cistella La teva cistella:
No tens cap producte


Descatalogats
Llibres en oferta
Recomanats socis Club
Llibres
Idiomes
Autors


Afiliat al Club Serret i aconsegueix rebre MES literatura X MEINS diners !!!
                   


 

Fidelitzem lectors amb el Club CLS (Club de Lectura Serret)

 

 

Llibreria Serret ha assolit un acord de col·laboració amb Òmnium Cultural per oferir als seus socis (si no ho sou... https://www.omnium.cat/fes-te-soci/ ), sempre i quan acreditin aquesta condició amb carnet identificatiu, un descompte del 5% en la compra de llibres del club CLS a la venda al seu establiment o virtualment al http://www.serretllibres.com/ introdüint el vostre nº d’identitat que se us demane per donar-vos d’alta al club CLS http://www.serretllibres.com/club i així poder obtenir les adventatges i descomptes de ser del CLUB SERRET !!

Amb el Club de Lectura Serret http://www.serretllibres.com/club, aconseguim fidelitzar lectors, el qual ens permetrà saber de les vostres inquietuds i necessitats per acabar preparant trobades temàtiques totalment personalitzats amb els autors-clients-lectors per fer lectures al aire lliure a Vall-de-roures/Matarranya com també a BCN o a altres llocs on estaré present també en productes exclusius que anirem incorporant al ‘Club Serret’.

 

Amb aquestes actuacions guanyem identitat i força per aconseguir afermar el CLUB i obtenir bons resultats que és del que realment es tracta.

 

A continuació us presento la forma més operativa i al temps beneficiosa (per al lector-client i per al llibreter) per aconseguir donar més literatura -o assaig- per menys diners. Donar MES X MEINS: És la nostra màxima!!

 

F.- L'operativa per afiliar-se és simple: un email, msm o whatsApp al telèfon 628 085 473 o al mail serretllibres@gmail.com indicant la modalitat de subscripció escollida de les tres que us plantejo a continuació, DNI per donar-se d'alta com a soci i número de compte on domiciliar els pagaments mensuals.

 

 

AFILIAT AL CLUB SERRET I ACONSEGUEIX REBRE MES LITERATURA X MEINS DINERS

 

A-SOCI BÀSIC: 20 euros al mes (10%) que li donaran dret a l'elecció de dos llibres de butxaca dels llibres recomants pels socis al web http://www.serretllibres.com/cataleg/recomanats-socis-club o un de la selecció que anirem recomanan al CLUB al Serret Blog http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat

 

B-SOCI MITJÀ: 29 euros al mes (12%) que li donaran dret a l'elecció de dos llibres dels llibres recomants pels socis al web http://www.serretllibres.com/cataleg/recomanats-socis-club o de la selecció a la pàgina del blog http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat

 

C-SOCI PREFERENT: 49 euros al mes (15%). Podrà escollir tres o quatre títols dels llibres recomants pels socis al web http://www.serretllibres.com/cataleg/recomanats-socis-club o de la selecció que fem a la pàgina del blog http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat

 

D.-MODALITAT PERMANENT: Per als socis compulsius i que decideixin gastar mes del que la seva tarifa els permet. Per tant amb la tarifa triat podeu decidir aplicar el ser permanents i aprofitar-vos del 15% dte. en totes les vostres compres puntuals a partir de 50 euros.

 

E -En l'enviament mensual dels llibres que serà gratuït en totes les modalitats.

Al moment que rebo l'el vostre mail o wasthapp, en totes les vostres dades, us dono d'alta en la tarifa que heu triat i ja podreu començar a triar els llibres que anem seleccionant al serretbloc http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat com també val la pena a tenir en compte les critiques que fa Alberto Díaz Rueda de la qual podeu seleccionar grans obres literàries http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/critica-libre com també podeu anar a triar directament al serretllibres.com  per descobrir les recomanacions que us fem http://www.serretllibres.com/cataleg/recomanats-socis-club o per triar del llistat de tots llibres que teniu en català http://www.serretllibres.com/cataleg/idioma/catala o castellà http://www.serretllibres.com/cataleg/idioma/castella i que actualitzem al dia.

Al moment que envieu la reserva dels llibres, us ho preparo per enviar-vos a casa ‘GRATIS DE PORTS’ o recollir-los a la llibreria, d'acord??

 

Espero que us agradi la proposta ;))

 

Octavi Serret - llibreria Serret

http://www.serretllibres.com/© Llibreria Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
Tel. 978 890 077
info@serretllibres.com