cistella La teva cistella:
No tens cap producte


Llibres en oferta
Llibres
Idiomes
Autors


Qui som

CELEBREM  #30anysserretllibres de llibreria Serret!!

Llibreria Serret, es un punt de trobada tan físic com virtual, un referent cultural en ple Matarranya turolense a l'Aragó.


La província de Terol és font inesgotable de sorpreses i de petits detalls amb encant. Un d'ells està en Vall-de-roures i es diu Llibreria Serret. Combina el saber fer dels llibreters de tota la vida amb les noves tecnologies, i quan organitza un acte cultural, vas agafar públic vingut de tota Espanya.

Entre els esdeveniments culturals en els quals ha participat Llibreria Serret, a més d'organitzar actes puntuals sobre determinats temes en altres localitats d'aquesta comarca, destaquen les Jornades Literàries organitzades per la Comarca del Matarranya, entre ells en destacat “El Matarranya Màgic” al març del 2003, i també a destacar la actucació de llibreria Serret a l'exposició del "Matarranya desconegut" a la Casa Amatller de Barcelona al maig del 2009, amb dos esdeveniments organitzats amb la Ascuma (ademes d'omplir prestatgeries amb tot tipus de publicacions relacionades amb el nostre territori) que van ser un èxit rotund d'audiència. Amb tot això s'aconsegueix fidelitzar clients ademes d'aconseguir augmentar d'una manera considerable la cartera de nous clients repartits per tota la geografia espanyola.

La web com a estratègia: 

http://www.libreriaserret.com/ o http://www.serretllibres.com/ 
L'elaboració de la web, que funciona des de 1995, es va fer a càrrec d'una empresa externa. Però és Octavi Serret (Premi Nacional de Cultura 2009 per la Generalitat de Catalunya) el que s'encarrega de dotar-la de continguts sobre els llibres, així com de seleccionar els més de 100.000 títols que en aquest moment estan disponibles en la seua llibreria virtual.

Un treball d'allò més interessant i que fa de llibreria Serret un espai atestat de llibres i dedicat a la bona literatura, diferent i amb un toc personal, tant a nivell físic com a virtual on l'impossible es fa posible de la mà dels seus propietari Octavi Serret.

Un espai físic pel qual han passat autors de la talla de Rosa Regàs, Víctor Amela, Javier Sierra, Ana Mª Matute, Lorenzo Silva, Ian Gibson, Fernando Marias, Fernando Martínez Laínez, Fernando Sánchez Dragó, J. Àvila Granados, Emilio Ruiz Barrachina, etc.

Descripció

La llibreria Serret de Vall-de-roures és l'actualitat un referent cultural i literari de la comarca del Matarranya i del Baix Aragó, i la seva influència a partir de Les terres de l'Ebre arribe a tot Catalunya!!
Fins a arribar aquí, el seu propietari, Octavi Serret, ha invertit moltes hores d'esforç a posicionar un establiment que va començar amb 17 anys i que comprenia diverses activitats més fins a convertir-ho en un projecte productiu que és un referent en el seu sector a nivell estatal.

La Lllibreria Serret sempre està en el punt de mira de moltes de les promocions de les grans editorials espanyoles pel seu dinamisme a l'hora de programar un esdeveniment cultural, per disposar d'una base de clients tan alta (uns 7.500) i de les eines de la web, blog, FB, twitter, i demes xarxes socials, fan, que ja no solament amb els fòrums i el correu electrònic que li permeten a Octavi Serret donar a conèixer amb antelació les seves activitats i crear expectació entre els seus clients, sinó que molts d'ells es desplacen fins a Vall-de-roures per compartir unes hores amb l'autor o assistir a una jornada literària.

Especialitats

La llibreria Serret està especialitzada en els anomenats “autors del boom” que van escriure part de la seva obra en aquesta zona, en tot tipus de referències que tinguin a veure amb el Matarranya i la Franja de Ponent, La Batalla de l'Ebre, el Carlisme i la Guerra Civil Espanyola, llibres d'Història Antiga i Religió, esports de muntanya i guies de naturalesa d'aquesta comarca, assaig, Història, poesia i teatre, a més de comptar amb referències d'actualitat© Llibreria Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
Tel. 978 890 077
info@serretllibres.com