Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | Amistat i llibres: Agustí Masip i Jesús M. Tibau


 Setena conversa de la sèrie Amistat i lletres, en què parlo amb amistats sobre llibres, emocions, projectes... sobre literatura i vida, en unes xerrades que, com a la vida mateixa, van d'un tema a l'altre sense saber ben bé com.

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


Etiquetes, de Joan Turu Hindi Books, 2021  Sinopsi El tema que tracta Etiquetes (els estereotips i prejudicis) és clau i constant en el seu discurs i és la primera obra on ho tracta d’una manera central i directe.

Tens un racó dalt del món | a Optimot


 Torna a aparèixer el fragment d'un llibre meu a la web Rodamots, per tal d'il·lustrar una paraula.Aquest cop es tracta del mot amorosir, que apareix al llibre I un cop de vent els despentina.En aquest enllaç estan totes les que han aparegut.

Tens un racó dalt del món | el ritual de fer-se grans.


 A l’skate park. Mon fill parla amb un xiquet que no conec; un amic nou, em dirà després. Des de la distància interpreto que comenten alguna jugada.. Mon fill prova una pirueta o, més ben dit, un truc, segons l’argot que estic començant a conèixer.

Tens un racó dalt del món | Dos mons, una flor


Hi ha móns que sempre es troben,hi ha flors que esperen la llum.. Inspirat en una fotografia de Xulio Ricardo Trigo

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTAGRAM MAIG 2021


Alguns dels llibres que vaig comprar per Sant Jordi, un parell de lleidatans que no tenen res a veure amb la nonvel·la negra :D Us deixo les imatges de llibres que he compartit a Instagram:https://www.

Tens un racó dalt del món | Arran de vers, a frec de llavi


Al programa Arran de vers, a frec de llavi, de Constantí ràdio 97.9fm, conduït per Isabel Ribera, escoltarem les aportacions dels convidats al programa, ens parlaran de les seves publicacions i també coneixerem quins han estat els llibres o autors que els han copsat, amb Emi Privat, , Marisol Nogues, els germans Àlex i Axeran Pascual, Marta Fabregat, Adela Filbà, Món Santó, i un servidor, que recomano l’obra de Josep Igual.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES DE MAIG 2021


Us deixo les imatges de llibres que he compartit a Instagram:https://www.instagram.com/ramona.sole.lectura/Aques més una mica de tot, fins i tot una novel·la romàntica, que feia molt temps que no en llegia, però me la va recomanar la meva filla gran i no vaig poder negar-me (la propera potser sí que ho faré).

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (somnipresència)


 somnipresència. Fenomen consistent en ensopegar amb el mateix somni a tot arreu.

Tens un racó dalt del món | Piscolabis, de Miracle Sala


Piscolabis, de Miracle SalaEdicions de L'Albí, 2021 Sinopsi Piscolabis conté una vuitantena llarga de textos que van de les tres línies a les quatre pàgines, amb històries que parlen de la condició de viure, les relacions humanes, la llibertat, la lluita dels pobles, la supervivència del món i la natura, la mort i la llengua.

Tens un racó dalt del món | Amistat i llibres: Coia Valls i Jesús M. Tibau


 Sisena conversa de la sèrie Amistat i lletres, en què parlo amb amistats sobre llibres, emocions, projectes... sobre literatura i vida, en unes xerrades que, com a la vida mateixa, van d'un tema a l'altre sense saber ben bé com.

Tens un racó dalt del món | La pesta


 Les rates moren al carrer, i els homes a les seves cambres; i els periòdics no s'ocupen sinó del carrer.La pesta, d'Albert Camus

Tens un racó dalt del món | El osito Winnie Pu i la casita de Igore, de A. A. Milne.


 Rellegint un fragment d'un dels llibres que llegia de petit. Crec que ara m'agrada més que llavors.

Tens un racó dalt del món | seguretats


 De xiquet creia que no sabia res de la vida; però amb els anys i l'experiència acumulada ara ja no ho crec, ara n'estic segur.

Tens un racó dalt del món | Comença el dia


  Si voleu llegir carícies literàries cada dia, us podeu fer mecenes a la meva pàgina de L'Aixeta, per dos euros mensuals.

Tens un racó dalt del món | Ddesdefinicions (parecaigudista)


 parecaigudista. Progenitor que procura no estavellar-se en l’intent de ser un bon exemple als seus fills.

Tens un racó dalt del món | De todo un poco


 Una de les seccions d'aquells TBOs que llegíem de xiquets era DE TODO UN POCO. No era la que més em cridava l'atenció de petit, però amb el pas del temps em va anar agradant cada cop més. El seu nom ja la defineix.

Tens un racó dalt del món | Cafarnaum


 Quan el cinema ens explica la realitat millor que qualsevol telenotícies, quan ens emociona i ens recorda que tots som humans, quan ens avisa que tots som culpables i innocents, quan ens esgarrapa i ens fa impossible restar indiferents, ni que sigui un parell d’hores, quan ens alerta de la cara més terrible de la vida i, alhora, ens fa valorar cada petit detall, quan intenta fer-nos millors persones.

Tens un racó dalt del món | Catàleg


  Si voleu llegir carícies literàries cada dia, us podeu fer mecenes a la meva pàgina de L'Aixeta, per dos euros mensuals.

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (petonenjar)


 petonenjar. Besar excessivament els xiquets.

Tens un racó dalt del món | Aquella nit, aquell port


  Si voleu llegir carícies literàries cada dia, us podeu fer mecenes a la meva pàgina de L'Aixeta, per dos euros mensuals.

Tens un racó dalt del món | historietes minimalistes


 De petit era un insaciable lector de TBOs. Un dels meus dibuixants preferits era Coll. Els seus personatges estilitzats, les seves historietes minimalistes plenes d'enginy, eren una delícia. Vés a saber quina part del autor amant de la literatura breu va néixer llavors.

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (amixtat)


 amixtat. Relació amistosa entre homes i dones.

Tens un racó dalt del món | Amistat i llibres: Santi Borrell i Jesús M. Tibau


 5è dels vídeos de la sèries Amistat i llibres, en què mantinc una conversa distesa amb les meves amistats sobre llibres, literatura, cultura i la vida. Partint d'un minúscul guió previ que desapareix al primer minut, la conversa deriva capa moments i sensacions compartides.

Tens un racó dalt del món | Dedsdefinicions (monarguia)


 Monarguia. Llibre d'instruccions per a regnar sense problemes, que alguna família real ha degut perdre o no sap llegir.

Tens un racó dalt del món | segons a quina banda estàs...


 Converses agafades al vol. Aturats en una vorera, un home li diu a una dona: “tu ja saps que la gent, segons a quina banda estàs...” Ai! Aquella vella divisió entre els nostres i els seus, els d’aquí i els d’allí.

Tens un racó dalt del món | Llegint Consumits pel foc, de Jaume CabréTens un racó dalt del món | Desdefinicions (negaciació)


 negaciació. negociació abocada al fracàs quan ambdues parts s'instal·len al no.

Tens un racó dalt del món | No et posis nerviosa


  CONVERSES AGAFADES AL VOLUna mare parla per telèfon amb la seva filla:-Les fórmules estan a la butxaca de l'esmorzar. Ho saps fer. No et posis nerviosa. T'estimo molt.Són quatre afirmacions ràpides, diria que adreçades per ordre d'urgència i no per importància.

Tens un racó dalt del món | 1.000 CONTES!


 Fa temps que dic que porto escrits més de 500 contes. I si estic segur d’aquesta dada, és perquè els tinc numerats. Al principi em costava escriure relats. Vaig tardar cinc anys en escriure els deu primers; i quasi nou en tenir prous relats per a decidir-me a publicar el primer llibre.

Tens un racó dalt del món | ganes de publicar més llibres infantils


 Recordant el meu primer llibre infantil Volem ser diables!, encomanat i publicat el 2019 per la Colla de diables de Vila-seca, en motiu del 30è aniversari de la colla, il•lustrat per la parella de germans de tinta, Andreu Faro i César Da Col.

Tens un racó dalt del món | El calaix dels vols perduts


 A Twitter no només hi ha irascibilitat a flor de pell, també t'hi trobes coses com aquesta que et fan una miqueta feliç.@raquel_lost recomana El calaix dels vols perduts, que acaba de llegir.Moltes gràcies

Tens un racó dalt del món | Amistat i llibres: Àngel Martí i Jesús M. Tibau


 4t vídeo d'aquesta sèrie de converses amb el lema Amistat i llibres, aquest cop entre Àngel Martí i Jesús M. Tibau.Parlem dels nostres nous llibres, Pells de sorra i escates, i A mig camí de la incertesa, d'activitats i inquietuds compartides, etc.

Tens un racó dalt del món | Entrevista a SER Ebre


Ahir, entrevista amb Sílvia Tejedor a cadena SER Ebre, parlant del Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta, de la motivació d'escriure relats amb el fil conductor de l'esport (en llegeixo un), i recordem que tot just fa 20 anys del meu primer acte literari, la presentació del llibre Tens un racó dalt del món.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | INSTAGRAM ABRIL


Com cada mes, us deixo les imatges de llibres que he compartit a Instagramhttps://www.instagram.com/ramona.sole.lectura/El Tumy està encantat amb tants llibres, però jo necessito que es multipliquin les hores per poder posar-me una mica al dia.

Tens un racó dalt del món | 20 anys!


Avui, 4 de maig, fa 20 anys del meu primer acte literari: la presentació del meu primer llibre en solitari Tens un racó dalt del món.Ja havia arribat a les llibreries abans d'aquell primer Sant Jordi meu, però vam deixar la presentació per a més tard.

<1
2
3
4
5
...14>