Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | Què fem? Sant Jordi de juliol?


Convidat al programa Què fem? de Canal 21 Ebre, per parlar de llibres, d'escriptura, de lectura, dels meus hàbits durant aquest temps tan estrany, de les perspectives no massa optimistes. Cito algun llibre de novetats actuals, i m'agrada reivindicar gent com Víctor Canicio.

Antena Caro | Els nuclis urbans de Roquetes i Raval de Cristo s'uneixen amb una nova via de comunicació per a vianants i ciclistes - 14-07-2020.


n Aquesta pròxima setmana del 20 de juliol està previst que finalitzen les obres que uniran els nuclis urbans de Roquetes i Raval de Cristo amb una nova via de comunicació per a vianants i ciclistes.

Tens un racó dalt del món | 13a Jornada Literària de Cornudella de Montsant


La 13a Jornada Literària de Cornudella de Montsant ja es pot veure a Youtube, des de l'11 de juliol.Com tants actes culturals i socials, ens hem hagut de reformular, i convertir els obstacles en oportunitats.

Tens un racó dalt del món | Carícies literàries


Programant les entrades diàries que només podran llegir els mecenes de L'Aixeta. Subscripció a carícies literàries diàries per 2 euros al mes https://jesusmtibau.aixeta.cat/ca Mirada literària de la vida, imatges, poesia.

Tens un racó dalt del món | Pells de sorra, d’Àngel Martí


Pells de sorra, d’Àngel Martí SinopsiAnys 80, l’haixix entra pel delta de l’Ebre complicant la vida dels pescadors. Dues classes socials contraposades lluiten contra la mateixa xacra, fugir del món de la droga.

Tens un racó dalt del món | Rames i fang avancen sense treva


Fragment del recull de relats A mig camí de la incertesa (Cossetània Edicions, 2020)

Tens un racó dalt del món | ceps cansats


Fragment del recull de relats A mig camí de la incertesa (Cossetània Edicions, 2020)

Tens un racó dalt del món | La Jornada Literària al Diari de Tarragona


La 13a Jornada Literària de Cornudella de Montsant, que tindrà lloc aquest dissabte en format virtual, és present avui al Diari de Tarragona.Glòria Aznar titula l'article Cornnudella, cor de lletres.

Tens un racó dalt del món | Montse Farrès llegeix A mig camí de la incertesa


L'escriptora Montse Farrès llegeix A mig camí de la incertesa, i penja un comentari a instagram

Antena Caro | El Servei d’Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre s’incrementa a Roquetes amb una vintena de places - 09-07-2020.


n El Servei d’Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre, conegut com 'La Tribu', ofereix aquest estiu un centenar de places, una vintena més que l’any passat. Es tracta d’un servei gratuït integrat dins el Servei d’Intervenció Socioeducativa adreçat a xiquets, xiquetes i joves d’entre 3 i 16 anys.

Tens un racó dalt del món | El planeta de los simios


El planeta de los simios és una de les meves pel·lícules mítiques, i forma part d'un reduït nombre de films que miro i remiro cada cop que en tinc oportunitat.Des del primer instant que la vaig veure, quan devia ser molt petit, em va fascinar, hipnotitzar, enamorar.

Antena Caro | Presentació de la campanya 'Des de Roquetes connectat al món' - 07-07-2020.


n El regidor de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha presentat aquest dimarts al migdia el vídeo 'Des de Roquetes estàs connectat al món', que té l'objectiu, segons ha explicat 'de fomentar el teletreball a totes aquelles persones que després del confinament que hem patit pel Covid-19 han vist que una vida més tranquil·la en un entorn més rural però que alhora està dotat de tots els serveis necessaris per poder dur a terme treballs de forma telemàtica és possible'.

Tens un racó dalt del món | Vespres, de Zoraida Burgos


Els mots perdran el pes de tants silencis i es clourà el dur reialme de la nit. .Vespres, de Zoraida Burgos

Tens un racó dalt del món | 13a Jornada Literària de Cornudella de Montsant


El proper 11 de juliol, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la 13a Jornada Literària de Cornudella de Montsant.Com tants actes culturals i socials, no serà com sempre, això és cert, però serà com mai.

Antena Caro | Declaracions del portaveu de Cs, Ximo Llopis, Ple Ordinari del mes de juny de 2020 - 30-06-2020.


n Declaracions del portaveu de Cs, Ximo Llopis Colomina, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 30 de juny de 2020.n

Tens un racó dalt del món | Mauri essencial


Text de Zoraida Burgós, inclòs al llibre mauri essencial, de Manel Ollé (Onada Edicions, 2019)

Antena Caro | Declaracions del portaveu del PSC-EPR-CP, Ramon Martínez, Ple Ordinari del mes de juny de 2020 - 30-06-2020.


n Declaracions del portaveu del PSC-EPR-CP, Ramon Martínez Gallardo, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 30 de juny de 2020.n

Tens un racó dalt del món | 13a Jornada Literària de Cornudella de Montsant


El proper 11 de juliol estava reservat a l'agenda per a la 13a Jornada Literària de Cornudella de Montsant.Ja fa temps que vam decidir no dur-la a terme, com tantes altres coses, pels motius que tothom sap, però la podrem gaudir en format virtual, des de la distància i a través de les xarxes.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Junts, Josep Codorniu, Ple Ordinari del mes de juny de 2020 - 30-06-2020.


n Declaracions del portaveu de Junts per Roquetes, Junts per la Ravaleta, Jordi Curto Bel, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 30 de juny de 2020.n

Tens un racó dalt del món | El pont sobre el riu Kwa


Una nova frase per a la secció de pel·lícula, en aquest cas d'El pont sobre el riu Kwai:.Per a vostè no hi ha alternativa: o destruir el pont o destruir-se a si mateix. Considera aquesta guerra com un joc de mort.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Movem, David Poy, Ple Ordinari del mes de juny de 2020 - 30-06-2020.


n Declaracions del portaveu de Movem Roquetes, David Poy Martínez, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 30 de juny de 2020.n

Tens un racó dalt del món | Carícies literàries


Després de molts anys a les xarxes i de publicació de llibres, enceto un nou camí, una nova via de relació amb les lectores i lectors: la meva pàgina a L'Aixeta.A través d'aquesta pàgina buscaré una relació directa escriptor-lectors, que ja existeix a través de les xarxes xocials (blog, twitter, facebook, youtube, instagram), però amb un mínim compromís per ambdues parts que serveixi per a posar en valor la tasca creativa.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC, Sisco Ollé, Ple Ordinari del mes de juny de 2020 - 30-06-2020.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 30 de juny de 2020.n

Tens un racó dalt del món | Viure és també lluitar


Viure, de vegades, és quelcom més que estar, és també lluitar per la dinàmica del devenir històric. Manuel Pérez Bonfill

Antena Caro | Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes del mes de juny de 2020.


n El dimarts 30 de juny de 2020 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes el Ple Ordinari número: 5/2020, corresponent al mes de juny. A l'inici del ple es va excusar la seva absència per motius laborals la regidora del PSC-EPR-CP, Georgina Ebri.

Tens un racó dalt del món | El hombre de Heidelberg, de Víctor Canicio


Cuando uno escribe, joven amable, tiene que contar primero lo que le ha pasado, aunque no le importe a casi nadie. Una vez arrojados por la borda ciertos lastres , navegar se hace más fácil.El hombre de Heidelberg, de Víctor Canicio.

Tens un racó dalt del món | D'aquí a l'eternitat


Una nova frase per a la secció De pel·lícula, del films D'aquí a l'eternitat:.Ningú menteix quan parla de la seva soledat.

Tens un racó dalt del món | El hombre de Heidelberg, de Víctor CanicioTens un racó dalt del món | Coppelius, el creador d'autòmats, de Rosa Maria Colom


Coppelius, el creador d'autòmats, de Rosa Maria ColomPREMI FUNDACIÓ BANCAIXA DE NARRATIVA JUVENILBromera Edicions, 2020SinopsiQuina estranya atracció generen els violins? Per què, sovint, els associem a determinats secrets? Per al petit Jan, l’instrument serà el culpable de la mort de sa mare, la famosa violinista Teodora Sutter.

Tens un racó dalt del món | sempre en resta alguna emoció


Tanca la botiga on vam comprar fa onze anys quasi  tot el que necessitàvem per al nostre fill. Després d’un període de liquidació, ja està pràcticament buida. No sabem quin negoci s’hi posarà, o si romandrà buida massa temps, pendent de lloguer, com tantes altres en aquests anys de dura crisi del petit comerç.

Tens un racó dalt del món | 2001, una odissea a l'espai


En aquesta secció De pel·lícula escullo fragments dels guions que m'agrades o capten la meva atenció. En el cas de 2001, una odissea a l'espai, un dels fils que més m'ha impactat a la vida, més que frases, escullo imatges:.

Antena Caro | Roquetes se suma a la campanya 'Fes un pas cap a la diversitat' en suport al col·lectiu LGBTI - 25-06-2020.


n Amb motiu de la commemoració aquest diumenge 28 de juny, del Dia Internacional de l'Orgull LGBTI, l'Ajuntament de Roquetes se suma a la campanya 'Fes un pas cap a la diversitat', pintant un banc a Roquetes amb els colors de la bandera de l'arc de Sant Martí de l'Alliberament LGBTI.

Tens un racó dalt del món | Con quien paces


El escritor es como un pez depredador y carroñero en la charca de lo cotidiano..Con quien paces, de Víctor Canicio

Tens un racó dalt del món | Días sin huella


A la secció De pel·lícula, una frase extreta de Días sin huella, un drama terrible sobre l'alcoholisme.El protagonista està enfonsat en l'alcohol, mentre la seva núvia lluita aferrissadament per a combatre aquesta dependència:.

Tens un racó dalt del món | Manuel Pérez Bonfill, el nostre mestre de sempre


El 19 de juny de 2020, segon aniversari de la mort de Manuel Pérez Bonfill, coordinats per diLLUMs d'arts al forn, un bon nombre d'alumnes que el van poder gaudir i de gent que l'admira i aprecia, li hem dedicat un vídeo d'homenatge, amb lectures de fragments dels seus llibres, amb cançons que el representen, amb records personals.

Tens un racó dalt del món | Les marfantes de Fullola, de Joaquim Vilagrassa


Les marfantes de Fullola, de Joaquim VilagrassaOnada EdicionsSinopsiAmalgama d’estudis, investigació i una història de ciència-ficció situada en dues èpoques. L’enemistat entre el Josep i el Maso, companys fraternals de joventut, de quan van fer la mili i també de quan van anar a la guerra i, després, de les feines del camp, juntament amb el mite de les marfantes, emboira un escenari de la postguerra on encara hi havia molta vida a les partides de secà d’aquelles muntanyes, amb cultius d’oliveres i garrofers; un espai on havien passat la guerra civil moltes famílies de la comarca fugint dels bombardejos del territori, mentre els seus fills eren al front.

<1
2
3
4
5
...26>