cistella La teva cistella:
No tens cap producte


Descatalogats
Llibres en oferta
Recomanats socis Club
Llibres
Idiomes
Autors


Qui som
                   

Llibreria Serret, es un punt de trobada tan físic com virtual, un referent cultural en ple Matarranya turolense a l'Aragó.

 

El 7 de nov. del 2015, Llibreria Serret entra a formar part de ‘Història dels PREMIS PLANETA:

 

Alicia Giménez Bartlett, flamant Premi Planeta 2015 en 'Hombres desnudos', firma mas de 130 exemplars en la seua tornada a Librería Serret !!!

jemma bartlett premio planeta.jpg

 

Una mica d'història….

 

La Llibreria Serret es va fundar l'any 1983 i la seva ubicació al centre comercial de Vall-de-roures, ha fet d'ella un punt de referéncia del comerç comarcal.

https://maps.google.es/maps?q=llibreria+*serret+*valderrobres&*ie=*UTF-8&*ei=l8d8*UtuQEqPN0*QXpx4*GICw&vegeu=0*CAgQ_*AUoAg

 

Amb els seus mes de trenta anys d'existència, Llibreria Serret ha aconseguit per mitjà del seu propietari Octavi Serret Guàrdia i la seva dona Mª Rosa Martí Samper, ser una de les llibreries amb més activitat cultural i literària d'Aragó i una de les referències a nivell Nacional i estatal en la qual ara comença una nova era creant una Associació Cultural, que es diu Terra de Cruilla i que vol ser un un projecte cultural, polièdric que neix a Vall-de-roures, encreuament de camins, on es troba situada la llibreria Serret i que es projecta albirant territoris, persones i un llegat comú, on el pensament i l'escriptura es donen la mà per traçar un horitzó de futur.


Terra de Cruilla: un projecte cultural poliedric que neix a Vall-de-roures, a la cruïlla de camins, on es troba situada la llibreria de l’Octavi Serret i que es projecta albirant territoris, persones i un llegat comú, on el pensament i l’escriptura es donen la ma per traçar un horitzó de futur. www.serretllibres.com/qui-som
 

  • Els 4 gats d’en Serret neixen l’últim trimestre del 2015: Un nou espai a Bcn de la mà del activista cultural Octavi Serret, desembarca amb un nou mon de llibres i d’experiències culturals, acompanyat de bons amics (Mon Medieval, Servitur, Barcino, Negra i Criminal, .....).

  • Presentacions de llibres, conferencies, trobades culturals, viatges singulars, ....i sobre tot apropar el “rere país” a la urbe metropolitana i universal de Barcelona.  

 

Dijous 19 de juny del 2014, L'associació d'Empresaris del Matarranya lliura a llibreria Serret, el reconeixement al Compromís Territorial per la seva labor de dinamització cultural i projecció social per mitjà de la creació literària, en i fora de la Comarca del Matarranya.

 

El 22 d'abril del 2014, vespres de Sant Jordi, l'Associació Aragonesa d'Amics del Llibre atorga a Llibreria Serret el seu Premi Mussol http://amigoslibro.blogspot.com.es/

per la seva trajectòria i difusió de la literatura en i de la seva comarca. Un preuat galardó, producte de la seva activitat continuada i diària.

 

Des de febrer del 2012 Llibreria Serret pertany a la Xarxa de llibreries Acreditades de la GENCAT, http://www20.gencat.cat/portal/site/publicacions/menuitem.952c8724fa8efe9472623b10b0c0e1a0/?vgnextoid=e24b2b9a71a40110vgnvcm1000000b0c1e0arcrd&newlang=es_es el que fa d'ella una llibreria única i molt particular a Aragó per la seva especialitat en literatura Catalana i Aragonesa.

Octavi Serret

Octavi Serret, el seu propietari fou distingit l'any 2009 amb el PREMI NACIONAL DE CULTURA PER LA PROJECCIÓ SOCIAL DE LA LLENGUA CATALANA per la Generalitat DE CATALUNYA.
 

https://ca.wikipedia.org/wiki/Octavi_Serret_Gu%C3%A0rdia

La província de Terol és font inesgotable de sorpreses i de petits detalls amb encant. Un d'ells està a Vall-de-roures i es diu Llibreria Serret. Octavi Serret, el seu propietari, combina el saber fer dels llibreters de tota la vida amb les noves tecnologies, i quan organitza un acte cultural, aconssegueix portar públic vingut de tot arreu.

Entre els esdeveniments culturals en els quals ha participat Llibreria Serret, destaquen les Jornades Literàries organitzades per la Comarca del Matarraña, entre ells, “El Primer Congrés Nacional del Matarraña Màgic” http://aragonhoy.aragon.es/index.php/mod.noticias/mem.detalle/id.11884

al març del 2003, on van participar grans plomes de la literatura Espanyola, com: Fernando Sanchez Dragó, protagonista de l'esdeveniment amb el seu programa “Negre sobre blanc” de TVE http://www.matarranyadigital.com/hemeroteca/noticias-publicadas/201-la-comarca-del-matarrana-sera-la-protagonista-de-la-exposicion-el-matarranya-desconegut-el-matarrana-desconocido-que-se-mostrara-en-la-casa-amatller-de-barcelona.html que es va emetre des del Castell de Vall-de-roures i Emilio Ruiz Barrachina, personatge principal amb la seva presentació de ‘Brujos, Reyes e Inquisidores’, publicat per Belacqua Ediciones, a l'espai presentat per Sanchez Dragó.

 

El 20, 21 i 22 de juny del 2003,podem destacar l'esdeveniment organitzat per Jesús Àvila Granados i coordinat per Emilio Ruiz Barachina, amb el títol: ‘Solstici d'estiu, en La Fresneda’ que es va celebrar amb un èxit aclaparador d'assistència de primeres plomes del panorama Nacional i Estatal, com: Sebastiá d’Arbó, Jesús Avila, Fernando Barragán, Bartolomé Bioque Aguilar, Jesús Callejo, Rafael Farriols Calvo, Josép Guijarro, Silvia Pérez, María Luisa Luque, Carlos La Rosa, David López Pérez, Ignacio Merino, Pedro Erm, Mariano Rodríguez de Velasco González i Emilio Ruiz Barrachina. La major part d'ells ja van participar al Primer Congrés Nacional El Matarraña Màgic. http://www.elperiodicodearagon.com/noticias/escenarios/solsticio-verano-llena-escritores-la-fresneda_61587.html

http://www.elperiodicodearagon.com/noticias/escenarios/solsticio-verano-llena-escritores-la-fresneda_61587.html

 

També podem destacar l'actuació de llibreria Serret en l'exposició del "Matarranya desconegut" a la Casa Amatller de Barcelona al maig del 2009, http://www.matarranyadigital.com/hemeroteca/noticias-publicadas/201-la-comarca-del-matarrana-sera-la-protagonista-de-la-exposicion-el-matarranya-desconegut-el-matarrana-desconocido-que-se-mostrara-en-la-casa-amatller-de-barcelona.html amb dos esdeveniments que van anar un èxit rotund d'audiència. El primer: "Matarranya com a font d'inspiració", Taula Rodona: Amb Víctor Amela (presenta i modera): Lolita Bosch (escriptora), Joan Bruna (agent literàri), David Martí (escriptor), Francesc Miralles (escriptor), Mariona Millá (Artista), Arturo San Agustín (periodista i escriptor)

http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/articles/tota-la-programacio-el-matarranya-com-a-font-dinspiracio-dimarts-7-de-juliol-2009-casa-ama + http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/articles/matarranya-fonts-dinspiracio-nit-de-creacio-literaria-a-la-casa-amatller-de-barcelona-7-de

http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/articles/lantologia-lletres-de-casa-a-la-casa-amatller-el-passat-dimatrs-dia-14-de-juliol-pel-emigd

 

Amb tot això s'aconsegueix fidelizar lectors, ademas d'aconseguir augmentar d'una manera considerable la cartera de nous clients repartits per tota la geografia Espanyola.

 

Llibreria Serret com a espai físic, han passat autors de la talla de Alicia Giménez Bartlett, Rosa Regàs, Víctor Amela, Vicenç Villatoro, Martín Casariego, Antón Castro, Ramón Acín, Juan Bolea, José Luis Corral, Javier Sierra, Ana Mª Matute, Ana Mª Moix, Santiago Posteguillo, Rosa Ribas, Coia Valls, David Martí, Martí Gironell, Enric Calpena, Toni Hill, Maria Carme Roca, Francesc Miralles, Antoni Bolinches, Andreu Carranza, Espido Freire, Marian Izaguirre, Fernando Sánchez Dragó, Lorenzo Silva, Ian Gibson, Lázaro Covadlo, Fernando Marías, Fernando Martínez Laínez, J. Àvila Granados, Emilio Ruiz Barrachina, etc....

 

Especialitats

 

La llibreria Serret està especialitzada en els anomenats “autors del boom” que van escriure part de la seva obra en aquesta zona, i en tot tipus de publicacions que tinguin a veure amb el Matarranya, Terres de l’*Ebre, Maestrat. La Batalla de l'Ebre, el Carlisme i Guerra Civil Espanyola, llibres d'Història Antiga i Religió, esports de muntanya, mapes i guies de naturalesa de tota Espanya i part d'Europa Central, assaig, Història, poesia i teatre, a més de comptar amb tota una selecció de les millors referències de l'actualitat literària.

 

Experiència web 2.0

 

La web com a estratègia de vendes i eina dinamitzadora cultural:

 

L'elaboració de la web, que funciona des de 1995, es va fer a càrrec d'una empresa externa. (www.tirabol.cat ) Però és Octavi Serret el que s'encarrega de dotar-la de continguts sobre els llibres, així com de seleccionar els mes de 100.000 títols que en aquest moment estan disponibles en la seva llibreria virtual. http://www.llibreriaserret.com/ o http://www.serretllibres.com/

 

Un treball d'allò més interessant que fa de llibreria Serret un espai ple de gom a gom de llibres, dedicat a fomentar la bona literatura. Diferent i amb un toc personal, tant a nivell físic com a virtual.

 

Llibreria Serret, és un petit espai físic, capaç de generar una activitat frenètica per promoure amb els seus actes culturals i literaris, una nova manera de fer negocis i generar turisme, amb la targeta de presentació d'una selecció literària (tant en la llibreria física com en la virtual) molt cuidada per mitjà de les seves especialitats.

Per mig del seu blog http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/ , i xarxes socials com la seva http://www.facebook.com/llibreria.serret amb un perfil personal molt actiu http://www.facebook.com/serret.llibres, el seu canal de youtube http://www.youtube.com/user/serretllibres aquesta connectat al món virtual per mig del http://twitter.com/serretllibres, http://es.linkedin.com/pub/octavio-serret/27/36b/4bb, http://es.slideshare.net/serretllibres, aconsegueix ser és un punt de trobada on l'impossible es fa possible de la mà del seu propietari Octavi Serret.

 © Llibreria Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
Tel. 978 890 077
info@serretllibres.com