Serretesfera

Visualitza

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


-Quantes cordes té la teva guitarra? -Sis. -Sempre entens les preguntes de forma literal?

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 02-06-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Estafen 400.000 euros al Copate amb el canvi fraudulent del número de compte corrent d'un proveïdor.

Tens un racó dalt del món | Desdefinicions (Goliart)


Goliart. Art que es creu més gran i fort que la resta i que, només de tant en tant, rep una pedrada que el fa trontollart.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Movem, David Poy, Ple Extraordinari i urget del 28 de maig de 2020.


n Declaracions del portaveu de Movem, David Poy Martínez, del Ple Extraordinari i urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 28 de maig de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del portaveu de Cs, Ximo Llopis, Ple Extraordinari i urget del 28 de maig de 2020.


n Declaracions del portaveu de Cs, Ximo Llopis Colomina, del Ple Extraordinari i Urgent de l'Ajuntament de Roquetes el 28 de maig de 2020.n

Antena Caro | Ple Extraordinari i urgent de l’Ajuntament de Roquetes del 28 de maig de 2020.


n El dijous 28 de maig de 2020 es va celebrar una sessió extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament de Roquetes, número: 3/2020.nA l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:nORDRE DEL DIA:n1.

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Junts, Josep Codorniu, Ple Extraordinari i urget del 28 de maig de 2020.


n Declaracions del portaveu de Junts per Roquetes, Junts per la Ravaleta, Josep Codorniu Suñer, del Ple Extraordinari i urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 28 de maig de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del portaveu del PSC-EPR-CP, Ramon Martínez, Ple Extraordinari i urget del 28 de maig de 2020.


n Declaracions del portaveu del PSC-EPR-CP, Ramon Martínez Gallardo, del Ple Extraordinari i urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 28 de maig de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC, Sisco Ollé, Ple Extraordinari i urget del 28 de maig de 2020.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del del Ple Extraordinari i urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 28 de maig de 2020.n

Tens un racó dalt del món | El misteri d'Arthur Rimbaud, de Miquel Esteve


El misteri d'Arthur Rimbaud, de Miquel EstevePREMI MALLORCA DE NARRATIVA 2019Univers llibres, 2020  SinopsiDesprés de la mort de Verlaine, el poema que li va regalar Rimbaud, La chasse spirituelle, va viatjar des de França a Reus, i de Reus a Móra la Nova, on va restar en secret sota una manisa del molí d'oli de la família dels Esteve.

Tens un racó dalt del món | I va decidir marxar, de Pere Alcovero Folqué


I va decidir marxar, de Pere Alcovero FolquéQuórum edicionsSinopsiTant Pelegrí de cal Llibertari com Carmeta de ca l'Esperança van néixer en divendres, quan al poble subsistir era complicat i molta gent passava gana.

Tens un racó dalt del món | [sense títol]


L'ordre dels factors no altera el resultat; només el posa una mica nerviós.

Tens un racó dalt del món | La dona dels nassos


Tinc el goig de col·laborar al número 4 de la revista La dona dels nassos.No endevinaríeu mai com: amb quatre nanocontes que giren al voltant de la traducció,  i il·lustrats per Cristian Porres.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LECTURES MAIG 2020


Sense haver celebrat aniversaris, Sant Jordi, festes majors... Se'm fa estrany que ja quasi hagi passat mig any, però almenys les lectures no s'aturen. ENTRE DOS BLAUS d'Arturo Padilla.L'Alba té 18 anys i està de vacances i està de vacances amb la seva germana petita i el seu pare, a qui han decidit regalar-li una immersió per veure un vaixell enfonsat.

Tens un racó dalt del món | LLEGINT DES DEL CONFINAMENT


Un nou article a la Marfanta:.LLEGINT DES DEL CONFINAMENTAquestes setmanes més d’una vegada m’han preguntat si el confinament ha variat els meus hàbits d’escriptor, però que el més s’han modificat són els meus hàbits de lector.

Tens un racó dalt del món | No és la derrota, sinó el vent


Vídeo per a la Institució de les Lletres Catalanes, per a compensar, d'alguna manera, la impossibilitat de visitar els centres d'ensenyament dins del programa Autors a les aules.Explicant el llibre No és la derrota, sinó el vent, d'Onada Edicions .

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 28-05-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: El Govern obre una fossa de la Guerra Civil a Benifallet, la 28a del pla de fosses. Els arqueòlegs hi troben les restes d'un soldat mort en combat, probablement de la Lleva del Biberó.

Tens un racó dalt del món | A mig camí de la incertesa, recomanat al Telenotícies


El passat 25 de maig, al Telenotícies vespre de TV3, la gent de l'Ateneu Calero va participar recomanant diversos llibres de narrativa, i li agraeixo a Àngel Martí que ha escollit parlar del meu llibre A mig camí de la incertesa (Cossetània Edicions).

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 27-05-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Riders i cartes QR, les innovacions que s'acceleren a l'Ebre per ajudar la restauració i el comerç.

Tens un racó dalt del món | L’obrador, de Ramon Masdeu


 L’obrador, de Ramon MasdeuAquell obrador, íntim, de qualsevol artista, on el mateix artista experimenta amb les seves creacions, les destrueix, les torna a fer, les modifica i les transforma perquè surtin d'allí com una obra mestra, digna de ser exposada, assaborida, admirada.

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 26-05-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - L'arrancada dels restaurants a l'Ebre amb la fase 2 del desconfinament està sent discreta.

Tens un racó dalt del món | mascaretes, nines i bicicletes


Maig de 2020. Passejada en horari permès de confinament, fase 1, a la tarda, vora el riu. Una xiqueta amb bicicleta m’avança. Porta al darrere una cadireta ocupada per una nina, convenienment lligada.

Tens un racó dalt del món | No moriré mai. Biografia d’Eduard Punset. de Genís Sinca Algué


No moriré mai. Biografia d’Eduard Punset. de Genís Sinca AlguéIV Premi de Narrativa Memorialística Ciutat de BenicarlóOnada Edicions, 2020SinopsiAquest llibre és el recorregut fascinant per la vida del famós divulgador científic Eduard Punset i Casals (Barcelona, 1936 – Barcelona, 2019), un dels personatges més sorprenents del panorama televisiu i cultural del darrer terç del segle xx.

Tens un racó dalt del món | El magraner, de Jordi Llavina


El magraner, de Jordi LlavinaCossetània Edicions, 2020Sinopsi Un home surt a passejar. Es va allunyant de casa seva.El magraner (premi Marià Manent 2019) té forma de relat poètic. Les proses que van il·lustrant el camí atzarós d’aquest home innominat sovint estan rubricades per uns versos.

Antena Caro | L'Informatiu Divendres 22-05-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - Deltebre Dansa s'ajorna fins al 2021 davant la impossibilitat de fer-lo 'amb garanties i qualitat'.

Tens un racó dalt del món | Ametlles garapinyades, del recull El vertigen del trapezista


Lectura del conte Ametlles garapinyades, inclòs al llibre El vertigen del trapezista (Cossetània Edicions, 2008), un dels que més alegries m'ha donat.

Antena Caro | L'Informatiu Dijous 21-05-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: El COPATE posarà en marxa un nou servei a les deixalleries per promoure la recuperació d'objectes.

Tens un racó dalt del món | A mig camí de la incertesa. Lectura del conte Ningú


Lectura del conte Ningú, inclòs al recull A mig camí de la incertesa (Conssetània Edicions 2020)

Antena Caro | L'Informatiu Dimecres 20-05-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Les residències de gent gran de l'Ebre comencen a rebre visites de familiars amb mesures extremes de protecció.

Tens un racó dalt del món | Una sortida digna (L'última batalla)


Lectura del conte L'última batalla, inclòs al llibre Una sortida digna (Cossetània Edicions, 2009), en què una colla de jubilats perpetren un tendre i divertit atracament.

Antena Caro | L'Informatiu Dimarts 19-05-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - La 13a edició de Litterarum Móra d'Ebre apostarà, enguany, per una versió digital que adapti el programa d'actes habitual a aquest nou escenari amb 21 activitats en directe.

Tens un racó dalt del món | Rellegint Tino Costa, de Sebastià Juan Arbó


Aprofito els dies de confinament per a rellegir algun llibre, com ara Tino Costa, de Sebastià Juan Arbó, una potent novel·la d'autèntic Arbó, amb tota la fatalitat que persegueix els seus protagonistes, condemnants pel seu destí o pel seu orígen, que potser és el mateix, lligats per uns passions irreprimibles, i on apareixen sovint paraules com temptació, desassossec, inquietud, angoixa, abisme entrevist, desil·lusió, vehement impuls, remordiment o culpabilitat.

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 18-05-2020.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre.nNotícia destacada: ACN - El Departament de Salut demanarà que les Terres de l'Ebre, Tarragona i l'Alt Pirineu i Aran passin a la fase 2 del pla de desescalada el proper dilluns 25 de maig.

Tens un racó dalt del món | Gilda


Una nova remesa de fragments de guions De pel·lícula, aquest cop, quatre de la mítica Gilda:.Mentre Ballin Minudson, el propietari d'un casino, plega la fulla de gavinet que amaga al seu bastó, el jugador Jhonny Farrell, a qui l'acaba de salvar, diu:-Un bastó així resulta molt útil.

Tens un racó dalt del món | A la recerca de Numen, veredicte


Des dels diLLUMs d’arts al forn estem molt satisfets d’una repercussió especial que ha tingut la celebració de Numen aquests dos últims anys, l’acte que her dut a terme al teatre Auditori Felip Pedrell de reconeixement a persones i entitats ebrenques amb premis culturals durant l’any anterior.

Tens un racó dalt del món | Captar somriures


Captar somriures amb una càmera de llauna és impossible, és cert, però jo només invento il·lusions, i de somriures, procuro fabricar-ne tots els dies, malgrat tot. .Paraules inspirades per una foto d'Araceli Merino a L'Havana.

<1...2
3
4
5
6
...26>