Serretesfera

Visualitza

Antena Caro | Declaracions del portaveu de Movem, Toni Hurtado, Ple Extraordinari i Urgent celebrat el 26 de juny de 2019.


n Declaracions del portaveu de Movem, Toni Hurtado Pruñonosa, del Ple Extraordinari i Urgent de l'Ajuntament de Roquetes del celebrat el 26 de juny de 2019.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC, Sisco Ollé, Ple Extraordinari i Urgent celebrat el 26 de juny de 2019.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Extraordinari i Urgent de l'Ajuntament de Roquetes del celebrat el 26 de juny de 2019.n

Antena Caro | Ple Extraordinari i Urgent de l'Ajuntament de Roquetes celebrat el 27 de juny de 2019.


n El dijous 27 de juny de 2019 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes una sessió plenària Extraordinària i Urgent. A l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:nORDRE DEL DIA:n1.

Tens un racó dalt del món | personatges dela batalla de l'Ebre 11/16 Xose


L'any 2018, en motiu del 70 aniversari de la batalla de l'Ebre, Ebrejocs va publicar el llibre Ebre, relats d'una batalla, on 16 autors/es van escriure relats basats en 16 personatges de ficció, d'ambdós bàndols i de tots condicions.

Tens un racó dalt del món | Flor Caminaire, de Lia Sampai


Lia Sampai, acompanyada del guitarrista Adrià Pagès, ens porta La fada ignorant, el seu primer treball (2019). Cançons que ens arriben de la mà d’una guitarra i un calaix de vivències que es tornen veu.

Tens un racó dalt del món | Un mar degota, de Ferran Cerdans


Un mar degota, de Ferran Cerdans, no és un llibre, però és literatura. Ferran és un autor peculiar no tan sols pel joc que ens proposa amb allò que escriu, sinó també per la manera que té d'embolicar-nos aquest regal.

Tens un racó dalt del món | Recomanacions de llibres en un bar


Fa uns dies, després de la gravació d'un programa de televisió, agradable tertúlia a tres al voltant de la taula d'un bar a Tortosa, amb Josep Igual i Miquel Àngel Martín.Aquest treu de la motxilla tots els llibres que portava per a recomanar.

Antena Caro | Salutació de Festes de Juan Carlos Sangres, President del Patronat de Festes - 28-06-19.


n Salutació del President del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, amb motiu de les Festes Majors de Roquetes 2019 en honor a Sant Gregori, patró de la ciutat.n

Antena Caro | Salutació de Festes de Sisco Ollé, regidor de Festes de l'Ajuntament de Roquetes - 28-06-19.


n Salutació del regidor de Festes de l’Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, amb motiu de les Festes Majors de Roquetes 2019 en honor a Sant Gregori, patró de la ciutat.n

Antena Caro | Salutació de Festes de Paco Gas, alcalde de Roquetes - 28-06-19.


n Salutació de l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, amb motiu de les Festes Majors de Roquetes 2019 en honor a Sant Gregori, patró de la ciutat.n

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | ELS ÀNGELS EM MIREN de Marc Pastor


Marc Pastor ha fet una aposta arriscada, combinant novel·la policíaca i fantàstica. No és el primer que ho fa, és clar, però potser als que els agrada només un dels gèneres trobaran massa detalls procedimentals o massa elements fantasiosos, segons les preferències.

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (L'EGO)


L'EGO. Joc per construir amb petites peces de colors l'autoestima.

Tens un racó dalt del món | Ferran Cerdans a Tens un racó dalt del món


Ferran Cerdans és el convidat aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre. És un autor especialitzat en microtextos, però la seva peculiaritat no és tan sols allò que escriu, sinó l'original forma de materialitzar-ho i d'oferir-ho als lectors i lectores, a través dels seus Llibres artesans , en una gran varietat de formes.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | JUICIO FINAL de John Katzenbech


Comencem aquesta història endinsant-nos en la vida personal del protagonista, Matthew Cowart. Separat, lluny de la seva filla, enyorant la vida familiar que ha perdut i escudant-se en el treball per no haver d'assumir la solitud que l'envolta.

Tens un racó dalt del món | Cites literàries


La fulla aferrada a la brancadesitja el cop de vent per enlairar-se...Versant en femení, de Carme López .Em cou en la ferida obertala dissort amarga dels teus dies.Quadern per a Joan, de Manel Alonso i Català .

Tens un racó dalt del món | Personatges de la batalla de l'Ebre 10/16 Sesca


L'any 2018, en motiu del 70 aniversari de la batalla de l'Ebre, Ebrejocs va publicar el llibre Ebre, relats d'una batalla, on 16 autors/es van escriure relats basats en 16 personatges de ficció, d'ambdós bàndols i de tots condicions.

Tens un racó dalt del món | JOC LITERARI: LA MOSSEGADA DE LA MOSCA NEGRA


Fa temps que no us plantejo un dels meus jocs literaris, en què proposo escriure un text. En aquesta ocasió us proposo que escriviu un breu conte o una poesia, al voltant d'aquesta notícia, especialment del fragment que diu:Cal recordar, que la mosca negra no és una espècie invasora sinó autòctona, però no se sap per quin motiu de sobte va canviar el seu comportament i començà a picar als humans.

Tens un racó dalt del món | La taverna del Negre, de Autors, Jesús Moncho


La taverna del Negre, de Autors, Jesús MonchoPREMI ISABEL DE VILLENA DE NARRATIVA EN VALENCIÀXXXVI PREMIS CIUTAT DE VALÈNCIABromera Edicions, 2019SinopsiAndreu Faraig és enviat a les Amèriques com a delegat permanent de la casa Galiana per ordre del seu amo, don Gaspar Galiana de Serafina.

Tens un racó dalt del món | complicitat fàcil


Dos col·laboracions amb l'amiga Sílvia Panisello en poc temps.El mes passat a Els Ports Natura i Art, quan acceptà el repte improvisat de fer el paper d'interferència, de molèstia a la meva acció poètica mentre recitava noms d’animals i plantes del Port, com es pot veure en aquest vídeo.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LA BARRERA de Jordi de Manuel


Una novel·la molt ràpida de llegir. Breu i directa. Comença pel final i es llegeix en diferents temps. En aquest cas el protagonista no és Marc Sergiot, però ens retrobem amb l'agent Pau Ribó i la caporal Lídia Sànchez, que havien sortit en alguna de les novel·les anteriors.

Tens un racó dalt del món | Quan la llum es filtra per l'escletxa


Quan la llum es filtra per l'escletxa,quan l'escletxa és la llum..Inspirat en una fotografia de Robert García Pano, del seu llibre Papa, no vull que et tanquin a la presó.

Tens un racó dalt del món | Beneït Manuel Pérez Bonfill


El col·lectiu diLLUMS d’arts al forn tenim algunes característiques que ens agrada remarcar: ens agrada sumar, ens tenim estima mútua, tothom col·labora amb generositat i amb el seu estil, volem difondre la cultura en general, i la cultura ebrenca en concret, i ens agrada ajudar la gent que comença.

Tens un racó dalt del món | Endevino, entre els dies


Endevino, entre els dies que s’alcen al meu pas, el camí d’aigua que llisca i m’alimenta. -.Inspirat en una fotografia de Montse Grau.

Tens un racó dalt del món | Cites literàries


Quan un no vol tornar al lloc d'on prové, sovint és preferible desconeixe'n la causa.Nou illes al nord, de Mònica Batet .Un ganivet talla encara que no es faci servir. Només d’agafar-lo ja talla.

Tens un racó dalt del món | Personatges de la batalla de l'Ebre, 9/16 Marco


L'any 2018, en motiu del 70 aniversari de la batalla de l'Ebre, Ebrejocs va publicar el llibre Ebre, relats d'una batalla, on 16 autors/es van escriure relats basats en 16 personatges de ficció, d'ambdós bàndols i de tots condicions.

Tens un racó dalt del món | La natura exposada, de Erri De Luca


La natura exposada, de Erri De LucaBromera Edicions, 2019SinopsiEn un poble allunyat a les muntanyes, un escultor que coneix molt bé la contrada comença a passar persones clandestinament d’un costat a l’altre de la frontera.

Joan Panisello | Imaginaradio entrevista Joan Panisello


Noemi Alquèzar entrevista Joan Panisello en un moment de gran activitat del ceramista. Exposicions en marxa com la de la Fundació El Solà de Fatarella, altres de gran rellevància en preparació, al seu poble de Jesús EMD i també esperant el moment per participar com artista invitat d’honor en la Fira Internacional Terrània a Montblanc el mes de setembre.

Joan Panisello | Lliurament dels Premis Micro 2018


Com cada any el Col·legi de Periodistes de Catalunya, delegació de Tortosa, atorga els premis Micro Obert, Micro Tancat i aquest any  s’estrena amb el Micro DauratAquest any el premi MICRO OBERT serà per al Sr.

Tens un racó dalt del món | 12a Jornada Literària de Cornudella de Montsant


La Jornada Literària de Cornudella de Montsant arriba ja a la 12 edició. Enguany tindrà lloc el 13 de juliol, amb el següent programa:.17.30h. Celler CooperatiuCopa de vi, obsequi del Celler, i Inici de la microruta literària, amb fragments de Joan Brossa, i actuació poètica de Sergi Quiñonero.

Antena Caro | Ple de constitució de la corporació de l'Ajuntament de Roquetes, legislatura 2019-2023 - 15-06-2019.


n Aquest dissabte 15 de juny de 2019 s'ha celebrat el Ple de constitució de la corporació municipal i l'elecció de l'alcalde de l'Ajuntament de Roquetes per a la nova legislatura 2019-2023. La votació de l'elecció de l'alcalde, realitzada d'entre els 13 regidors que formen el consistori, ha donat aquest resultat: Paco Gas, regidor d'ERC, 6 vots.

Tens un racó dalt del món | testimoni d'història massa antiga


Que les teves pedres no siguin testimoni solsd'història massa antiga;reneix, Tortosa.Inspirat en un dels gravats de Carme Boix, exposats a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, tot el mes de juny

Tens un racó dalt del món | Quan la línia no és frontera


Quan la línia no és frontera entre les emocions, sinó frontissa.Cada textura, cada color,és mitja part del mateix mapa..Inspirat en una fotografia de Robert García Pano, del seu llibre Papa, no vull que et tanquin a la presó.

Antena Caro | Valoracions de la temporada 2018/2019 i IX Torneig Solidari de futbol base (08-09 de juny).


n Repàs de la temporada 2018/2019 i IX Torneig Solidari de futbol base (08-09 de juny). Amb Miquel Angel Campos (Cap de Premsa C.D. Roquetenc).n

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INVISIBLES de Graziella Moreno


Cada any hi ha milers de persones desaparegudes, alguns seran trobats altres no, però també hi ha una part de desapareguts a qui ningú buscarà. Graziella Moreno ha posat el punt de mira en alguns d'aquests casos per construir una trama on algú s'interessarà a trobar els invisibles.

Antena Caro | Club Volei Roquetes - Repàs de la temporada 2018/19.


n Repàs de la temporada 2018/19. Amb Benjamín Cuevas.n

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTA RECOMANACIONS DE MAIG


Hi ha tantes novel·les d'autors lleidatans, que aquest mes els he dedicat les imatges del meu Instagram. (i encara me n'he deixat uns quants...)M'he de disculpar si tardo a llegir-los, com també amb altres escriptors de la geografia catalana, perquè m'és impossible llegir més del que ho faig.

<1...22
23
24
25
26>