Serretesfera

Visualitza

Antena Caro | L'Informatiu Dilluns 11-01-2021.


n L'Informatiu d'Antena Caro, les notícies més destacades de les Terres de l'Ebre. nNotícia destacada: ACN - Escoles tancades, pistes de gel als carrers i transport suspès és l'escenari post temporal Filomena.

Tens un racó dalt del món | Fragments de les meves novel·les, al blog Camins de vida


  Fragments escollits per Núria Lorente al seu blog Camins de vida de les meves dues novel·les: El nostre pitjor enemic, i El calaix dels vols perduts, en aquest enllaç, i en aquest altre.

Tens un racó dalt del món | A mig camí de la incertesa, fragment seleccionat


 Avui, Mario Aguilera ha penjat a twitter un fragment del meu recull de contes A mig camí de la incertesa (Cossetània Edicions, 2020). Moltes gràcies.M'agrada descobrir quins fragments arriben a cada lector.

Tens un racó dalt del món | El calaix dels vols perduts, llegit per Carme Sabaté


Bonic regal de Reis que rebo gràcies a la lectura que Carme Sabaté fa d'El calaix dels vols perduts, la meva segona novel·la, publicada el 2018.Resulta molt emotiu escoltar allò que has escrit en una altra veu, i sempre és un misteri comprovar el fragment que un o altre lector escullen sempre com a preferit.

Tens un racó dalt del món | Cal la llum


 

Tens un racó dalt del món | I te n'anares


 

Tens un racó dalt del món | Cuentos de Jecumbui, de Hernán Álvarez García


 Cuentos de Jecumbui, de Hernán Álvarez García NPQ Editores, 2020  Sinopsis El narrador, a través de estos relatos, crea un universo sencillo y atractivo que nos acerca a los sueños de aquellos niños de campo, igual de España que del Perú, que crecieron en un mundo libre y de amor a la naturaleza a pesar de las guerras, de la pobreza y de la injusticia social… Sueños que aún yacen vivos en el corazón de todos los hombres de bien…Igualmente nos trasmite sus angustias, las del estudiante de Salamanca, que, al fin, son las de todos ahora mismo, no queriendo oír nuestras conciencias, nuestro pasado, nuestra historia, de la que seguimos sin aprender…

Tens un racó dalt del món | la constància blanca


 

Antena Caro | Recepció oficial de l'alcalde de Roquetes a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient - 05-01-2021.


n A causa de la situació actual de pandèmia, el Patronat de Festes de Roquetes i l'Ajuntament de Roquetes, amb la col·laboració de Roquetes Comunicació, han organitzat la tradicional recepció oficial de l'alcalde de la ciutat a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient de forma virtual, perquè tots els xiquets i xiquetes ho puguin veure amb seguretat des de casa seva o des de qualsevol lloc on es trobin.

Tens un racó dalt del món | perquè vol veure el mar


Agafa lloc al costat esquerre del vagó, perquè vol veure el mar, però recorda massa tard que no va, sinó que torna.

Tens un racó dalt del món | El camí blanc


 

Tens un racó dalt del món | Entre la endeca y la alejandra, de Víctor Canicio


 Entre la endeca y la Alejandra, de Víctor CanicioEditorial Petròpolis, 2020   Aquest reculls ens arriba de la mà de Tomàs Camacho i Carme Cruelles, i inclou els seus darrers volums publicats a més a més de poemes inèdits.

Tens un racó dalt del món | Footprints on Earth, d’Emigdi Subirats


 Footprints on Earth, d’Emigdi Subirats Editorial Petròpolis, 2020 Sinopsi Poetry is language in its purest state: a literary work in which the expression of feelings and ideas is given intensity by the use of distinctive style and rhythm.

Tens un racó dalt del món | Retorn a casa, de Zhang Yimou


 Retorn a casa, de Zhang Yimou. L'art d'explicar històries profundes que commouen de forma senzilla, pausada, sense efectes secundaris ni artificis, amb sensibilitat a cada fotograma que ens entra a l'ànima de la mateixa forma que la llum entra a l'habitació a través de la finestra.

Tens un racó dalt del món | Riu amunt, riu avall, Eva Campomar i Elisa Bernat


 Riu amunt, riu avall, Eva Campomar i Elisa Bernat Un projecte de Campanya pels Sediments i Tataküa Coop. que col.laboren en aquest doble conte per visibilitzar i difondre les problemàtiques del Delta de l´Ebre i la seva regressió.

Tens un racó dalt del món | El proper llibre


 Acabar l'any i rebre la maqueta del proper llibre. 2021, que vinc!

Tens un racó dalt del món | Contes de Nadal, 7


Set anys seguits llegint un conte de Gianni Rodari per Nadal, i enguany, l'ant del seu centenari, no podia ser diferent. Un cop més, Sílvia Tejedor em convida a llegir un conte de Nadal a la Cadena Ser Ebre, i com sempre m'acullo a un dels meus llibres preferits: Contes per telèfon, de Gianni Rodari.

Antena Caro | Declaracions del portaveu de Cs, Ximo Llopis, Ple Ordinari del mes de desembre de 2020 - 29-12-2020.


n Declaracions del portaveu de Cs, Ximo Llopis Colomina, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 29 de desembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del portaveu del PSC-EPR-CP, Ramon Martínez, Ple Ordinari del mes de desembre de 2020 - 29-12-2020.


n Declaracions del portaveu del PSC-EPR-CP, Ramon Martínez Gallardo, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 29 de desembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Junts, Jordi Curto, Ple Ordinari del mes de desembre de 2020 - 29-12-2020.


n Declaracions del portaveu de Junts per Roquetes, Junts per la Ravaleta, Jordi Curto Bel, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 29 de desembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu de Movem, David Poy, Ple Ordinari del mes de desembre de 2020 - 29-12-2020.


n Declaracions del portaveu de Movem, David Poy Martínez, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 29 de desembre de 2020.n

Antena Caro | Declaracions del Portaveu d'ERC, Sisco Ollé, Ple Ordinari del mes de desembre de 2020 - 29-12-2020.


n Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 29 de desembre de 2020.n

Tens un racó dalt del món | Reclosa dins del meu propi plany


 Reclosa dins del meu propi plany,la resta del món sembla buit. . Inspirat en una imatge de Clark et Pougnaud, extreta de la pàgina de twitter de QuetaRius

Antena Caro | Ple Ordinari de l'Ajuntament de Roquetes del mes de desembre de 2020.


n El dimarts 29 de desembre de 2020 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes el Ple Ordinari número: 14/2020, corresponent al mes de desembre. nA l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:n1.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | LLISTA DEL 2020


Crec que aquest any he portat un molt bon ritme de lectures. Segurament perquè ha sigut un any complicat i la lectura sempre m'ha ajudat a desconnectar, trobar calma i equilibri. Confesso que no n'hi ha hagut prou i també he llegit alguns llibres de psicologia, encara que seguir els autors d'aquests a les xarxes m'ha resultat més enriquidor encara.

Tens un racó dalt del món | Afirma Pereira, d'Antonio TabucchiTens un racó dalt del món | Manhattan


 Matí festiu d’hivern enmig d’una sèrie potser excessivament llarga de festius. Res a fer. Fa fred. Cafè amb llet ben calent, una manteta, i l’enèsima revisió de Manhattan, de WoodyAllen.

Tens un racó dalt del món | El llarg silenci dels botxins, d’Alfons Cama i Saballs


 El llarg silenci dels botxins, d’Alfons Cama i Saballs Editorial Trípode, 2020  sinopsi Quan la Sílvia Tibau camina pel Mercat de les Puces de París no s’imagina fins on la portarà una descoberta inesperada.

Tens un racó dalt del món | Patrimoni


Patrimonio, de Philip Roth, és un dels llibres que més m'ha emocionat. Quan vaig llegir-lo per primera vegada, fa uns quinze anys, em va impactar de forma definitiva, i el vaig incloure a la meva llista de privilegi.

Tens un racó dalt del món | En homenatge i record perenne a Artur Bladé i Desumvila


 Fa unes setmanes, Josep Sancho, autor del llibre ArturBladé, escriure la memòria (1907-1995), ens va proposar a la gent dels diLLUMsd’arts al Forn fer alguna cosa per a commemorar el 25è aniversari de la mort d’Artur Bladé i Desumvila.

Tens un racó dalt del món | Llegim i recordem, recordem i llegim, Artur Bladé


 Avui, que fa 25 anys que ens va deixar Artur Bladé i Desumvila, cal recordar aquest gran escriptor i memorialista, amb aquest recull de les meves vídeo lectures.

TUMATEIX LLIBRES, parlem de llibres. | BONES FESTES!!!


 

Antena Caro | Felicitació de Nadal 2020 de l'Alcalde de Roquetes, Paco Gas Ferré - 23-12-2020.


n Des d'Antena Caro i Roquetes Comunicació, un any més quan arriben les Festes Nadalenques, us oferim la tradicional felicitació de Nadal i Any Nou, que l'Alcalde de Roquetes Paco Gas, adreça a tota la ciutadania del municipi.

Tens un racó dalt del món | frases per fer


 Li agraden les frases fetes; l’apassionen les frases per fer.

Antena Caro | Anàlisi de la Política Municipal de Roquetes - Desembre 2020 - 21-12-2020.


n Aquest dilluns 21 de desembre de 2020 Antena Caro ha emès una nova tertúlia política amb els representants de cadascun dels grups polítics de l'Ajuntament de Roquetes. Durant les dues hores de tertúlia hem conegut quines són les inquietuds i propostes dels diferents grups polítics per a millorar el dia a dia dels ciutadans de Roquetes.

Tens un racó dalt del món | Històries de ciutat petita


 Línia d’autobusos en una ciutat petita com Tortosa. Parada al barri de Remolins. Una dona gran travessa la plaça amb una carro d’anar a comprar que, en certa forma, l’ajuda a mantenir l’equilibri.

<1...7
8
9
10
11
...15>