE DEL LLAMP de Rebecca Roanhorse


Novel·la nominada als premis Hugo, Nebula i guanyadora del Locus. És la novel·la de debut de Rebecca Roanhorse, però no ho sembla pas. Els escenaris, el context, els personatges, la trama, el joc que no et deixa aturar la lectura.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LA SEGONA DONA I ALTRES CRIATURES FERIDES d'Anna Porquet Botey


Anna Porquet ens explica 14 històries. Relats carregats de sentiments complexos, i emocions profundes, relats íntims que descobreixen secrets d'ànimes turmentades.Cada relat es pot llegir de manera independent perquè no hi ha relació entre ells.

<1...12
13
14